cosik zepsułam w skrzyni biegów :(

Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 10 cze 2010, 21:14 Re: cosik zepsułam w skrzyni biegów :(

No ja muszę zrobić prawko na manualnej skrzyni biegów i nastepne auto to też bedzie automat :) Mogłabym iść na łatwiznę i robić prawko na automacie ale lubię wyzwania :) do września mam nadzieje że zdam ... za tydzień egzamin.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez VA » 10 cze 2010, 21:48 Re: cosik zepsułam w skrzyni biegów :(

No to POŁAMANIA DRĄŻKA :smile: :-D :grin: :-D :-D
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Luiza » 14 cze 2010, 11:29 Re: cosik zepsułam w skrzyni biegów :(

E tam. U nas te francuz i się jakoś toczy bezawaryjnie, poprzedni też była francuz i nie było co narzekać. Miał 4 koła i te sprawy.....
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez KRUSZKA » 1 sie 2010, 09:04 Re: cosik zepsułam w skrzyni biegów :(

malaroksi napisał(a):Auto zrobione :)
"drążek obciągnięty skórą" nietknięty, jednak nie zrobiłam mu krzywdy :)
Okazało się że mam parę w łapach i wyrwałam jakieś linki :)
2 h roboty 40 f pod domem jak dla mnie BOMBA
ktoś chce namiary na mechanika to na pw moge podać
A że pare w łapach mam, to polecam się do przeprowadzek albo przemeblowań, ostatnio sama podniosłam kingsize bed by wyciągnąć dywany do prania, tak więc zawsze to jakiś dobry ruch w kierunku "schuścia" :)
daj namiary bo mam podobny problem tylko ze drazek jest bez skurki ale biegi ciezko wchodza dzieki

KRUSZKA
Raczkujący

Reputacja: -12
Wyśmiewca

Poprzednia strona