Karolina Wita Wszystkich :)

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

KobietaPostNapisane przez Karollla » 2 wrz 2009, 18:22 Karolina Wita Wszystkich :)

heyka :-)
chciałabym się z Wami przywitać,
napisałam o poradę w innym dziale także wypada powiedzieć o sobie kilka słów :-)

niestety póki co nie jestem jeszcze osobą mieszkającą w Anglii ale staram się trafić do Birmingham i mam dużą nadzieję, że prędzej czy później mi się to uda :-D a wtedy sądzę, że Wasze forum będzie tzw niezbędnikiem :razz: po za tym zawsze miło zapoznać rodaków żyjących z dala od domu jak ja :-)

kilka słów o sobie:
mam 25 lat, aktualnie mieszkam w Szwecji w Stckholmie, pracuje jako pomoc domowa, jak to mówi moja szefowa.. ja moje stanowisko nazywam sprzątaczka :-D :-D :-D
w chwilach wolnych większość czasu spędzam przed kompem pykając sobie w gierkę zwaną ogame, gram w to już ponad 4 lata, masa poznanych ludzi.. do momentu mojego wyjazdu z pl sporo zlotów i w ogóle jest fajnie :wink: a Wy organizujecie jakieś zlociki w Birmingham??

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich
Karola
Karollla
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 2 wrz 2009, 19:47 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

heja plec piekna zawsze mile widziana.

A co do zlotów to jasne , zloty poloni, zloty motovcyklowe , zloty z górki( czasami nawet wzloty ) zjazdy rowerowe, zjazdy w otchlan nietrzezwosci , zloty czarownic / czarowników ., zloty nimfomanek, zloty swingersów i innej masci sex maniaków, zloty gejowskie , zloty antyciapackie,

jak widzisz troche sie nalaytamy witaj na forum i informuj jak ci idzie z przeprowadzka....

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Karollla » 3 wrz 2009, 20:29 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

hehe no to widzę, że dla każdego coś miłego sie znajdzie :wink:

z tą przeprowadzką to niestety nie tak szybko ale mam ogromną nadzieję, że przyjdzie taki czas, że będzie o czym informować :mrgreen:
Karollla
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 3 wrz 2009, 20:34 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

Witam i powodzenia w realizowaniu planów zycze.
A tymczasem zmykam bom w pracy i mnie jeszcze jaki superwizjer podejrzy i bedzie heca hehe ;D
Pozdrawiam,
wujek plazio
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez testowy » 15 wrz 2009, 03:06 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

testowy aka nocny marek też wita,
złociutka, jak już Marcin był łaskawie wspomniał zlocików tu dostatek,
zatem przybywaj,
wszystko jest super, nie będziesz żałować,
hihihihi,
no... może nie wszystko,
boć zawsze gusta różne bywają,
ale na pewno super się nam Karollla przedstawiła,
o!
:-D
testowy
Zaangażowany

Reputacja: 78
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez Karollla » 15 wrz 2009, 17:50 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

hehe podziękowała ładnie :razz:

przybywaj.. tak łatwo powiedzieć tak ciężko wykonać :wink: staram się, staram oj żebyś wiedział jak bardzo :razz: niestety może to trochę potrwać :roll: póki nie uda mi się załapać gdzieś gdzie będzie choć minimalna szansa, że mnie zatrudnią będę siedzieć w tej przeklętej :mrgreen: Szwecji póki mi się kontrakt nie skończy tj do grudnia.. a jak się gdzieś załapie kilka dni i jestem :-P przyjaciel mi się tam rozgląda i tutaj otrzymałam pomoc od cwircwirka, za co mu jestem bardzo wdzięczna.. zobaczymy czas pokaże.. trzeba być dobrej myśli po za tym co się odwlecze... :mrgreen:

Dzieki za miłe przywitanie :wink:
Karollla
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hrumek » 17 wrz 2009, 17:52 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

Witam Pania... musze przyznac ze masz ciekawe zaiteresowania ja tez gralem w ogame ponad 2 lata na 9uni ale teraz to juz przeszlosc... obecnie gram w seafight :D pozdrawiam i zapraszam do Birmingham :)
hrumek
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez eric27 » 17 wrz 2009, 23:37 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

Witaj słoneczko :mrgreen:

eric27
Stały Bywalec

Reputacja: 18
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 18 wrz 2009, 17:15 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

Witam Karollla, ja tez kiedys dawo temu jezdzilem na zloty gry komputerowej jednak o ogame nigdy nawet nie slyszalem... w tego typu scenach kobiety sa rzadkoscia bo to facetow raczej ciegnie do grania :smile: tak wiec spekuluje ze orginalna z ciebie babka :mrgreen: pozdrawiam i zycze powodzenia w przeprowadzce do Birmingham
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Karollla » 6 paź 2009, 18:41 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

no więc przyjeżdżam :mrgreen: a raczej przylatuje :-P koniec listopada - planowany termin...

zrobiłam rozeznanie jak jest z pracą w Bhm, nawet złapałam kilka kontaktów dzięki Waszej pomocy iiii...

klops :razz:

bo przyjaciel, do którego przylatuje właśnie sie przeprowadza do Coventry.. :-D więc zaczynam działać od nowa.. ale decyzję już podjęłam i się nie wycofuje.. pora powiedzieć Szwecji papa :grin:

Dziękuję Wszystkim za miłe przywitanie a także pomoc jaką otrzymałam.. nio i mam nadzieję, że pomimo, że będę kawałek od Bhm jednak załapię się na jakiś zlocik-spotkanko :wink:
Karollla
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez eric27 » 6 paź 2009, 22:21 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

można powiedzieć,że Coventry to przedmieścia Birmingham :-P

eric27
Stały Bywalec

Reputacja: 18
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Karollla » 28 lis 2009, 15:51 Re: Karolina Wita Wszystkich :)

hey hey czas leci, sprawy pozałatwiane.. gotowa do wyjazdu można powiedzieć wnet spakowana :-P
no i kolejny klops :D mamy koniec listopada, przylot miał być za tydzień i niestety jak się właśnie okazało nie będę miała gdzie mieszkać :cry: wystawiono Nas.. całe szczęście, że teraz a nie po przyjeździe..

napisałam wątek w dziale Mieszkania z prośbą o pomoc w poszukiwaniu pokoju ale został usunięty a ja odesłana do działu ogłoszeń.. jednak tam jak wiadomo zaglądają tylko zainteresowani a mam skromną nadzieję, że uda mi się coś wskórać za pomocą poczty pantoflowej, która jak wiadomo od zawsze była najskuteczniejsza :) oby ten post nie został skasowany..

tak więc bardzo proszę jak byście słyszeli, że ktoś chce wynająć pokój w Coventry dwuosobowy lub 2ie jedynki może być nawet na krótki okres czasu byle było gdzie się zatrzymać i na spokojnie coś znaleźć byłabym bardzo wdzięczna o jakąkolwiek informację..

Jestem już tak blisko.. nie poddam się ale mieszkać gdzieś muszę..

[ Dodano: Pon Gru 07, 2009 23:26 ]
no i na reszcie :mrgreen: przylatuje.. dokładnie w sobotę :mrgreen: dziękuję wszystkim za okazałą pomoc :)
Karollla
Początkujący

Neutralny

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ