prawo angielskie a polskie...
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Zastanawiam sie nad kupnem auta w anglii, ale w pazdzierniku chce wracac do Polski i wiem ze w polsce bym musial zmienic strone kierownicy...
cos obilo mi sie o uszy ze Polska musi zmienic prawo (UE nakazuje) i bedzie mozna rejestrowac w Polsce auta co maja po prawej stronie kierownice
orientuje sie ktos kiedy to nastapi ?
-

-
Towarzysz
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
HAHAHAHA uśmiałem się. Polska NIC nie musi! To kraj gdzie w dupie mają Prawo i Ludzi. Towarzysz nie bądź naiwny. Albo kupisz LHD albo przekładka - innego sposobu nie ma.
-

-
bham_ster
- Początkujący
-
-
A chcialbys jezdzic takim przerobionym samochodem albo z kierownica po prawej stronie na poslkich drogach? Ja bym nie chciala ze wzgledu na bezpieczenstwo.
-

-
pszczzola
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 1
Czytałem kiedys ze jesli Polska nie zmieni prawa to będzie płacic duze pieniadze...
skoro moge rok jezdzic to chyba kupie bo i tak w przyszlym roku chce wrocic do Anglii takze chyba kupie autko ;)
-

-
Towarzysz
- Początkujący
-
-
Przekładać też już nie wolno.
-

-
stefan1965
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -3
czytalem kiedys pewien artykul jak bulo o tym bardzo glosno i szczerze pogubilem sie kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....... pisali ze mozna i nie mozna nic do huja nie zrozunmialem z tego w pierwszej czescoi pisali ze mozna bo takie jest prawo a w drugiej ze nie polska to dziwny kraj
-

-
maniek2140
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -7
Powrót do SZUKAM INFORMACJI