zwierzak - przyjaciel rodziny

Rodzina, dzieci i ich wychowanie, sprawy związane z codziennym życiem rodziców.

KobietaPostNapisane przez 21milka » 27 maja 2010, 19:11 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

W Pet Centre na King's Heath maja masę zwierzaków, w tym króliczki, szynszyle, myszy, szczury, chomiki, swinki.
Znajdziesz tam też papugi czy rybki, oraz cały asortyment potrzebny dla zwierzaka, w tym kosmetyki i jedzenie...
Robią też dostawy do domu.
A tu ich stronka na której znajdziesz adres i nr telefonu
http://www.kingsheathpetcentre.co.uk/in ... 5&Itemid=6

21milka
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 27 maja 2010, 20:18 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

ja teraz rozwazam zakup chomiczka dla mojej Misi :) mialysmy na "przchowanie" zlobkowego i nawet mi nie przeszkadzal :-P nie trzeba nic przy nim robic, nie smierdzi, nie brudzi, mozna wziasc na rece, pogadac do niego... heh
jedyne co uwazac, to jak sie go wypuszcza z klatki i sobie biega, zeby kabli nie pogryzl. ale ja i tak wolalabym miec go na oku ;) ostatnio bylysmy w zoologicznym i urzekly mnie tez kroliczki, ale to juz troche wieksze zwierzatka :smile:

chcialabym miec jeszcze kiedys psa... jednak teraz jeszcze nie jestem gotowa na drugie "dziecko" :neutral:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 27 maja 2010, 20:51 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

milka wielkie dzieki za info. :grin: Musze tam zaciagnac meza i popatrzec co maja ciekawego,urodziny cora ma w sierpniu wiec troszke czasu jeszcze jest,no chyba ze na Dzien dziecka jej prezent zrobimy

[ Dodano: Nie Maj 30, 2010 16:55 ]
Dziesiejszy zakup :) Milka jeszcze raz dzieki za info.Moja cora jest w siodmym niebie
Obrazek
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez VA » 2 lip 2010, 15:25 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

Udało mi się nakręcić krótki filmik z pływania w morzu:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ISURBZ5AW5U&hl=pl_PL&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ISURBZ5AW5U&hl=pl_PL&fs=1[/bbvideo]
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 2 lip 2010, 17:13 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

Brawo dla pieska,madra bestia z niego :wink:
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez 21milka » 6 lip 2010, 12:02 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

Anastazja, jak tak królik?
Cieszysz się, czy uwazasz, że zbyt pochopnie postąpiłaś?

21milka
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 6 lip 2010, 14:08 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

hmmm powiem tak,zwierzatko ogolnie super,fajnie ze trafilismy na ta rase(mini rex) bo jest bardzo przyjacielska,lubi sie tulic lubi byc glaskana itp....no ale niestety kurcze smierdzi bardzo z klatki, cora sprzata codziennie a mimo wszystko czuc dosc mocno no ale coz chcielismy to mamy :) widocznie takie uroki krolikow ;)
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez hanoka77 » 6 lip 2010, 20:08 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

Va psiak fajowy
...z pewna taka niesmialoscia wskoczyl do wody ale udalo sie :mrgreen:
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez VA » 6 lip 2010, 21:15 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

hanoka77, dzięki serdeczne!
Faktycznie trochę był onieśmielony, ale to był jego pierwszy raz w morzu (odkąd się nauczył pływać) i spora, jak na niego, była fala.
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Fok@ » 7 lip 2010, 10:16 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

Wrzucam zdjecia jeszcze raz bo tamte wygasly na serwerze :P

Obrazek
Obrazek
Obrazek

I jeszcze filmik jak mial 7 miesiecy :)

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Tt4dgUUXAJc&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Tt4dgUUXAJc&hl=en_US&fs=1[/bbvideo]
Fok@
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez hanoka77 » 9 lip 2010, 16:19 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

foka ale slodziak z niego :-)

Niedawno bylam w Sutton Park, przypadkiem trafilam na pokazy psow i tam po raz pierwszy w zyciu widzialam bialego jak snieg owczarka niemieckiego(nawet nie wiedzialam ze takowe istnieja) :mrgreen:
hanoka77
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez to_ja » 10 lip 2010, 16:56 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

ten bialy jak śnieg owczarek to raczej nie ONek tylko BOS - Biały owczarek szwajcarski - oddzielna rasa ale powstała na pniu owczarka niemieckiego. Sa długowłose i krótkowłose, od onków różnią się troszkę charakterem no i oczywiscie wygladem ;)
My tez cwiczymy - na razie frisbee i jezdzimy na rowerze (wieczorami jak nie jest tak goraco) oraz posluszenstwo i sztuczki ;)

a to moja maleńka, ma już prawie 10 miesiecy

Obrazek

to_ja
Raczkujący

Reputacja: 13
Neutralny

KobietaPostNapisane przez hanoka77 » 10 lip 2010, 23:35 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

to_ja napisał(a):ten bialy jak śnieg owczarek to raczej nie ONek tylko BOS - Biały owczarek szwajcarski - oddzielna rasa

no to widac ze wlasciciel tamtego pieska niedoinformowany jakis :mrgreen: bo na moje pytanie" co to za rasa"odpowiedzial owczarek niemiecki
hanoka77
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez to_ja » 10 lip 2010, 23:54 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

wygladal mniej wiecej tak? http://www.pies.pl/rasypsow_zdj/d_340.jpg
Tu ludzie sami nie wiedza co maja. Znajoma w Londynie kupila Owczarka niemieckiego od Angielki. Pozbywala sie go bo 'nie wiedziala ze on taki duzy urosnie'

to_ja
Raczkujący

Reputacja: 13
Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 11 lip 2010, 08:36 Re: zwierzak - przyjaciel rodziny

ale macie fajne psiaki..
ja zakochalam sie jednak w krolicku Anastazji
slodziak normalnie!!
jak cora zareagowala na prezent?
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona