AEROBIK!!!!
Rozmowy dotyczące różnych dziedzin sportowych, meczy, drużyn , spotkań sportowych
Mam pytanie:czy ktos chodzi na aerobik tu na West Bromie ,na przeciwko IMRY????????Jezeli tak to czekam na recenzje <mam nadzieje pozytywne haha poniewaz mam chec sie tam zapisac> :smile:
-

-
monia0405
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Sama nie bylam ale slyszalam ze jest niezle i atmosfera jest mila Aerobik prowadzi Polka
-

-
Guest
-
-
dzieki ,to w poniedzialek ide sie zapisac haha :razz:
-

-
monia0405
- Początkujący
-
-
Powodzenia i daj znac jak bylo :)
-

-
Guest
-
-
powiem Wam,ze ten aerobik to fajna sprawa ,ja juz bylam na trzech zajeciach i jest bardzo fajnie,takze polecam;-)) < a tu przedstawie sytuacje dla mam ,ktore chcialyby chodzic na zajecia ,a nie maja co zrobic ze swoimi pociechami ,takze tam znajduje sie polskie przedszkole i na czas zajec mozna tam zostawic swoje dziecko pod opieka ,moj synek byl juz ze mna dwa razy > :grin: :grin:
-

-
monia0405
- Początkujący
-
-
oooo monia0405 takie rozwiazanie by mnie bardzo intersowało (chodzi mi o opieke nad dziecmi w czasie kiedy ja aerobikuje sie :wink: ). Szkoda, ze to tak daleko ode mnie. A moze wie ktoś o aerobiku w innym miejscu z mozliwoscia zostawienia dzieci ( nie musi byc polski) :wink: Z gory dzieki za odpowiedz!
-

-
mamuśka twins
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 3
Powrót do SPORT