Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Rozmowy dotyczące różnych dziedzin sportowych, meczy, drużyn , spotkań sportowych

MężczyznaPostNapisane przez sebek » 4 lut 2009, 19:43 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Dostalem info od zony Wojtka

...czesc tu ania wojtka zona
wojtek prosil aby przekazac ze nie moze zajac sie zarezerwowaniem sali w tym tygodniu
utknal w Warszawie bo loty byly odwolane ...

Czyli nie bardzo moze zarezerwowac hale, i dobrze bo niedziela mi nie pasuje :)

Jestem za tym zeby zagrac w sobote na Great Barr 15-17
A w nastepnym tyg sprobowac we wtorek, byloby fajnie
sebek
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Hamer80 » 4 lut 2009, 19:56 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

OK Panowie.
Jutro rezerwuje sale na Great Barr jak w zeszlym tygodniu od 15 do 17 (mam nadzieje ze jeszcze jest wolna). A w sobote ustalimy co dalej.

Jak juz zarezerwuje to wrzuce posta z informacja ;)
Hamer80
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bialykom » 4 lut 2009, 20:59 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Trzymam kciuki za wolny termin ;]

A jezeli chodzi o Wojtka, to moze zona jeszcze napisze, czy w sobote bedzie juz dostepny.

bialykom
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez klocek » 4 lut 2009, 23:16 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

no niestety ja w sobote odpadam
czekam na termin wtorkowy lub poniedzialek
pozdrawiam
klocek
Rozeznany

Reputacja: -3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez ROPSKI » 5 lut 2009, 05:10 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Ja sie jak najbardziej <pisze> na sobote , mi pasi na maxa !! Pzdr. Oby byla wolna sala :))

ROPSKI
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bialykom » 5 lut 2009, 17:47 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

I co z ta hala Krzysiek? Bo sie zaczynam denerwowac ;]

bialykom
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Wojciech » 5 lut 2009, 18:08 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Strzała po wielkich bólach dotarłem do tego bieguna zimy i zgłaszam moje przybycie wiec czekam na wieści na temat sali

Pozdro
Wojciech
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Hamer80 » 5 lut 2009, 18:43 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Witam ponownie.

Rozmawialem chwile temu z babka od hali na Great Barr i w zasadzie mamy sale na sobote jak tydziem temu (od 15 do 17) na 99%. Dzisiaj niestety byly same niekompetentne osoby i zaplacic moge dopiero jutro o 9 rano. Takze na 100% jutro jak tylko zaplace (zaraz po 9 rano) mozna sie szykowac na sobotnie granie.

Ponadto przypominam slowa Wojtka :

Jak na ten czas ewentualnym "nowym" chetnym na granie musimy z przykroscia podziekowac. Przyczyna jest unikniecie przeladowania i utrzymanie komfortu gry."

I do soboty !!! :mrgreen:
Hamer80
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bialykom » 5 lut 2009, 19:06 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Hamer80 napisał(a):Ponadto przypominam slowa Wojtka :

Jak na ten czas ewentualnym "nowym" chetnym na granie musimy z przykroscia podziekowac. Przyczyna jest unikniecie przeladowania i utrzymanie komfortu gry."

Jestes pewien, ze bedziemy mieli sklad? W zeszlym tygodniu ledwo zebralismy dziesiec osob. Sebastian mi mowil, ze nie wiadomo, czy Maciek bedzie gral, bo ma jakas uroczystosc i w najlepszym wypadku sie spozni. Jezeli nie uda mu sie dotrzec, to przy obecnosci wszystkich z zeszlego tygodnia plus Wojtek bedziemy mieli dyche, wiec jak przyjdzie ktos dodatkowy, to chyba nie bedzie problemu.

bialykom
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez artur01 » 5 lut 2009, 20:23 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

witam ;)
... chciałem się zapytać czy nadal bedziecie kontynuować granie w niedziele ponieważ ja i paulina nie możemy, tak jak już mówilem pracuje w sobote do 18 i to uniemożliwia nam granie, ale za to w niedziele (tak jak ostanio) i w tygodniu o pozniejszych porach wieczorowych z chęcią . czekamy na dalsze INFO.

pozdrawiamy Paulina i Artur :)[/b]

artur01
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bialykom » 5 lut 2009, 22:19 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Ciezko powiedziec. Na pewno bedziemy szukali innej hali, niz ta na Great Barr. Wszystko zalezy od wolnych terminow.

bialykom
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Hamer80 » 6 lut 2009, 09:37 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Witam wszystkich ;)

Udalo mi sie zarezerwowac sale na jutro na Great Barr, z tym ze nastapila mala zmiana godzin grania: gramy od 14 do 16 Mam nadzieje ze wszytskim podpasuja te godziny. Nie bylo mozliwosci rezerwacji od 15 do 17 ;( ale mysle ze nic sie nie stalo
Cena jak w zeszlym tygodniu 50 funtow do podzialu na przybylych graczy.

Takze do zobaczenia jutro !
Hamer80
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bialykom » 6 lut 2009, 10:58 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Mam nadzieje, ze chlopaki z Kwidzyna przeczytaja ten post, bo jak znowu sie spoznia, to nas juz nie bedzie ;]

bialykom
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Hamer80 » 6 lut 2009, 11:04 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

Dobre ;) Nie no chyba teraz wyjada wczesniej ;)
Hamer80
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez ROPSKI » 6 lut 2009, 18:58 Re: Sala koszykowki Koncowe postanowienia

hehehehe......... Dobre Bialy dobre :):) Qurde mam nadzieje ze tym razem sie nie spoznimy :P Pzdr. i do jutra :)

ROPSKI
Początkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona