Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Napisane przez rogu » 5 lis 2009, 09:54 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Pozdrawiam Wszystkich
-
- rogu
- Przyczajony
- Reputacja: 0
Napisane przez pinsleepe » 5 lis 2009, 12:05 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
-
- pinsleepe
- Rozeznany
- Reputacja: 7
Napisane przez eric27 » 5 lis 2009, 12:54 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Pozdrawiam i życzę duuużo zdrowia ;)
-
- eric27
- Stały Bywalec
- Reputacja: 18
Napisane przez kwiatuszek1982 » 5 lis 2009, 16:26 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
-
- kwiatuszek1982
- Początkujący
Napisane przez plazermen » 5 lis 2009, 16:48 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
hyhy wystarczy nie oglądać tv i człowieka mijają takie problemy <cfaniak>
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputacja: 92
Napisane przez ruda.alicja » 5 lis 2009, 19:33 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Co w takim razie powiesz na taką sytuację. Kolega z pracy zachorował na świńską grypę, zgłosił to w swoim miejscu pracy i nie przybył pułk pielęgniarek na zbiorowe szczepienia. Dostał antybiotyk i wrócił do pracy jak zawsze.
Ten wirus różni się od zwykłej grypy tym, że przechodzi się chorobę bardzo paskudnie - cały organizm jest zmasakrowany, ale osoby wracają do życia i dobrze się mają. Więc jak sam rogu widzisz, nie ma się czym zbytnio przejmować - przynajmniej narazie.
Polecam artykuł pod tym linkiem i czekam na opinie: http://grypa666.wordpress.com/2009/10/2 ... %E2%80%9D/
[ Dodano: Czw Lis 05, 2009 20:10 ]
Rogu ja już się pogubiłam. Napisałeś dwa posty - w jednym, żeby się szczepić na świńską grypę, a drugi - że nie bo mądrzy ludzie ostrzegają. W końcu jakie jest Twoje zdanie? Zdecyduj się w końcu.
-
- ruda.alicja
- Raczkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez rogu » 5 lis 2009, 22:22 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
http://fakty.interia.pl/polska/news/kop ... 92809,6081
Jeżeli państwo wyrazi sprzeciw wtedy są szanse na to że nie zostaniemy zaszczepieni.Wszystko zależy od Państw jak bardzo będzie wywarta na nich presja wziętej z kosmosu pandemii świńskiej grypy.Wiadomo że chodzi o kasę , ta cała pandemia jest szcztucznie nakręcana przez ludzi chcących utworzyć światowy rząd a narzędziem w jej ręku jest WHO, którego zadaniem jest zastraszenie ludzi tak aby w panice przed zachorowaniem szczepili się sami.I my nie możemy spanikować,ale to że każdy z nas siedzi w domu i nie panikuje to mało, trzeba to okazać na zewnątrz i wywrzeć wręcz presję na ludziach którzy mają wpływy i pokazać im iż nie damy sobie wmówić bzdur i będziemy walczyc o niepogwałcenie praw człowieka. A propos ofiar śmiertelnych to też propaganda to statystyki które mają być dowodem na istnienie pandemii aby wywołać bardziej realne zagrożenie.Poszukajcie w necie na temat zgonów osób które już się zaszczepiły to są dopiero przerażające statystyki o których jeszcze się tak szeroko nie mówi chociaż dzisiaj w faktach TVN jak najbardziej wspomniano...
-
- rogu
- Przyczajony
Napisane przez bluebery » 6 lis 2009, 10:45 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
-
- bluebery
- Rozeznany
- Reputacja: 1
Napisane przez alojzy » 7 lis 2009, 22:33 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
rogu napisał(a):Głównym powodem mojej obecności na forum jest informowanie o propagandzie dotyczącej świńskiej grypy.Uważam że rozsyłanie wiadomości do znajomych pisanie komentarzy pod artykułami to wiele, ale za mało
No to stary masz misję do spełnienia, uratować świat przed zagładą.
Ja w życiu dostałem chyba ze 200 szczepionek na wszelkie choroby zakaźne i nie tylko ale od grypy się jeszcze nie szczepiłem.
Takze możesz mnie odznaczyć na swojej liście jako jeden uratowany
-
- alojzy
Napisane przez testowy » 9 lis 2009, 08:17 Re: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
miłego pisania na każdy temat oczywiście,
:mrgreen:
-
- testowy
- Zaangażowany
- Reputacja: 78