szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
Napisane przez KA i PE » 30 mar 2010, 13:18 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
Od: alfonso
Do: KA i PE
Wysłany: Dzisiaj 12:24
Temat: ddo cwela
napisalem ci ty kurwo ze sobie tego nie zycze . pamietaj kazdy kij ma 2 konce .
gdzie indziej znowu nazwano mnie prostakiem. Wspaniale!! kolega 'alfons' zaprzestal pogrozek a przeszedl do ofensywy slownej, co prawda wychodzi mu jak w tym kawale:
jedzie 2 panow w przedziale kolejowym. jada dluzszy czas w milczeniu, nagle jeden z nich pyta drugiego 'jak sie pan nazywa?' tamten odparl 'podiwko'. pierwszy pomyslal chwile i mowi 'podiwko, podiwko, skocz no pan po piwko....'. podiwko poczerwienial i pyta 'a pan jak sie nazywa?' tamten na to 'wafel.'. podiwko widac ze mysli, glowkuje, mamrocze cos pod nosem, i nic.......... kiedy pociag wjezdzal juz na stacje nagle wypalil z wyrazem olsnienia na obliczu ' WAFEL, WAFEL ....................... TY CHUJU !!!'
i podobnie kolega alfons z tym prostakiem wypalil. ale lepiej tak niz wczesniej, uczy sie chlopak. czekamy na nastepne.
pozdrawiam
pe
-
- KA i PE
Napisane przez Kitty » 30 mar 2010, 13:34 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez jed » 30 mar 2010, 13:44 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i53C7uQkpig&hl=en_US&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i53C7uQkpig&hl=en_US&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
-
- jed
- Stały Bywalec
- Reputacja: 1
Napisane przez KA i PE » 30 mar 2010, 14:25 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
'precz z alfonsem, uwolnic dziwki'
hip hip hura
pe
[ Dodano: Wto Mar 30, 2010 21:26 ]
i jeszcze kilka perelek z tego samego zrodla:
[Dzisiaj 18:49] alfonso: i jak tu miec zdrowe nerwy z takim kajmanem ja se dam spokuj ale k-wa jeszcze raz
[Dzisiaj 18:51] alfonso: wiesz kolego wszystko bedzie luz
[Dzisiaj 18:51] alfonso: a puki co czochraj bobra to ci ulzy
błeeee hłeeee hłeeee
pe
-
- KA i PE
Napisane przez plazermen » 30 mar 2010, 22:04 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
Kitty napisał(a):A ja mam taka skromna rade..niech madrzejszy ustapi i bedzie po krzyku :wink:
Nu nu nu to nie jest mądra rada niestety droga pani. Lepperowi ustąpiono na ten przykład i nawet do rządu wpuszczono i jakiego gnoju narobił?
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputacja: 92
Napisane przez testowy » 31 mar 2010, 00:17 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
Kitty napisał(a):A ja mam taka skromna rade..niech madrzejszy ustapi i bedzie po krzyku :wink:
Nu nu nu,
rada może i skromna,
ale chyba nierealna, że tak skromnie się wypowiem,
bo Alfonso nie ustąpi
:584:
-
- testowy
- Zaangażowany
- Reputacja: 78
Napisane przez Kitty » 31 mar 2010, 09:42 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
plazermen napisał(a):Kitty napisał(a):A ja mam taka skromna rade..niech madrzejszy ustapi i bedzie po krzyku :wink:
Nu nu nu to nie jest mądra rada niestety droga pani. Lepperowi ustąpiono na ten przykład i nawet do rządu wpuszczono i jakiego gnoju narobił?
A ja uwazam,ze madra jest...Nie wydaje mi sie,zeby sprawa byla az tak powazna, bo przeciez Alfonso do rzadu sie nie pcha, tylko umila sobie czas wypisujac obelgi, czego PE zniesc nie moze i sam zniza sie do poziomu kolegi ublizajac swymi jakze pieknie sformulowanymi zdaniami :roll:.Ja rozumiem, od czasu do czasu kazdy wda sie w klutnie, ale trwa to 2-4 posty po czym o wszystkim sie zapomnia. Nie widze potrzeby utwarzania osobnego temtu..Jezeli PE czuje sie w jakis sposob zastraszony lub ponizony niech sie ze wszystkimi dowodami uda w odpowiednie miejsce gdzie pomoc na pewno bedzie mu udzielona...
testowy, wydaje mi sie,ze zaden z Nich nie ustapi ;)
Jeszcze jakies nu nu nu skierowane w moja strone? :-)
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez KA i PE » 31 mar 2010, 10:12 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
niech alfons postawi flaszke i bedziemy kwita.........
no i czy to jest kompromis czy to jest kompromis? bo ja mysle ze to jest kompromis.
pozdr
pe
-
- KA i PE
Napisane przez mamuśka twins » 31 mar 2010, 11:18 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
testowy napisał(a):PE,
po co faceta drażnisz?
zachowujesz się jak dziecko,
on mi sypnął piaskiem w oczy, to ja mu też, i łopatką jeszcze dołożę,
do tego te popisy słowne,
dolewasz oliwy do ognia,
Uwazam ze Pe ubliża gościowi w kulturalny sposob (jak dla mnie to tez niekulturalny, ale dla Pe jak widac to tak). Wogole niepotrzebne to wypisywanie na forum.
Chociaz przynajmniej jest co ciekawego poczytac :-P
Chłopaki dajcie na luz!! :-)
-
- mamuśka twins
- Stały Bywalec
- Reputacja: 3
Napisane przez kindzulinaa » 31 mar 2010, 11:35 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
Jak ktorys flaszke postawi,to moze zgoda miedzy nimi bedzie hehe a pozniej moze bedziecie najlepszymi psiapsielami hihi :razz:
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez plazermen » 31 mar 2010, 11:48 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
Jeszcze jakies nu nu nu skierowane w moja strone? :-)[/quote]
skoro panienka sobie życzy..
Ustępowanie głupszemu ma zastosowanie dość wąskie: skuteczne jest gdy jakiś głupszy nawinie nam się gdzieś przypadkowo i więcej go już nie zobaczymy. Wtedy zaoszczędza nam energii i ewentualnie nerwów (jeśli ktoś emocjonalny jest). Natomiast na dłuższą mete odsuwanie problemu w ten sposób tylko pozwala głupszemu się rozkręcać i mieszać jeszcze więcej. Oczywiście mówiłem w oderwaniu od naszego forumowego kontekstu, bo to z czym tu do czynienia mamy to:
Diagnoza:Podatny emocjonalnie Alfonso i KaiPe który to zwąchał i robi sobie śmiechawkę kosztem kolegi, co powoduje ambiwalentne uczucia kolegi Wyrwichwasta i prowokuje ironiczne komentarze Testowego,
Leczenie: flaszka wody ognistej, uściski dłoni, poklepywanie sie po plerach. W przypadku braku reakcji u pacjentów należy podwoić dawkę leku.
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputacja: 92
Napisane przez bugnieszka » 31 mar 2010, 11:52 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
"[...] napisalem ci ty kurwo ze sobie tego nie zycze . pamietaj kazdy kij ma 2 konce"
Zinterpretuj slowa alfonsa skierowane na lamach forum bham.pl do KAiPe . Zwróć szczególną uwagę na konstrukcję podmiotu mówiącego oraz rozwaz uzycie zwiazku frazeologicznego "kazdy kij ma dwa konce".
kazdy kij ma dwa konce ... a proca trzy
-
- bugnieszka
- Raczkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez Kitty » 31 mar 2010, 13:38 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
plazermen napisał(a):A ja uwazam,ze madra jest...
Jeszcze jakies nu nu nu skierowane w moja strone? :-)
skoro panienka sobie życzy..
Ustępowanie głupszemu ma zastosowanie dość wąskie: skuteczne jest gdy jakiś głupszy nawinie nam się gdzieś przypadkowo i więcej go już nie zobaczymy. Wtedy zaoszczędza nam energii i ewentualnie nerwów (jeśli ktoś emocjonalny jest). Natomiast na dłuższą mete odsuwanie problemu w ten sposób tylko pozwala głupszemu się rozkręcać i mieszać jeszcze więcej. Oczywiście mówiłem w oderwaniu od naszego forumowego kontekstu, bo to z czym tu do czynienia mamy to:
Diagnoza:Podatny emocjonalnie Alfonso i KaiPe który to zwąchał i robi sobie śmiechawkę kosztem kolegi, co powoduje ambiwalentne uczucia kolegi Wyrwichwasta i prowokuje ironiczne komentarze Testowego,
Leczenie: flaszka wody ognistej, uściski dłoni, poklepywanie sie po plerach. W przypadku braku reakcji u pacjentów należy podwoić dawkę leku.
Widze,ze kolega ma za duzo wolnego czasu skoro go marnuje na jakies idiotyczne analizy... :roll:
-
- Kitty
- Zadomowiony
Napisane przez kindzulinaa » 31 mar 2010, 16:12 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
plazermen napisał(a):Leczenie: flaszka wody ognistej, uściski dłoni, poklepywanie sie po plerach. W przypadku braku reakcji u pacjentów należy podwoić dawkę leku.
oby nie za duzo tej wody ognistej :-D
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez ewela119 » 31 mar 2010, 16:18 Re: szanowna administracjo, drogi uzytkowninku
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
-