Samotne Polki :)

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MężczyznaPostNapisane przez paesano » 23 gru 2008, 10:09 Re: Samotne Polki :)

Ponad wszelka watpliwosc i nacje :mrgreen: polish girl ma lepiej poukladane w glowie,pomijajac znikomy procent tych,co wola "podpalana Krakowska" od "czystej cielecinki". Wybaczcie mi prosze porownania genitaliow do wedlin,ale juz nie moge sluchac i czytac wypowiedzi na temat tego,jakiej masci i wielkosci przyrodzenia kobiety preferuja najbardziej...
Zachowajmy czystosc krwi!!! (nie jestem rasista ;) )
Pozdrawiam FORUM

paesano
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Izabela84333 » 29 gru 2008, 18:32 Re: Samotne Polki :)

Masz racje kolego.......mnie tez to jakos nie zachwyca. Rozstalam sie z anglikiem niedawno i coz......chyba roznica mentalnosci.Jedno wiem nie ma to jak Polak:))))pozdrawiam

Izabela84333
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez S3V3N » 19 sty 2009, 23:05 Re: Samotne Polki :)

nie nasza wina ze nie ma samotnych polek... za piekne sa by byc samotnymi... a angole i ci***ak nie spia heheeh

leże :mrgreen:

polki są rozchwytywane bo są łatwe dla obcokrajowców .. łatwo im zaimponować ... nawet kolorem skóry .. albo krajem pochodzenia .. i to cała tajemnica :mrgreen: cześć jestem anglikiem idziemy do mnie czy do ciebie ?? :-D

S3V3N
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 20 sty 2009, 18:55 Re: Samotne Polki :)

S3V3N napisał(a):nie nasza wina ze nie ma samotnych polek... za piekne sa by byc samotnymi... a angole i ci***ak nie spia heheeh

leże :mrgreen:

polki są rozchwytywane bo są łatwe dla obcokrajowców .. łatwo im zaimponować ... nawet kolorem skóry .. albo krajem pochodzenia .. i to cała tajemnica :mrgreen: cześć jestem anglikiem idziemy do mnie czy do ciebie ?? :-D

Widze ze ledwo sie zarejstrowales na forum a juz zdazyles wygrzebac jakis stary topic by wyladowac swoje frustracje. Po pierwsze: nie wyolbrzymiaj, po drugie: nie generalizuj i po trzecie idz na onet.eu, tam znajdziesz wielu podobnych do siebie kolegow z ktorymi mozesz wymienic sie pogladami.

pozdro
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 20 sty 2009, 21:37 Re: Samotne Polki :)

Pewnie gdyby byl tak rozchwytywany jak Polki to jako porzadnis nie z tej ziemi i wzor wszelkich cnot zachowywalby abstynencje :)

Cale szczescie ze zadna go niechce i nie musi byc wystawiany pokusom :)
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez eric27 » 22 sty 2009, 12:54 Re: Samotne Polki :)

W mojej opini większość Polaków- mężczyzn przyjeżdżała do anglii najpierw sama potem dołączali do nich ich dziewczyny, żony itd. oczywiście zdażały się Polki ściągnięte tutaj przez znajomych lub rodzinę a one ściągały swych mężów lub chłopaków.Zdażały się oczywiście także samotne Polki ale one stawały się łupem tzw.tutejszych.Więc niema się co dziwić ,że samotne Poleczki ciężko spotkać. :-D

eric27
Stały Bywalec

Reputacja: 18
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 22 sty 2009, 15:25 Re: Samotne Polki :)

Latwiej niz myslicie

Msza o 16 w polskim kosciele:)

ALbo mam jeszcze jeden namiar na samotne polki . Szkolenie przedmalozenskie w polskim kosciele , w sobote o godzinie 18 :00. Ok wiekszosc wpada z facetami ,ale kobiety to przewrotne stworzenia ( wyjatkiem jest moja Kasia - pozdrówka kochanie ) i zawsze szukaja lepszej okazji.

Wiec panowie pokazcie swoja wartosc i cheja w odbijanego. Pozatym zawsze kurs sobie zrobicie i bedzie jak znalazl:)

Pozdrowienia dla wszystkich z kursu, ubaw po pachy .... juz sie nie moge dczekac soboty

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez pawel2443 » 12 wrz 2009, 18:59 Re: Samotne Polki :)

sa jakies slicznepanie chetnne na spotkanie? jak tak to piszcie pawel2441@tlen.pl

[ Dodano: Sob Wrz 12, 2009 22:20 ]
sa jakies sliczne panie chetne na spotkanie ze samotnym i smutnym chlopcem. pawel2441@tlen.pl

pawel2443
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 13 wrz 2009, 17:44 Re: Samotne Polki :)

o ja ale stary jestes zalosny ...... az sie chce zygac

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 13 wrz 2009, 18:01 Re: Samotne Polki :)

wczoraj chcialem napisac cos podobnego ale stwierdzilem ze bede mily :mrgreen: :twisted:
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez hrumek » 14 wrz 2009, 21:53 Re: Samotne Polki :)

hehe pawel2443, humor to nie w tym dziale hehe swoja droga watpie zeby sie znalazly jakies sliczne panie (a jezeli chodzi o polki to wszystkie sa sliczne) ktore mialyby ochote na spotkanie " ZE " chlopcem ktory wyjezdza na forum z czym takim hehe choc ja osobiscie uwazam ze post jest bardzo trafiony bo rozbawil mnie prawie do lez :) a tak podsumowujac to szacunek kolego dla ciebie za odwage .... ja nigdy bym czegos takiego nie napisal nawet dla zartow hehe
hrumek
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez marfefka26 » 10 paź 2009, 00:33 jw

Po czym poznać Polaka? faceta???-plecak,dres,kaptur na ogolonej głowie...!!! Na WEEKEND ma plany na IMPREZKĘ? -czyli ostre picie...Sorki,ale jak w takim otoczeniu PANÓW POLAKÓW nie spojrzeć na Innych?-czyli tych, dla których po polsku (dla Polaków płci męskiej) jesteśmy łajdaczkami-ups :-) ,to chyba w miarę łagodne stwierdzenie...

marfefka26
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 10 paź 2009, 07:53 Re: Samotne Polki :)

Kurcze a ja taki nie dopasowany .....

Czas na zakupy trzerba mi :

DRes w paski , butki adasia ( koniecznie biale ) , Bluza z kapturem ( moze znajde jak w World sport za 2.99) I flaszeczka na Imprezke ....... ALe bedzie weekend . Ranek taki piekny ale bedzie milo podkolorowac wódeczka z ziomalami , a potem na Kebaba .

I caly ambitny plan wzial w leb (: . BO to tenis zaplanowany , jakies rowery , moze motocykl z kumplami w niedziele ( to picie odpada dzien wczsesniej) Jakies zwiedzani okolicznych miejscowosci.

Spróbuje sie w stereotyp wpisac za tydzien ( moze tym razem sie uda ) I moze moja wspaniala kobiete nielajdaczke tez sklonie do zakupu dresików .

Pozdro dla odjechanych

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez lili :) » 10 paź 2009, 22:42 Re: Samotne Polki :)

Ale prawda jest taka że nie wszyscy Polacy to chamy i świnie a za to większość polek same sobie na to zasłużyły swoim zachowaniem , niestety stwierdzam to z przykrością ale taka jest prawda :sad:
lili :)
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 11 paź 2009, 10:36 Re: Samotne Polki :)

lili :) napisał(a): że nie wszyscy Polacy to chamy i świnie a za to większość polek same sobie na to zasłużyły

Ale masz doła dziewczyno, jak możesz stwierdzić że wszyscy Polacy to chamy jak nie jesteś w stanie znać wszystkich...
lili napisał(a): taka jest prawda
nie znasz prawdy więc niestwierdzaj jej, możesz stwierdzić, że wszyscy jak dotąd poznani przez ciebie Polacy to chamy ale nie że WSZYSCY POLACY bo zapewne nie znasz mnie ani mojego partnera ani pewnie 80%użytkowników forum a gdzie reszta....
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona