ja tez chce sie przywitac

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez kodi » 14 sty 2007, 20:10 Re: ja tez chce sie przywitac

bogunia,

Oczywiscie zapraszam nastempnym razem.... Prawdopodobnie sobota lub niedziela 20 lub 21 stycznia..... pozdrawiam
kodi
Stały Bywalec

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez herbert » 4 lut 2007, 19:21 Re: ja tez chce sie przywitac

siema!tu Hubert, nowy he he!dobra rozpisywac sie nie bede ale jakby jakakolwiek sprawa w tym twoim temacie wymagalaby pomocy to jestem do uslug!!!!powaga narka!aaa i pozdrawiam!
herbert
Rozeznany

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez MichalITG » 4 lut 2007, 21:16 Re: ja tez chce sie przywitac

hej, ale ten kraj jest piekny bez naszych organizacji. jakos tak czysciej tutaj bez polityki i politykow. Nie to ze mam cos przeciwko organizacja poza rzadowym bo one sa "poza" rzadem ale... Solidarnosc tez kiedzys byla poza...
Jest wiele rzeczy ktore mozna robic tutaj dla Polakow i to jakos bez organizacji wiekszych dziala. Szukasz pracy to sie pytasz kolegi, on jak nie wie to sie zapyta kogos, kto wie. A jak sie czegos innego chesz dowiedziec to idziesz na wszechwiedzace Forum albo na www. chyba ze sie chce jakies pieniadze na tym robic, czego nie potepiam ale wtedy to sie np agencja powinno nazywac lub biurem jamkims, np prawnym lub ksiegowym.
Ten kraj jest prosty, trzymajmy go prostym!
Ale zycze ci powodzenia! moze masz pomysly ktorych teraz nie wymienilem i jest to bardzej zaawansowane niz moje proste myslenie.
:idea::

:?:
soltys maciwoda

MichalITG
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogunia » 5 lut 2007, 14:08 Re: ja tez chce sie przywitac

witaj herbert

bogunia
Administrator

Neutralny

KobietaPostNapisane przez te-ha » 5 lut 2007, 15:53 Re: ja tez chce sie przywitac

herbert

ymmmm
uwielbiam Herberta!!!

a i kolega z Bydgoszczy

to ja rozumiem :mrgreen:

użyje słowa
witam :mrgreen:

te-ha
Zaangażowany

Neutralny

Poprzednia strona