22 ubiegłego miesiaca mielismy premierę Windows7.
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
No to właśnie oznajmiam, że ten wirtukomputer gówno wart :]
-

-
plazermen
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 92
Plazermen mozesz sciagnac maly emulatorek XPpro aby szedl Ci euro ++, a co do 7 to ja mam home premium i nie polecam dla bardziej zaawansowanych uytkownikow - wiesza sie dosc czesto i to przy bezczynnosciach podobno maja to naprawic jakas lata le mimo wszystko wkurza. lepiej zaiwestowac w bardziej profesionalna pewnijsza wersje, choc matryca pewnie taka sama. :-P
-

-
hidalgo4
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 0
Ja właśnie odebrałem przesyłkę z Win 7 Upgrade do mojego Acera (jedyne 12.80 za przesyłke a winda za darmo). Na lapku mam viste home premium i ten upgrade też jest taki sam, więc właśnie się zastanawiam czy instalować, bo widzę że tu różne opinie o wersji home premium?
pozdro
WacoS
-

-
wacos
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 1
plazermen napisał(a):Widze ze zwolennikow unixa jest tu sztuk dwie. Można prosić o jakieś wrażenia z pracy z solarisem? Bo mac'e to troche za drogie jak na mój gust.
Tak teraz przegladam i zobaczylem - a co chcesz z tym solarisem robic? Pracuje na solarisie na serwerach, o ile tam sprawdz sie OK (rzeczy takie jak ZFS - rewelacja!) to uwazam ze na biurko to nie nadaje sie zupelnie chyba ze jestes jakims geekiem :mrgreen: Jak chcesz poeksperymentowac to zainstaluj sobie na windzie virtualbox'a i przetestuj ubuntu albo fedore, zwlaszcza w ubuntu wszystko dziala od kopa...
O Macu sie nie wypowiadam bo jestem na to cos uczulony ;-)
-

-
zmielna
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 14
-
To teraz ja sobie popsiocze....
Jesli idzie o W7 zauwazylem niepoprawne dzialanie na kilku typach laptopow kart dzwiekowych, oraz webcam. Problem jest pewnie zwiazany z niezupelnie dopracowanymi sterownikami ktore o zgrozo w7 potrafi sobie sam zakualizowac na niekoniecznie najlepsze...
Drugi problem dotyczy softu - nie wszystko dziala tak jak powinno ale to temat stary jak swiat..
Pojawia sie powoli coraz wiecej w sieci patch-y i sposobow na rozanie tych problemow...
Widze ze w zasadzie wszyscy zadowoleni:)
-

-
Amigo_uk
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 13
-
Powrót do KOMPUTERY I ELEKTRONIKA