nokia n-96

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

MężczyznaPostNapisane przez skowronskidarek » 17 kwi 2009, 01:03 nokia n-96

mam pytanie zwišzane z sprzedaż noki n-96,a mianowicie,chcę jš wystawić w polsce na alegro i teraz czy lepiej jest wczsniej zdišć simloca i wgrać polskie menu,czy nie (dodaje że jest ona nowa,z simlokiem z vodafone)słyszałem o kartach oszustkach,przy których dziłajš wszystkie sieci i jeszcze jedno czy jeżeli nie scišgnę simloca czy mogę w ogłoszeniu napisać z gwarancjš.proszę o odpowiedzi,z góry SD

skowronskidarek
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez zygfryd32 » 17 kwi 2009, 03:01 Re: nokia n-96

a sprawdziles czy ma simloca?? bo ja mam tez w vodafon i jak kupywalem juz simloca nie bylo :grin:

zygfryd32
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 17 kwi 2009, 03:09 Re: nokia n-96

Zacznijmy od tego, że Nikt Ci w Polsce nie kupi telefonu z simlockiem. Albo zaproponują takie śmieszne pieniądze, że skórka nie warta będzie wyprawki. I zorientuj się najpierw, ile kosztuje zdjęcie simlocka i/lub wgranie PL menu. Bo tez może być tak, że się nie będzie opłacało.

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez zmielna » 17 kwi 2009, 12:38 Re: nokia n-96

zygfryd32 napisał(a):a sprawdziles czy ma simloca?? bo ja mam tez w vodafon i jak kupywalem juz simloca nie bylo :grin:

no wlasnie sprawdz, wlasnie dostalem upgrade w O2 nokia 5800 - i jest bez simlocka.
Co najsmieszniejsze sprawdzilem teraz tez stara sluchawke ktora mialem z o2 - nokia n73 i tez byla bez simlock, nawet nie wiedzialem (bo zreszta nie mialem potrzeby sprawdzac).
zdrowka!
zmielna
Rozeznany

Reputacja: 14
Neutralny