gdzie na rybki??!!okolice reddith?

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez tekken » 5 cze 2010, 13:18 gdzie na rybki??!!okolice reddith?

Siemka może wiecie gdzie na rybki można skoczyć (rzeka,jeziorko)a i gdzie moge kupić pozwolenie na łowienie rybek???? pomóżcie już dłużej bez wędkowania nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tęskni mi się za moją rzeką słupią i pięknymi potokami,szczupakami i w sezonie po tarle trocie ja mażenie! :-D

tekken
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez szuma » 8 cze 2010, 11:41 Re: gdzie na rybki??!!okolice reddith?

witam .pozwolenie na łowienie kupujesz na poczcie w tamtym roku płaciłem 25 f a gdzie łowić w angli jest mnóstwo miejsc do łowienia odezwij się na pw to pomogę ci znalezć POZDRO

szuma
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez wsiaz » 8 cze 2010, 17:18 Re: gdzie na rybki??!!okolice reddith?

Sa fajne rzeki Severn i Avon, sa jeziora oraz jest morze, praktycznie wszedzie sa dostepne kanaly, w ktorych jest mnostwo ryb.
za 27 funtow - licencja z poczty mozesz lowic w ww miejscach ( lowienie w morzu jest darmowe)
Najlepiej sie dolaczyc do klubu BAA chyba 30 funtow na rok i lowisz sobie w swietnych warunkach nad rzekami Avon i Severn, praktycznie wszedzie sa dostepne stanowiska i pomosty warto.
Nad morze jezdzimy na makrewle bassy i od tego roku na lodke na dorsze i pollocki- swietna zabawa plywamy na kanal angielski.
wsiaz
Zadomowiony

Reputacja: -1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Ossey » 14 cze 2010, 22:27 Re: gdzie na rybki??!!okolice reddith?

A możesz powiedzieć więcej o tym klubie ??? Bardzo chętnie dołączyłbym do niego!!
Ossey
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny