hey hey are you ok
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
jest ktos moze z Chelmsley Wood ,Solihull, lub okolice,mieszkam tu jak by co,szukam wesolej kompany,czesto bywam w Solihull i Broad Street.pozdowienia.
-

-
Valdek
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 1
witaj na forum
ja niestety nie jestem z solichul
-

-
alojzy
-
-
hej !!! czy w solihull mieszkaja jacys sympatyczni rodacy??? jezeli tak to czekam na jakies wiadomosci:) Polacy na obczyznie laczmy sie!!! :wink:
[ Dodano: Sob Sie 08, 2009 11:24 ]
hejo! ja jestem z solihull i szukam kogos sympatycznego z okolic bo jestem sama jak paluszek i mam juz dosc samotnosci tutaj!
-

-
monika555
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Hej ja jestem z sheldon wiec w zaleznosci w ktorej czesci solihull mieszkasz to byc moze calkiem blisko
-

-
LasPegaz
- Rozeznany
-
-
mieszkam niedaleko centrum :wink: i prawde mowiac nie znam dobrze okolic wiec nie wiem gdzie jest dokladnie Sheldon :-| w kazdym razie jezeli jestes zainteresowany to napisz mi cos o sobie ile juz tu jestes co robisz itd
-

-
monika555
- Przyczajony
-
-
jestem w angli ponad 4 lata i zostaje tu na stale.wprawdzie miszkam w chelmsley wood,ale w solihull bywam dosc czesto,mysle ze solihull to jedna z najlepszych dzielnic birmingham,naprawde ladne tam rezydencje.pracuje w BMW Hams Hall 1o minut samochodem,wiec nie narzekam.sheldon to po sasiedzku wczesniej gdy pracowalem w LandRover w solihull to bylem w sheldon codziennnie,jakies 15 minut samochodem z chelmsley,sheldon nie jest to posh dzielnica ale jest ok jedna z lepszych.mysle ze birmingham ma takich kilka ciekawych miejsc,z malymi wyjatkami,pozdro
-

-
Valdek
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 1
Witaj Valdek,
a i udzielaj sie na forum,
bo się nam tu sezon ogórkowy zrobił,
wszak już masz 4 lata stażu w Anglii a może i Bham,
i tramwaj jest naprawdę Twój a reszta nasza