cyfra + canaly HD
Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp
Czy ktos jest w stanie mi powiedziec co mam zrobic jezeli nie odbiera mi programow hd na antenie siatkowej(tej co ma sky). Powinienem zmienic antene na zwykla czy zostawic ta co mam teraz tylko ustawienia przestawic???
Wtej chwili mam ta:
http://cgi.ebay.co.uk/Sky-Freesat-Satel ... 2302e659f6
ale jest jeszcze tak wieksza (czy to cos pomoze):
http://cgi.ebay.co.uk/60cm-Zone-2-Satel ... em5636ebf0
-

-
maroko2007
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Cały problem polega na dekoderze to tylko od niego zależy czy będziesz miał HD czy nie.
A jaki masz dekoder?
-

-
piopaw
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 5
Jest to dekoder hd philipsa z hdmi tak ze powinno dzialac
-

-
maroko2007
- Początkujący
-
-
NA antenie powinno dzialac bez problemu mi na takiej malej dzialalo to musza byc ustawienia. Też mialem kiedys ten problem i chodzilo o ustawienia.
-

-
Mustafa75
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
sygnal jest dobry bo jest na 5. slyszalem ze pomaga zmiana konwertera, ale nie wiem
-

-
maroko2007
- Początkujący
-
-
Konwerter powinien być OK nie ma konwerterow specjalnych do HDTV szukaj problemu w ustawieniach masz siłe sygnału i jakość sygnału! jak to u ciebie pokazuje ja mam np: na BBC HD siłę sygnału 68% a jakość sygnału 29% i mi chodzi a do tego jest to antena mała od sky ustawiona na Hot Birda z zezem na astre 28.2 !!!!! ( mam ze 3 konwertery wolne )
-

-
Mustafa75
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
Powrót do KOMPUTERY I ELEKTRONIKA