Flashmob w birmingham

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez micropositive » 20 sty 2009, 22:02 Flashmob w birmingham

siema ludziska,co sadzicie o tym abysmy my polacy w birmingham zorganizowali flashmob??? ja jestem jak najbardziej za :) piszcie. pozdr.

micropositive
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 20 sty 2009, 22:09 Re: Flashmob w birmingham

O swietna mysl, to moze jutro rowno o 12 PM wymiotujemy na zlotego byka na bullringu :twisted: cos mnie dzisiaj brzuch boli to by mi nawet dobrze zrobilo :roll:
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez micropositive » 20 sty 2009, 22:16 Re: Flashmob w birmingham

a moze wezmy go wszyscy do pl hehe. dla niewtajemniczonych w temat podaje linka o co w tym chodzi :) http://uk.youtube.com/watch?v=nhV3PrZKJ ... re=related

micropositive
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez borat4u » 21 sty 2009, 21:37 Re: Flashmob w birmingham

Mike napisał(a):O swietna mysl, to moze jutro rowno o 12 PM wymiotujemy na zlotego byka na bullringu :twisted: cos mnie dzisiaj brzuch boli to by mi nawet dobrze zrobilo :roll:

zagadzam sie z k. mike'em, tyle ze ja bym tam figure z brazu postawil i to wieksza od byka :mrgreen:

borat4u
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez micropositive » 22 sty 2009, 21:22 Re: Flashmob w birmingham

widze ze brak jest wyobrazni z waszej strony,mozna bylo zorganizowac cos fajnego zeby pokazac ze nie jestesmy tutaj tylko robolami ,i ze mamy tez jakies ambicje

micropositive
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez kucza21 » 24 sty 2009, 10:32 Re: Flashmob w birmingham

Mike napisał(a):wymiotujemy na zlotego byka na bullringu

borat4u napisał(a):tyle ze ja bym tam figure z brazu postawil i to wieksza od byka :mrgreen:

micropositive napisał(a):widze ze brak jest wyobrazni z waszej strony,mozna bylo zorganizowac cos fajnego zeby pokazac ze nie jestesmy tutaj tylko robolami ,i ze mamy tez jakies ambicje

Wyobraźni chłopacy mają wiele:) Myślę, że taki wyczyn pobiłby ilość odsłon nawet tego flash moba z liverpool street w Londynie. Jeszcze dodam od siebie, że zaraz po tym możemy zorganizować kolejną akcje Free Hugs, w końcu tacy samotni jesteśmy :D

http://uk.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

kucza21
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez testowy » 25 sty 2009, 23:24 Re: Flashmob w birmingham

he he,
a mi się takie wariactwa podobają,
no, i podziwiam ludzi którzy wymyślają takie rzeczy,
Micropositive,
bez urazy, ale tu na tym forum chyba za mało wariatów,
a przy okazji,
to trochę za mało rzucić hasło flashmob,
dobrze by było mieć konkretny pomysł,
jesteśmy nie u siebie,
flashmob to raczej wygłup,
oczywiście bardzo fajny, że ludzie się potrafią zorganizować i zrobić coś,
choć to coś jest bez sensu,
jeżeli chce się coś przekazać,
to trzeba wiedzieć co i komu,
a potem pomyśleć w jaki sposób,
dobry jest przykład z free hugs,
to jednak coś więcej,
masz jakiś konkretny pomysł?
bo flashmob to tylko kanał dystrybucji
testowy
Zaangażowany

Reputacja: 78
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez micropositive » 26 sty 2009, 23:53 Re: Flashmob w birmingham

moze w dniu 14 lutego staniemy my mezczyzni pod byczkiem i zaspiewamy dla naszych dziewczyn polek "jak sie masz kochanie" :grin: , drugi pomysl ,np ktos z nas podchodzi do obcej osoby i prosi o autograf ze niby znana jest bardzo :mrgreen: pozniej nastepne osoby podchodza proszac o autograf,zrobi sie wielki tlum ,inni beda robic zdjecia itp :-) ,

micropositive
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 27 sty 2009, 14:43 Re: Flashmob w birmingham

micropositive napisał(a):moze w dniu 14 lutego staniemy my mezczyzni pod byczkiem i zaspiewamy dla naszych dziewczyn polek "jak sie masz kochanie" :grin: , drugi pomysl ,np ktos z nas podchodzi do obcej osoby i prosi o autograf ze niby znana jest bardzo :mrgreen: pozniej nastepne osoby podchodza proszac o autograf,zrobi sie wielki tlum ,inni beda robic zdjecia itp :-) ,

pierwsza opcja zupelnie odpada zas druga mogla by byc calkiem ciekawa.
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

KobietaPostNapisane przez onions81 » 31 mar 2009, 20:57 Re: Flashmob w birmingham

swoich czasów robiło sie ze znajomymi w nieoczekiwanym miejscu (np rynek wrocla srodek dnia) tzw 'kanapke', jeszcze za nim wymyslono pojecie flashmob-u zapewne.
nieststey liczbo uczestnikow ograniczona, bo ci na dole wiele nie zniosą... ;)
co jak co ale reakcje przechodniow byly zabawne :D i ten wpolnotowy okrzyk na cale gardła...' i kanaaaaaaapkaaaaaa'
i bylo by jak w tej reklamie :D

albo: oglądanie gwiazd w środku dnia. przynosimy reczniki, kocyki, lornetki, aparaty ... kladziemy sie grzecznie hipek kolo hipka i udajemy ze ogladamy gwiazdy, tudziez ciekawe zjawisko atmosferyczne na niebieskim. gadamy jakie ciekawe, rzadko spotykane etc...
mozna uatrakcyjnic, ze spoglądamy przez ..nie wiem.. plytki cd, ze niby tylko tak to 'coś' widać. mamy kilka plytek, przekazujemy sobie, dyskutuje,y, ekscytujemy sie itd...

onions81
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 1 kwi 2009, 09:23 Re: Flashmob w birmingham

onions81 napisał(a):albo: oglądanie gwiazd w środku dnia. przynosimy reczniki, kocyki, lornetki, aparaty ... kladziemy sie grzecznie hipek kolo hipka i udajemy ze ogladamy gwiazdy, tudziez ciekawe zjawisko atmosferyczne na niebieskim. gadamy jakie ciekawe, rzadko spotykane etc...
mozna uatrakcyjnic, ze spoglądamy przez ..nie wiem.. plytki cd, ze niby tylko tak to 'coś' widać. mamy kilka plytek, przekazujemy sobie, dyskutuje,y, ekscytujemy sie itd...

Przed bykiem wzbudziloby to nielada sensacje :mrgreen:

W Warszawie kiedys byla ciekawa akcja. Nie byl to jednak flaszmob. Przez jakis miesiac mozna bylo spotykac ma ulicy ludzi spacerujacych ze smycza, bez psa na koncu. Tak wiec jedni spacerowali z niewidzialnymi pieskami, inni zas podchodzil zeby je glaskac i sie z nimi bawic. :mrgreen:
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 30 kwi 2009, 10:42 Re: Flashmob w birmingham

troszke odświeże temat (chodz nie na temat) , coprawda to nie Birmingham tylko London ale warto popatrzeć na te kobitki :smile:
PANOWIE 100 razy BEYONCE , tak swoją drogą to skąd sie tyle szczupłych kobiet wzięło w londynie :-P
http://www.youtube.com/watch?v=OLj5zphu ... r_embedded
Ostatnio edytowano 30 kwi 2009, 21:34 przez malaroksi, łącznie edytowano 2 razy
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 30 kwi 2009, 11:14 Re: Flashmob w birmingham

To akurat nie jest Flashmob tylko część promocji koncertu :neutral:
Adam
Administrator

Reputacja: 33
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 30 kwi 2009, 12:07 Re: Flashmob w birmingham

no tak , przepraszam Adam, wywal mój post :cry:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Luiza » 30 kwi 2009, 15:11 Re: Flashmob w birmingham

malaroksi napisał(a):tak swoją drogą to skąd sie tyle szczupłych kobiet wzięło w londynie :-P
Bo to same Polki przeciez :mrgreen:
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

Następna strona

Powrót do HYDE PARK