troche podrozowania.szukam towarzystwa na podroze w ciekawe
Lubisz podróżować, zwiedziłeś jakieś ciekawe miejsca i chcesz się podzielić przeżyciami, Szukasz informacji lub chętnych na wspólne wyjazdy;
witam wszystkich,.
mam na imie michal, mam 29 lat. szukam towarzystwa (1 lub 2 sosby) do podrozowania po rejonach indii, azji.
przewidywany okres 2011 luty(start)
okres podrozowania od 4 mies. do 6
mam mniej wiecej plan ktore panstwa i miejsca chcialbym zobaczyc wiec jesli jest ktos zainteresowany to prosze pisac na
michael55@interia.pl o wiecej szczegolow, jesli ktos mysla o swoich miejscach by zobaczyc - wszystko bedzie mozna omowic i dogadac.
pozdrawiam wszystkich.
-
-
mehow
- Początkujący
-
-
- Reputacja: -1
-
To jest moje marzenie tylko który pracodawca da mi 4-6 miesiecy wolne?
-
-
Thomas
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 67
-
-
Thomas napisał(a):To jest moje marzenie tylko który pracodawca da mi 4-6 miesiecy wolne?
unpaid leave? np z powodu opieki nad chora osoba w PL? wszystko sie da, tylko czy portfel to wytrzyma bo na taka eskapade trzeba nie malych pieniedzy.... ja sam bym sie pisal ale niestety jeszcze nie teraz.
pozdro
-
-
Bartsun
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 1
-
Bartsun napisał(a):unpaid leave? np z powodu opieki nad chora osoba w PL? wszystko sie da, tylko czy portfel to wytrzyma bo na taka eskapade trzeba nie malych pieniedzy.... ja sam bym sie pisal ale niestety jeszcze nie teraz.
U mnie nie masz szans...
-
-
Thomas
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 67
-
-
Ja bym się chętnie pisał na ten trip - możesz odezwać sie prywatnie??
-
-
Ossey
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 1
-
Powrót do TURYSTYKA