Przeprowadzka do Dudley

Rozmowy na temat mieszkań o tym jak mieszkacie, jakie dzielnice polecacie itd...

KobietaPostNapisane przez reniaa » 23 wrz 2009, 20:11 Przeprowadzka do Dudley

zamierzam przenieść sie do Dudley, mieszka tam ktoś? chodzi mi o informacje czy łatwo jest tam znależć mieszkanie i w jakich dzielnicach najlepeij szukac? bede bardzo wdzieczna za każda opinie :-)

[ Dodano: Pią Wrz 25, 2009 22:07 ]
naprawde żaden polak nie mieszka w dudley :o ?

[ Dodano: Pią Wrz 25, 2009 22:10 ]
naprawde żaden polak nie mieszka w dudley? :o

reniaa
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez chmiel » 26 wrz 2009, 10:38 Re: Przeprowadzka do Dudley

Ja mieszkałem kiedyś w centrum, mieszkanie jest znaleźć raczej łatwo, ogólnie nie polecam samego centrum jeśli chodzi o zamieszkanie.Jeśli cenisz spokój to znajdziesz go np. w Amblecote (to jakby część) Dudley, dobry dojazd do centrum.Sprawdzone agencje, przez które możesz wynająć domek to :Ian Perks, Lex Allan & Gregson, Billingham Cooke, Town & Country.Polecam jeszcze takie części Dudley jak Brierley Hill , Stourbridge, Pensnett.

Pozdrawiam

chmiel
Rozeznany

Reputacja: 13
Neutralny

KobietaPostNapisane przez reniaa » 26 wrz 2009, 12:22 Re: Przeprowadzka do Dudley

Bardzo dziękuje za informację chmiel :-)

reniaa
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 26 wrz 2009, 15:06 Re: Przeprowadzka do Dudley

my przez rok mieszkalismy w sedgley. dudley ma lepsze i gorsze czesci. w strone the priory, kolo koledżu i dalej w strone the parade jest spoko. od centrum w kierunku merry hilla to juz raczej ci***ak.

pozdr

pe

fajnie operuje pongliszem? ucze sie i cwicze codziennie :-)

pe

KA i PE

KobietaPostNapisane przez maddy0220 » 22 lis 2009, 19:40 Re: Przeprowadzka do Dudley

Mieszkam w Dudley jest tutaj cichutko ,spokojnie i czysto szczerze nie orientuje sie gdzie sa lepsze a gorsze dzielnice. pozdrawiam :-)
maddy0220
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny