jak to obejsc
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
Wymienili mi komputer w pracy na nowy. Oczywsicie od razu chcialem zanstalowac gadu gadu :wink: ale sie nie da, wyskakuje mi info ze nie mam atrybutow administratora i kaze mi podac haslo. Zawsze w firmie tak bylo, ze nie moglismy samodzielnie doinstalowywac programow, ale wczesniej gg skype i td jakos przechodzily, widocznie teraz cos zmienili. Jak to obejsc, poradzcie plzzzzzzzz
-

-
tomik111
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
Ciekawe czy to moze rozwiazac problem braku GaduGadu?
http://web.gadu-gadu.pl/
-

-
mio
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 9
Starsze wersje gg chodzily bez instalowania - wiec: skopiuj swoje gg z komputera na pendrive i gotowe:). Pod warunkiem ze admin nie zablokowal protokolu/ portow na ktorym chodzi gg. Tak samo mozesz postapic z wlasna przegladarka, programem pocztowym itp.
Chyba ze admin zablokowal dostep do USB:)
webgg faktycznie moze rozwiazac sprawe o ile admin nie zablokowal dostepu do domen pl (co zdaza sie w miejscach gdzie pracuje duzo rodakow:))
-

-
Amigo_uk
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 13
-
wielkie dzieki panowie, jutro sprubuje i dam znac czy wszystko ok
pozdr
[ Dodano: Pią Mar 06, 2009 09:20 ]
dziala!!!!!!!!!!! wielkie dzieki
-

-
tomik111
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
Siemka,
Tak na przyszlosc jesli ktos z Was mialby podobny problem a naped cd/dvd lub usb nie byloby zablokowane w biosie to polecam wystartowac z TRK (v 3.2 lub wyzej) lub w przypadku xp z starym winternals ERD commander.... zresetowac haslo admina i samemu sobie dodac uprawnienia do instalowania itp....
To tyle na razie...
Jakies pytanie to piszcie....
-

-
Freaked
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
jesli cos takiego zrobili to poto by ludzie nie zabychali lacza jakimis pierdolami typu SPYPE GG livemes itp jestem ciekaw czy nie poblokowali wam stron a wcale bym sie nie zdziwil jak by wkoncu jakiegos admina zatrudnili a ten pilnowal sieci TO ZYCZE POWODZENIA i prosze sie nie zdziwic jak sie kidys pojawi komunikat zapraszamy do szefa:) wiec jesli nie zablokowali 8080 to polecam skorzystac z GG wersja www
-

-
BALLROD
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Powrót do KOMPUTERY I ELEKTRONIKA