Uwaga
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Draco napisał(a):to teraz jeszcze jedno pytanie z serii upierdliwych :) mam nadzieje, że ostatnie, mam w umowie napisane direct debit, więc jak dobrze zrozumiałem podczas jej podpisywania i teraz gdy dostałem pierwszy rachunek to pieniądze zostaną same przez nich pobrane z mojego konta i ja nie musze nigdzie chodzić i płacić?
tak, direc debit to jak na polskie polecenie zaplaty. vodafone sobie same sciagnie ile chce/potrzebuje. rachunek dostaniesz poczta albo na email
pozdro
-

-
Bartsun
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 1
-

-
Guest
-
-
Ale warto się upewnić,że pieniądze na pewno zeszły. W moim pechowym życiu niestety jakimś cudem pieniądze nie schodziły i co miesiąc mi wyłączali telefon. Bardzo rzadkie przypadki ale się zdarzają.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
ok sprawdzę to w dzień, jaki podany jest na rachunku.
-

-
Guest
-
-
jakoś to było opisane na rachunku? czy trzeba się domyślić?
-

-
Guest
-
-
Draco napisał(a):to teraz jeszcze jedno pytanie z serii upierdliwych :) mam nadzieje, że ostatnie, mam w umowie napisane direct debit, więc jak dobrze zrozumiałem podczas jej podpisywania i teraz gdy dostałem pierwszy rachunek to pieniądze zostaną same przez nich pobrane z mojego konta i ja nie musze nigdzie chodzić i płacić?
TAK
P.S.
Brakuje mi KA i brakuje mi PE gdzie się podziali czy ktoś wie ????
Oni to umieli ripostę napisać na trywialne pytania, a tu już od dłuższego czasu ciszaaa :)))
-

-
Petergo
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -1
Brakuje mi KA i brakuje mi PE gdzie się podziali czy ktoś wie ????
Oni to umieli ripostę napisać na trywialne pytania, a tu już od dłuższego czasu ciszaaa
Jaka cisza?
PE się teraz na czacie udziela poczytaj sobie shoutbox na stronie głownej forum :)
-

-
malaroksi
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 170

Powrót do SZUKAM INFORMACJI