football w kazda sobote
Rozmowy dotyczące różnych dziedzin sportowych, meczy, drużyn , spotkań sportowych
witam ponownie zastanawiam sie czy nie moglibysmy ustalic jakiegos konkretnego terminu zeby sie wkoncu spotkac na jakims boisku i troche pograc. jezeli ustalimy termin to bedzie wiadomo kto chce sobie pokopac pilke
-

-
krasnal
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Witam Was,
tak sobie dzisiaj oglądnąłem wasze rozmowy, widzę że trudno sie Wam zebrać do tych gierek :)). może to kwestia doświadczenia w zwoływaniu osób, no a przede wszystkim brak szczerych chęci bo od samego gadania nic nigdy nie wyniknie. mam dla Was propozycję która może Wam sie spodobać i może być przyczynkiem do fajnej zabawy. pisałem kilka dni temu na forum o grze którą osoby grające w piłkę na pewno znają jako SIATKONOGA ja promuję ją w Anglii jako NET SOCCER. Wielu znanych zawodników dla poprawienia gry z "klepki" rozgrywa swoje meczyki w siatkonogę. Dotychczas odbywało się to na zasadach zabawy. Jednak od wielu lat jest federacja w tej dyscyplinie i jest w niej również zrzeszona Polska, ja znam szefa polskiej reprezentacji i zacząłem z nim wspólpracę. Są nawet rozgrywane mistrzostwa Świata i Europy. Chciałbym Was zaprosić na pokazowy meczyk który rozegramy 31 maja w Haye Pipe Park na Chester Rd (Erdington) wezmą w nim udział zawodnicy grający na codzień w Polskiej Lidze 6-A-Side w Birmingham. Jeśli jest ktoś z Was zainteresowany to prosze o kontakt, na pewno wyślę różne materiały linki na meczyki z różnymi znanymi zawodnikami. Serdecznie zapraszam.
Jarek
-

-
jarolong72
-
-
boszzz..
chłopy zebrać się na jakiś konkretny termin i miejsce i gramy..
jakos malo zorganizowani tutaj.. ..
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 47
-
ja mam malo czasu ostatnio na sile nie bede ciagnal a 5 osob to mailo!!!
-

-
hidalgo4
- Stały Bywalec
-
-
zawsze mozna tylko potrenowac i poszukac innych chetnych ... ja bym sobie kilku pewnie znalazla.. :roll:
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 47
-
ja to dopiero w lipcu moge :roll: wiec jeszcze kawal czasu...
-

-
LasPegaz
- Rozeznany
-
-
Powrót do SPORT