przyjecie weselne
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Chcialabym niedlugo zorganizowac przyjecie weselne, najlepiej w jakiejs polskiej restauracji, ale niekoniecznie.Czy ktos z Was bral slub w Birmingham i organizowal takie przyjecie/wesele?Dobrze zeby bylo to miejsce juz sprawdzone i pewne.Czy mozecie mi cos polecic?Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje na ten temat.
Z gory dzieki!
A i jeszcze jedno:czy moze wie ktos ile wynosi "co laska" za slub w polskim kosciele?
-

-
ludzik
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Witaj polecam Polską Restauracje bylam tam na dwuch weselach, sama organizowalam chrzest polecam przynajmniej My i goscie jak pamietam byli zadowoleni :grin:
co łaska powiadasz??daj 5 w koperte i też bedzie ok wkońcu co łaska ;) strasznie sie tam tym nie przejmuj słowo ...
-

-
ilonek
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 2
Ilonek, czy chodzi Ci o restauracje w Domu Polskim(bo ja znam tylko ta), czy o jakas inna, bo jesli tak to daj prosze jakies namiary na nia.
Dzieki.
-

-
ludzik
- Przyczajony
-
-
hejka. przylaczam sie do tematu. ja poszukuje znowu kapeli weselnej, moze ktos cos slyszal o polskiej kapeli?
-

-
reniatom
- Początkujący
-
-
witam!czy ktos wie gdzie w birmingham mozna zorganizowac polskie wesele?
-

-
olga badowska
- Przyczajony
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI