Praca z j.niemieckim
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Thomas napisał(a):Gratuluje!!!
nie ukrywam ze cholernie Ci zazdroszcze, ale coz kazdy jest kowalem swojego losu :razz: moj kawalek zelaza za szybko stygl, i nic lepszego nie zdolalem wykuc. :razz:
A Ty nie marudz tylko zaczynaj kuc. Ja zaczalem sie uczyc angielskiego w wieku 26 lat od zera. A teraz sobie pracuje w biurze. Wiec jeszcze mozesz duzo wykuc.
Poza tym chyba sie zabiore za odkuwanie niemieckiego na nowo bo nigdy nie wiadomo.
A moze jeszcze rosyjski?
-

-
mio
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 9
i ja tez gratuluje!! :smile:
-

-
Edyta
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 0
-

-
John.Q
- Raczkujący
-
-
Oczywiscie przesylam GRATULACJE! i fajnie slyszec ze ktos robi to co lubi :) a jak sie CI znudzi lub przestanie podobac juz w tej firmie to mozesz opisywac swoje przygody co do szukania pracy:) fajnie sie czytalo pozdrawiam
-

-
adam23
- Początkujący
-
-
Czesc.niedlugo mysle wyjechac do Birmingham i prosilabym o pomoc, bo chcialabym znalezc prace, gdzie moglabym poslugiwac sie niemieckim. moze sa tam jakies firmy? z gory dzieki za jakies wskazowki:)
-

-
ana21
- Przyczajony
-
-
Call centre sa dla ludzi ktorzy poza j. niem nie posiadaja zadnych wazniejszych kwalifikacji, ale tam placa marne grosze no i czynnik stresu na maksymalnym poziomie. Ja tam swoj niemiecki schowalem do kieszeni i jestem setterem cnc ;p
pozdrawiam
-

-
plazermen
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 92
Miałam nadzieje ze ten mój niemiecki mi się tam przyda i moze znajde cos, no to sie zobaczy:/
-

-
ana21
- Przyczajony
-
-
mozesz ze mna na nastepnym spotkaniu forum poszprechac hehe ;p
fajnie reaguja angole na niemiecki na ulicy: kiedys z kolega sobie gadalem stojac w kolejce do busa, to takie oczy robili jakby kosmitow zobaczyli ;D
-

-
plazermen
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 92
Powrót do PRACA