potrzebuje pomocy!!
Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;
dziekuje kilku osobom za mile slowa!!!!jednak znalazl sie ktos o dobrym sercu kto zadzwonil,spotkal sie ze mna,zadzwonil do szpitala by dowiedziec sie czy jest tam moja mama i czy czeka na operacje!!!!i pozyczyl mi te pieniadze!!nie mowiac ze jestem oszustka!!nigdy nie bylo mi tak zal czytajac wasze posty!!nie martwcie sie juz nigdy nie zakluce wam spokoju na forum!!!za mile slowa i chec pomocy dziekuje z calego serca!
-

-
tatus
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
serce zal sciska jak sie to czyta!skad w was tyle goryczy!?ciesze sie ze ktos pomogl tej dziewczynie.ja na pw spytalam ja czy cos jej potrzeba wiecej?napisala skromnie ze nie bo mama byla najwazniejsza i juz jej pomogla a ona moze jesc chleb z maslem i bedzie szczesliwa i ja jej wierze!tylko ktos kto nie mial w zyciu takiej sytuacji nie zrozumie!mam nadzieje tylko ze jak ktoremus z was przydazy sie taka sytuacja bedziecie mieli do kogo sie zwrocic,a i zobaczymy czy wasi przyjaciele tak odrazu zechca wam pomoc..no ale skonczmy juz ten temat bo na wymioty mnie bierze myslac o polakach!czasem wstydze sie rodakow tutaj!
-

-
kwiatuszek1982
- Początkujący
-
-
Nasuwa mi sie tu tylko jedno zdanie...
Jak latwo mozna kogos podsumowac nie znajac tej osoby...
Przykro mi z powodu choroby Twojej mamy i zycze szybkiego powrotu do zdrowia :-)
-

-
kindzulinaa
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 22
nie sciemniaj ze chcialas numer tel bo nie wyslalas zadnej wiadomosci ani pw ani na email!!teraz widac kto sciemnia!zal ci du..sciska ze ktos mi pomogl?jeszcze sa dobrzy ludzie na swiecie!
-

-
tatus
- Przyczajony
-
-
tatus nie goraczkuj sie tak :mrgreen: Musisz przyznac ze proszenie o gotowke kompletnie obcych ludzi wydaje sie dziwne i podejrzane,stad tez troche negatywnych komentarzy.Ludzie sa ostrozni bo oszusci sa i zawsze beda.Mam kolezanke ktora nie potrafi sie obrocic plecami do kogos kto potrzebuje pomocy i niestety zycie juz kilka razy kopnelo ja w cztery litery :-(
Ps.Zdrowia zycze dla mamy.
-

-
hanoka77
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 20
Powrót do FINANSE