Hilton Birmingham Metropole hotel

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

KobietaPostNapisane przez m-a » 8 cze 2010, 10:27 Hilton Birmingham Metropole hotel

Witam, czy ktos z Was pracuje/pracowal w Hiltonie? Aplikuje na stanowisko room attendant i przydaloby sie jakies info na temat pracy. Jakies rady dla nowych pracowników? :wink: Pozdrawiam :-)

m-a
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 8 cze 2010, 13:23 Re: Hilton Birmingham Metropole hotel

...to od razu zalatw sobie psychiatre i prawnika :!: :-D
w innych departamentach mimo ciaglego narzekania i uzalania sie ludzie tam zostaja :roll:
jak lubisz harowke i jak maja Cie za debila to wroze kariere :wink:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez m-a » 8 cze 2010, 14:07 Re: Hilton Birmingham Metropole hotel

Yyy az taka beznadzieja? Nie planuje robic kariery w Hiltonie, to moja pierwsza praca od czasu przyjazdu do Bham; znajde cos innego to sie pozegnam z nimi :P ...jesli w ogole mnie przyjma heh ;) Jak to mowia lepszy rydz niz nic.

Pracowalas w hiltonie na tym stanowisku? napisz cos wiecej.

m-a
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kwiatek » 8 cze 2010, 17:10 cd.hilton

...tez hilton byl moim pierwszym spotkaniem z Anglia i narzekalam nie raz ,ale wszystko zalezy gdzie trafisz ,bedzie dobrze, od czegos musisz zaczac?!

kwiatek
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 8 cze 2010, 19:32 Re: Hilton Birmingham Metropole hotel

m-a tak jak Oni przyleli mnie z otwartymi rekami, tak szybko im "podziekowalam" i... na pewno mnie nie zpomna haha :-D
ta rotacja pracownikow w hiltonie o czyms swiadczy :evil:
no i wlasnie idziesz do "najgorszego" departamentu (tak mowia ci co tam pracuja)
ja nie mowie, ze masz rezygnowac z tej pracy, tylko radze sie przygotowac psychicznie (no chyba, ze lubisz taki hardcore - patrz j.w.) :roll:

ahaaaaa i pewnie dostaniesz kontrakt na 8 godzin wiec sie nie zdziw...

[ Dodano: Wto Cze 08, 2010 20:36 ]
ps. ja "zabawilam" tam 8 tygodni, zapewnialam swoim menadzerkom ciagle wizyty w hr i inne atrakcje, potem poszlam na zwolnienie lekarskie a na koniec "pozegnalam" sie wypasionym listem do head officu :twisted:
zalety? schudlam 7 kg w 3 m-ce, i wyostrzylo mi sie "gadane" :-D :roll:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez marcellcortes » 8 cze 2010, 23:23 Re: Hilton Birmingham Metropole hotel

Halo Witam :)
Pracowalem w Hiltonie w Birmingham 2007-2008 potem w Hiltonie w Bristolu przez rok takze uwazam ze cos moge powiedziec na temat.Co do Hiltona Bham to jest to jeden z wiekszych hoteli w UK, prawie 900 pokoji, departament gdzie idziesz to niezly zapierdol, ja bylem jako Wine Waiter, ogolnie faza w chj, kilka godzin roboty, reszta relax w kantynie i wieczna konsumpcja. Ogolnie to na pewno nie praca marzen ale dobry przyczolek zeby szukac czegos lepszego. Jesli chcesz zobaczyc pare filmikow z Hiltona zapraszam na swoja strone www.youtube.com/marcellcortes Poszperaj w moich wczesniejszych filmikach bo bylo to juz troche temu. I na koniec jedna rzecz, jak juz bedziesz tam pracowac prosze daj mi znac czy dalej w czasie deszczu ustawiaja wiadro na korytarzu na parterze ogrodzone parawanem.To byla zagadka roQ, hotel kilku pietrowy a na parterze przeciekalo jak padal deszcz..w HILTONIE hehehe ogolnie przerost formy nad trescia.POooozdro :twisted:
Załączniki
hilton_logo.gif
hilton_logo.gif (755 Bajtów) Przeglądane 14711 razy
marcellcortes
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez m-a » 9 cze 2010, 10:07 Re: Hilton Birmingham Metropole hotel

Pfff dobra, nie przyjeli mnie hah :neutral: nie rozumiem ich dziwnej polityki rekrutacyjnej. ;/

w kazdym badz razie dzieki agg za info ;*
marcellcortes ...Szczecin pozdrawia Szczecin ;)

eh... Szukam pracy, jesli ktos cos wie prosze o info :roll:

m-a
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 9 cze 2010, 13:34 Re: Hilton Birmingham Metropole hotel

marcellcortes akurat banqueting ma luzzzzzzy (co nie znaczy, ze nie musi sie uzerac o wszystko, nie?) ;) ale kolezanka pytala o housekeeping....
zgadzam sie co do przerostu formy nad trescia :roll: widzieliscie kiedys, zeby sufit w recepcji zwalil sie ludziom na glowe :?: no, to takie hotelowe atrakcje :twisted:

m-a nic nie stracilas, na prawde :wink:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez asiunia141 » 10 cze 2010, 15:23 Re: Hilton Birmingham Metropole hotel

no widzisz *mariolka* :-P nie chca takich pieknych polek jak my ja ci mowilam ze to za niska liga jak dla nas. P.Hilton moze nas jedynie po stopach calowac :twisted:

asiunia141
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcellcortes » 10 cze 2010, 15:39 Re: Hilton Birmingham Metropole hotel

a ja popijam drinka i mam dzis wolne :) pozdro :-P
marcellcortes
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez six feet under » 6 kwi 2012, 20:25 Re: Hilton Birmingham Metropole hotel

jeden wielki burdel ???????
six feet under
Początkujący

Reputacja: 2
Neutralny