polscy przestępcy na wyspach
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
witam mam na imię seba i jestem nowy,przeczytałem dziś o polskich przestępcach na wyspach i się wkurzyłem :evil: policja prosi o pomoc,gdyby ktoś coś tam widział lub wiedzial a niby jak mamy pomagać glinom jeżeli foty tych ukrywających się nie zostały opublikowane...
-

-
sebol76
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
w sumie masz racje-jesli sa poszukiwani to zaden z nich z nazwiska sie raczej nie przedstawi ;)
-

-
StepByStep
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 20
takie jest myslenie policji.. tak jak wczoraj była strzelanina 6raz w ciagu miesiąca i wg nich poziom przestepczosci spada...jest nizszy niz kilka lat wstecz to jak teraz do siebie strzelaja to ja nie chce wiedziec co tu do sie dzialo 10lat wczesniej...
ps.. witam i pozdrawiam :mrgreen:
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 47
-
Witaj Seba - nie sadzilem ze masz tak slaba psychike i wkurza Cie pierwsza lepsza informacja. Jednak milo ze chcesz pomagac policji - moge zalatwic Ci te zdjecia - zobaczysz je nie ma problemu - ile osob jestes w stanie zapamietac patrzac na nie przez chwile - po miesiacu przejdziesz obok takiego bandziora i nawet powiesz mu ktora godzina i do glowy Ci nie przyjdzie ze ktos go szuka .....
Tak naprawde apel ten skierowany jest do osob obracajacych sie w tym kregu i posiadajacych jakas wiedze a nie do przypadkowych obywateli ogladajacych TV, kupujesz to czy nie? :wink:
-

-
LEK
- Rozeznany
-
-
witaj.masz rację sądzę jednak że zdjęcia osób poszukiwanych powinny być publikowane istnieją ludzie którzy mają pamięć fotograficzną itd.a poza tym jeżeli policja chce łapać bandziorów to powinna podejmować wszelkie możliwe kroki aby być organem jak najskuteczniejszym w swoich działaniach,również dzięki osobom trzecim.pozdrawiam serdecznie.
-

-
sebol76
- Przyczajony
-
-
http://www.malopolska.policja.gov.pl/wy ... kiwane.php - to na dobranoc nie wiem skad pochodzicie ale czy kazdy z Was w kraju sledzil i zapoznawal sie z takimi TOP LISTAMI z pewnoscia nie jak wiekszosc, malo tego z pewnoscia wielu z Was bylo swiadkami przestepstwa czy zglosiliscie to na policje nawet anonimowo zaloze sie ze nie jak wiekszosc z nas ...
na stronach brytyjskiej policji z pewnoscia tez mozna znalezc taka lekture ale tu trzeba dobrze poslugiwac sie jezykiem - dlatego ja poki co nie szukam a Wam mlodym zycze powodzenia - gdybyscie jednak kogos namierzyli to dajcie znac z przyjemnoscia sam go zatrzymie .... :wink:
[ Dodano: Wto Cze 09, 2009 10:03 ]Sa rowniez wizerunki poszukiwanych przez brytyjska policje - dlatego zycze powodzenia poszukiwaczom poszukiwanych :-D
-

-
LEK
- Rozeznany
-
-
witaj Seba na forum,
nie martw się i nie wkurzaj,
świat nie jest doskonały,
no... może poza tym forum.
-