komp na smietnik
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
Hej, witam wszystkich, mam starego kompa i nie mam co z nim zrobic, a chce sie go pozbyc, monitor i cala skrzynka, bez dysku, jak ktos chce oddam za darmo lub gdzie moge go wywalic, wiem ze czasem jezdza traktorki z przyczepa i zbieraja zlom, ale u mnie przejezdzaja moze raz na pol roku , wiem ze czasem zostawiaja ludzie rzeczy przed domem jak worki ze smieciami, ale znowu jesli postawi sie cos takiego jak komp czy stary telewozot, zaczyna rdzewiec i policja moze sie przyczepic ze wyplywaja z niego rozne zwiazki chemiczne, byl o tym artykol w necie, wiec co mi radzicie?
pozdrawiam
-

-
daro31
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Sa takie miejsca w Bimbimbamie, gdzie mozna zawozic takie duze tzw "bulky items" nie pamietam jak to sie zowie dokladnie, chyba household recycling centre czy podobnie, wiem ze jest jeden napewno na tysley w okolicach industrial parku, bo znaki stoja.
O, znalazlem odnosnik do councilowskiej strony n/t:
http://www.birmingham.gov.uk/GenerateCo ... U_ID=13014
Coś tam się pewnie płaci, ale lepiej zapłacić, niż utykać toto w krajobraz jak co niektórzy ;)
Pozdrawiam.
-

-
plazermen
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 92
dzieki wlasnie czegos takiego szukalem :-)
-

-
daro31
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Powrót do KOMPUTERY I ELEKTRONIKA