Oficjalnie sie o tym nie mówi bo gdyby ludzie to zajarzyli nie musieli by stosowac lekarstw.A kto by na tym ucierpiał?Koncerny farmaceutyczne.Na medycynie nie ma z tego zajec jak nie ma zajec z dietetyki!
Oficjalnie nie mówi sie o Terapii dr Ewy Dąbrowskiej,Michału Tombaku,dr Gersonie(leczył chorych na raka z pięknymi skutkami i niestety został otruty!W latach 20 XX wieku!),doktorze walkerze i innych ktorzy mówią to samo!Ze jedzenie ma znaczenie!
http://www.youtube.com/watch?v=mrU2out1hXY
I ze pięknie można dojśc do zdrowia.Ja od dwóch miesiecy nie wiem co to migrena!A męczyłam sie od trzech lat co miesiąc jak w zegarku!
Oczyszczanie organizmu,picie soków samemu wyciskanych,masy owoców i warzyw najlepiej organicznych .Organizm wzmacniany ma zdolnosc regeneracji i zwalczenia każdej bakterii i wirusa!Mówi sie że witaminy są szkodliwe w dużych dawkach .Syntetyczne oczywiście a naturalne w zyciu!Organizm potrzebuje ich do normalnego funkcjonowania!
W USA zamkneli faceta bo mówił ludziom ze wyleczył sie z raka bo przyjmował witb17 o której cicho sza oficjalnie!A jest w pestkach jabłek,moreli itd itp.We Francji to samo zamkneli kobiete!Obłed!Koncerny farmaceutyczne rządza niestety!
Dlaczego o medycynie komórkowej mówi sie jako alternatywie a to podstawy medycyny!Odpowiedz jest oczywista.