Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez rogu » 5 lis 2009, 09:54 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Mieszkam w Birmingham od kilku lat interesuję się medycyną, historą ,kulturą i tradycją wielu narodów.Głównym powodem mojej obecności na forum jest informowanie o propagandzie dotyczącej świńskiej grypy.Uważam że rozsyłanie wiadomości do znajomych pisanie komentarzy pod artykułami to wiele, ale za mało.Nie wiem jak bardzo dotarł do Was temat czy są wśród Was osoby które czują powagę stanu rzeczy.Czy będziemy czekać aż zamkną granice tak jak to pewnie nastąpi na Ukrainie poddadzą nas szczepieniom.Wiele osób mówi nie będzie przymusowych szczepień.Uważam to za bzdurę całe zakłądy pracy będą się szczepić a jak ty się nie zaszczepisz to będzie oznaczało że zagrażasz społeczeństwu z pewnością pierwszą interwencją w tej sprawie będzie zwolnienie Cię z pracy, a co potem przekonasz się tylko na nasze działania będzie za póżno.Zastanówcie się czy chcecie walczyć o swoje życie o swoje dobre imię.Na każdym kroku słyszę jak Polacy uważają się za mądrzejszych i bardziej rozgarniętych ludzi od A.Z pewnością jest to prawda więc zacznijmy działać
Pozdrawiam Wszystkich

rogu
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez pinsleepe » 5 lis 2009, 12:05 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Przestan rozsiewac ta histerie... Sa skuteczniejsze sposoby na zmniejszenie liczby ludosci niz ten wirus. I jak chcesz sie organizowac? Stanac pod parlamentem i krzyczec "nie chcemy swinskiej grypy"? plizzzz

pinsleepe
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez eric27 » 5 lis 2009, 12:54 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Rogu dobrze się czujesz :?: :?: :?:
Pozdrawiam i życzę duuużo zdrowia ;)

eric27
Stały Bywalec

Reputacja: 18
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kwiatuszek1982 » 5 lis 2009, 16:26 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

zwykla grypa zabija o wiele wiecej osob i nikt sie tym nie przejmuje !!!!!!

kwiatuszek1982
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 5 lis 2009, 16:48 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

ta świńska grypa najbardziej to przez telewizję się roznosi
hyhy wystarczy nie oglądać tv i człowieka mijają takie problemy <cfaniak>
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez ruda.alicja » 5 lis 2009, 19:33 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Przyłączam się do wcześniejszych wypowiedzi, że raczej to propaganda niż prawdziwe zagrożenie, gdyby tak było jak rogu napisał, to już byłoby tyle ofiar śmiertelnych, że każdy by jednak starał się przed tym wirusem zabezpieczyć. A tak się nie dzieje.

Co w takim razie powiesz na taką sytuację. Kolega z pracy zachorował na świńską grypę, zgłosił to w swoim miejscu pracy i nie przybył pułk pielęgniarek na zbiorowe szczepienia. Dostał antybiotyk i wrócił do pracy jak zawsze.

Ten wirus różni się od zwykłej grypy tym, że przechodzi się chorobę bardzo paskudnie - cały organizm jest zmasakrowany, ale osoby wracają do życia i dobrze się mają. Więc jak sam rogu widzisz, nie ma się czym zbytnio przejmować - przynajmniej narazie.

Polecam artykuł pod tym linkiem i czekam na opinie: http://grypa666.wordpress.com/2009/10/2 ... %E2%80%9D/

[ Dodano: Czw Lis 05, 2009 20:10 ]
Rogu ja już się pogubiłam. Napisałeś dwa posty - w jednym, żeby się szczepić na świńską grypę, a drugi - że nie bo mądrzy ludzie ostrzegają. W końcu jakie jest Twoje zdanie? Zdecyduj się w końcu.
ruda.alicja
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez rogu » 5 lis 2009, 22:22 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Cześć wszystkim, absolutnie nie szczepić się, to chyba jasne.A z tymi szczepieniami to narazie są obowiązkowe tylko w niektórych sektorach UK.Dzisiaj w Faktach wypowiadała się minister Kopacz i posłowie którzy są przeciwko tej szczepionce w końcu pokazali w mediach sprzeciw
http://fakty.interia.pl/polska/news/kop ... 92809,6081
Jeżeli państwo wyrazi sprzeciw wtedy są szanse na to że nie zostaniemy zaszczepieni.Wszystko zależy od Państw jak bardzo będzie wywarta na nich presja wziętej z kosmosu pandemii świńskiej grypy.Wiadomo że chodzi o kasę , ta cała pandemia jest szcztucznie nakręcana przez ludzi chcących utworzyć światowy rząd a narzędziem w jej ręku jest WHO, którego zadaniem jest zastraszenie ludzi tak aby w panice przed zachorowaniem szczepili się sami.I my nie możemy spanikować,ale to że każdy z nas siedzi w domu i nie panikuje to mało, trzeba to okazać na zewnątrz i wywrzeć wręcz presję na ludziach którzy mają wpływy i pokazać im iż nie damy sobie wmówić bzdur i będziemy walczyc o niepogwałcenie praw człowieka. A propos ofiar śmiertelnych to też propaganda to statystyki które mają być dowodem na istnienie pandemii aby wywołać bardziej realne zagrożenie.Poszukajcie w necie na temat zgonów osób które już się zaszczepiły to są dopiero przerażające statystyki o których jeszcze się tak szeroko nie mówi chociaż dzisiaj w faktach TVN jak najbardziej wspomniano...

rogu
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bluebery » 6 lis 2009, 10:45 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

coz rogu, ... kazdy ma jakas misje w zyciu... witaj na forum.
bluebery
Rozeznany

Reputacja: 1
Neutralny

PostNapisane przez alojzy » 7 lis 2009, 22:33 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

rogu napisał(a):Głównym powodem mojej obecności na forum jest informowanie o propagandzie dotyczącej świńskiej grypy.Uważam że rozsyłanie wiadomości do znajomych pisanie komentarzy pod artykułami to wiele, ale za mało

No to stary masz misję do spełnienia, uratować świat przed zagładą.

Ja w życiu dostałem chyba ze 200 szczepionek na wszelkie choroby zakaźne i nie tylko ale od grypy się jeszcze nie szczepiłem.
Takze możesz mnie odznaczyć na swojej liście jako jeden uratowany

alojzy

MężczyznaPostNapisane przez testowy » 9 lis 2009, 08:17 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

witam na forum antyszczepionkowego działacza,
miłego pisania na każdy temat oczywiście,
:mrgreen:
testowy
Zaangażowany

Reputacja: 78
Poczciwy

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ