Polish Party!!!!!!!!

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

PostNapisane przez Brokenheart_29 » 14 maja 2010, 07:46 Re: Polish Party!!!!!!!!

hej.Boicie sie o mordobicie?zrozumiale!ale teraz do organizatora-MOZE ZROB IMPREZE BEZ ALKOHOLOWA??????????????????????i zobacz ile-ilu wtedy przyjdzie i ilu bedzie sie napier......po gebach-zaden,czemu?chyba nie beda mieli odwagi przyjsc-alkohol pomaga-stajesz sie odwazny.pozdro

Brokenheart_29

KobietaPostNapisane przez vanilia » 14 maja 2010, 11:31 Re: Polish Party!!!!!!!!

Brokenheart_29 napisał(a):hej.Boicie sie o mordobicie?zrozumiale!ale teraz do organizatora-MOZE ZROB IMPREZE BEZ ALKOHOLOWA??????????????????????i zobacz ile-ilu wtedy przyjdzie i ilu bedzie sie napier......po gebach-zaden,czemu?chyba nie beda mieli odwagi przyjsc-alkohol pomaga-stajesz sie odwazny.pozdro

Ja moge przyjsc na bezalkoholowa impreze, mi alkohol do zabawy nie jest potrzebny.
vanilia
Zadomowiony

Reputacja: 47
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez mahol » 14 maja 2010, 11:32 Re: Polish Party!!!!!!!!

jed, zgadzam się, polski klub praktycznie nie żyje, szkoda, że nie potrafią tego rozkręcić... byłem tam w zeszłym tygodniu na obiedzie, w niedzielne popołudnie, 4 osoby...
mahol
Stały Bywalec

Reputacja: 44
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez AVH83 » 18 maja 2010, 14:21 Re: Polish Party!!!!!!!!

Polish Night!

Sobota 22 maj Spareroom Cafe Bar aka. K-Bar

Zapraszam wszystkich serdecznie na polska impreze!!!

Polski Dj + klubowe przeboje polskich wykonawcow i nie tylko!!!

Spareroom Cafe Bar K-Bar
16 Hurst Street
Birmingham
B5 4NB

(vis a vis oceany)

AVH83
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 23 maja 2010, 00:50 Re: Polish Party!!!!!!!!

Witam. Nie dawno wrocilem wlasnie z K-Baru. W ogole troche dretwo tam jest a nie wspomne juz o Dj'u i o muzyce jaka tam byla grana. No nic gdybym nie poszedl bym sie nie przekonal jak tam jest na prawde :wink: moze komus pasuja takie klimaty sa gusta i gusciki mi niestety nie podeszlo trudno sie mowi :wink:

Pozdrawiam.
Sebool_uk
Rozeznany

Reputacja: 10
Neutralny

PostNapisane przez Guest » 24 maja 2010, 15:25 Re: Polish Party!!!!!!!!

rozumiem wiec, ze nic nie stracilem, gdy wybralem inna impreze? :)

Guest

Poprzednia strona