nokia n-96
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
mam pytanie zwišzane z sprzedaż noki n-96,a mianowicie,chcę jš wystawić w polsce na alegro i teraz czy lepiej jest wczsniej zdišć simloca i wgrać polskie menu,czy nie (dodaje że jest ona nowa,z simlokiem z vodafone)słyszałem o kartach oszustkach,przy których dziłajš wszystkie sieci i jeszcze jedno czy jeżeli nie scišgnę simloca czy mogę w ogłoszeniu napisać z gwarancjš.proszę o odpowiedzi,z góry SD
-

-
skowronskidarek
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
a sprawdziles czy ma simloca?? bo ja mam tez w vodafon i jak kupywalem juz simloca nie bylo :grin:
-

-
zygfryd32
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
zygfryd32 napisał(a):a sprawdziles czy ma simloca?? bo ja mam tez w vodafon i jak kupywalem juz simloca nie bylo :grin:
no wlasnie sprawdz, wlasnie dostalem upgrade w O2 nokia 5800 - i jest bez simlocka.
Co najsmieszniejsze sprawdzilem teraz tez stara sluchawke ktora mialem z o2 - nokia n73 i tez byla bez simlock, nawet nie wiedzialem (bo zreszta nie mialem potrzeby sprawdzac).
zdrowka!
-

-
zmielna
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 14
-
Powrót do KOMPUTERY I ELEKTRONIKA