szukam prawnika !!!

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez micropositive » 20 wrz 2008, 16:04 szukam prawnika !!!

Szukam polskiego prawnika w birmingham lub instytucjii z polskim tlumaczem ktora zajmuje sie sprawami zwiazanych z prawem.Byłem juz w Polskim centrum u prawnika ale ten tylko mowi do jakich urzedow mam sie udac i nic wiecej.jesli znacie kogos kto moglby sie zajac moja sprawa to bardzo prosze napiszcie.

micropositive
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 20 wrz 2008, 16:27 Re: szukam prawnika !!!

noooo, a jaka to sprawa?

pe

KA i PE

MężczyznaPostNapisane przez micropositive » 20 wrz 2008, 16:36 Re: szukam prawnika !!!

KA i PE napisał(a):noooo, a jaka to sprawa?

pe

kupilem aparat fot w sklepie internetowym wartosci 1200 funtow,sklep istnial od 2 lat wiec wydal sie ok znajomi tez kupowali i nie bylo problemu.niestety mialem pecha bo pobrali mi pieniadze z konta a kilka dni pozniej sklep oglosil bankructwo,aparatu oczywiscie nie otrzymalem.przyslali mi tylko papiery ze sklep jest w trakcie likwidacji :sad: :sad:

micropositive
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 20 wrz 2008, 17:14 Re: szukam prawnika !!!

Trading Standards powinni sie tym zajac bez udzialu prawnika. Oni zajmuja sie sciganiem takich firm i ochrona praw konsumenta. Maja biuro na Corporation Street.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez micropositive » 20 wrz 2008, 17:21 Re: szukam prawnika !!!

Luiza napisał(a):Trading Standards powinni sie tym zajac bez udzialu prawnika. Oni zajmuja sie sciganiem takich firm i ochrona praw konsumenta. Maja biuro na Corporation Street.

super :) dziekuje:) a czy maja tam moze polskiego tlumacza??

micropositive
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 20 wrz 2008, 17:24 Re: szukam prawnika !!!

Nie wiem ale teraz prawie wszedzie sa tlumacze. Powodzenia ;)
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

PostNapisane przez KA i PE » 20 wrz 2008, 19:20 Re: szukam prawnika !!!

micropositive napisał(a):super dziekuje:) a czy maja tam moze polskiego tlumacza??

napisz w kilku zdaniach w czym rzecz, postaram ci sie przetlumaczyc. jesli to wystarczy.
pozdr
pe

swoja droga, my zazwyczaj odbieramy osobiscie jesli to sa drogie rzeczy, ale jak kto woli

pozdr

pe

KA i PE

MężczyznaPostNapisane przez micropositive » 20 wrz 2008, 19:43 Re: szukam prawnika !!!

chodzi mi o tlumaczenie rozmowy pomiedzy mna a angielskim prawnikeim,teksty raczej sam dam rede przetlumaczyc ale dzieki za checi:)
pozdr

[ Dodano: Nie Wrz 21, 2008 12:03 ]
KA i PE napisał(a):
micropositive napisał(a):super dziekuje:) a czy maja tam moze polskiego tlumacza??

swoja droga, my zazwyczaj odbieramy osobiscie jesli to sa drogie rzeczy, ale jak kto woli

pozdr

pe

no tak sie sklada ze sklep prowadzi tylko i wylacznie sprzedaz online i nie ma szans na odbior osobisty :( a placówka tego sklepu miesci sie w londynie.

micropositive
Początkujący

Neutralny