Hello Polacy Rodacy

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

KobietaPostNapisane przez ruda.alicja » 8 paź 2009, 12:02 Hello Polacy Rodacy

Cześć ludziska!
Sama nie wiem, czemu dopiero teraz zawiatałam w Wasze progi, no ale jak to mówią... lepiej późno niż wcale :)

Moj nick to ruda.alicja
ruda nie ma nic wspolnego z moim kolorem wlosow (ale to dluzsza historia i nie bede Was zanudzac), Alicja - to moje prawidzwe imie. Jestem milośniczka sportu, dobrego kina i ciekawej ksiazki. Pasjonuje mnie fotografia i joga :)

Mam nadzieje, że znajde tutaj podobnych sobie ludzi :)
ruda.alicja
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez testowy » 8 paź 2009, 12:14 Re: Hello Polacy Rodacy

Cześć Alcia,
znajdziesz, znajdziesz, ja jestem podobny!
też nie mam rudych włosów!
:mrgreen:
inne rzeczy też by pasowały,
no trochę gorzej z jogą,
ale, hm, czemu by nie spróbować...
witam serdecznie na forum,
i to jako pierwszy tym razem!
Teścik
ps.
poprzedni Twój post z Sob Cze 10, 2006 13:15
hm.... Alicja Reaktywacja...?
testowy
Zaangażowany

Reputacja: 78
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 8 paź 2009, 14:06 Re: Hello Polacy Rodacy

A cześć rudolica, powitać na forum i życzyć miłego współpasjonowania się powyżej wymienionymi.
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez ruda.alicja » 8 paź 2009, 15:12 Zgadza się... mała reaktywacja

Całkiem zapomniałam, że konto to sobie już jakiś czas temu założyłam, tylko jakoś nie korzystałam z dobrodziejstw tego serwisu, ale to się powoli zmienia :)
ruda.alicja
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Jolly » 8 paź 2009, 18:26 Re: Hello Polacy Rodacy

Wiatm Serdecznie i zycze duzo postowania na forum:) a jakie sporty uprawiasz??
Jolly
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez testowy » 8 paź 2009, 19:06 Re: Hello Polacy Rodacy

Jolly napisał(a):Wiatm Serdecznie i zycze duzo postowania na forum:) a jakie sporty uprawiasz??

no bo tutaj sekcje różne są,
motorowa, rowerowa, wspinaczkowa, glajciarska,
a ostatnio zaczyna powstawać sekcja Tekstylno-Grawitacyjna przy Polonii Birmingham (znaczy spadochronowa),
a! zapomniałbym o najważniejszej, sekcja miłośników piwa!
testowy
Zaangażowany

Reputacja: 78
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez ruda.alicja » 9 paź 2009, 13:53 bardzo chętnie przystąpię do rowerowej

i również do jogowej - jeżeli taka istnieje, a jeśli jeszcze takiej nie ma, to bardzo chętnie mogę ją poprowadzić :) Dajcie tylko cynka, gdzie można jakieś fajne miejsce, za niewielkie pieniądze, wynająć.
ruda.alicja
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Jolly » 10 paź 2009, 19:29 Re: Hello Polacy Rodacy

a na swiezym powietrzu za darmo?? chociaz teraz juz jest coraz zimniej, ale sloneczne dni w parku sie zdarzaja ja bym chetnie sie pisał Yoga jest dobrym relaksem i chillem.
Jolly
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 10 paź 2009, 20:31 Re: Hello Polacy Rodacy

Witam również Cię Alicjo na forum ,
ruda.alicja napisał(a):ruda nie ma nic wspolnego z moim kolorem wlosow (ale to dluzsza historia i nie bede Was zanudzac),

mnie by jednak interesowało skąd ta ruda? Nie ma obaw nie zanudzisz nas , to dobrze jak ktoś dużo o sobie pisze...
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez ruda.alicja » 13 paź 2009, 11:38 :)

co do zajec z Jogi na swiezym powietrzu, to jest zdecydowanie za zimno - joga to bardzo statyczny rodzaj sportu wiec musi byc naprawde cieplo, zeby mozna bylo cwiczyc na zewnatrz. Jak znajde sale w dobrej cenie, to zorganizuje zajecia z jogi :)

Co do koloru wlosow, hmm...
Dawno dawno temu byla sobie kobitka, ktora miala rozne kolory wlosow, raz bordo, raz sliwka, raz machon, miedziany itd, ktoregos razu sprobowala ufarbowac sie na rudo i wyszlo rewelacyjne, po prostu jak z reklamy.

Jak szla ulicami ta niewiasta, bo wzywano straz pozarna, bo wszyscy mysleli ze to gdzies pozar jest, a to taki kolor wlosow wlasnie wyszedl. Z daleka jak wielkie plomienie ognia. W tym samym czasie, owa kobitka pasjonowala sie graniem w NFS i logowala sie jako ruda.alicja wlasnie ze wzgledu na owczesny kolor wlosow. Tak juz zostalo, ze gdziekolwiek wymagaja nicka, to wpisuje juz (chyba z przyzwyczajenia:) wciaz ten sam nick z dawnych lat.

Taki kolor wyszedl tylko jeden raz (mimo pozniejszych prob), po reszcie zostalo wspomnienie - jedyne co jest niezmienne to wlasnie ten nick :)
Hm... w sumie to nawet nie taka dluga ta historia :) najlepsze jest to, ze moj obecny maz zanim mnie poznal to byl przekonany, ze ja jestem posiadaczka bujnej czupryny rudych lokow hihihi :)
ruda.alicja
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 13 paź 2009, 12:23 Re: Hello Polacy Rodacy

no i super , wcele nudno nie było :) ja miałam kiedyś też piękny rudy kolor za pomocą henny przyeksperymentowałam troche z róznymi kolorami i henna pobiła potem wszystko na "łeb" , zawsze żałuję że mam tak mało zdjęć z tamtego okresu...
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez ruda.alicja » 14 paź 2009, 10:34 to tak samo jak ja

mam tylko dwa zdjęcia w tych pięknych rudych włosach. Niestety zrobione w niezbyt sprzyjających warunkach atmosferycznych i nie widać tego ognia :) pozdrawiam wszystkie rude i nie-rude też :)
ruda.alicja
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 14 paź 2009, 19:24 Re: Hello Polacy Rodacy

Ruda wita byłą rudą :mrgreen:
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez bluebery » 26 paź 2009, 22:36 Re: Hello Polacy Rodacy

Hej!
:-)
bluebery
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Przemek78 » 2 sty 2010, 07:08 Re: Hello Polacy Rodacy

Cześć Ala, masz ciekawe zainteresowania a ciekawych ludzi tu nie brakuje. Więc na pewno będziesz miała z kim popisać. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w nowym roku :-)
Przemek78
Rozeznany

Reputacja: 21
Pokojowy

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ