Co was drazni w uk??

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

KobietaPostNapisane przez Kitty » 5 lip 2010, 18:47 Re: Co was drazni w uk??

KA i PE napisał(a):jestes czarna lesbijka w papilotach???????

HAHAHA :-D bogini8, cala prawda wyszla na jaw :-D :-D
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez VA » 5 lip 2010, 18:49 Re: Co was drazni w uk??

bogini8 napisał(a):*kraje UE maja normalne gniazdka anglicy musza byc inni..
Mi się one akurat podobają, wyłączniki bywają bardzo przydatne i poręczne.

bogini8 napisał(a):*inne krahe jezdza prawa strona ale nie anglicy...
UK to nie jest jedyny kraj jeżdżący tą stroną. Europejską stroną jeździmy dzięki Napoleonowi Bonaparte, który był mańkutem :grin:

bogini8 napisał(a):*ci..a smierdzacy na kilometr ich kuchnia...curry czosnek i caly mix wydzielajacy sie nie tylko paszcza ale i z potem przez skore fujj
Ale przecież to nie Anglia.

bogini8 napisał(a):*warzywa wszystkie smakujace jak ogorek a owoce jak gruszka..czyli ogólnie bezsmakowosc
W Lidlu mają całkiem smakowite owoce, ale oczywiście nie produkcji UK.

bogini8 napisał(a):*wlochate pajaki gigantyw laziemnce przyprawiajace mnie o zawal jak wstaje w nocy do wc :mrgreen:
Pająk Ci krzywdy nie zrobi, ale pomoże Ci utrzymać zdrowy dom. Pająki żywią się roztoczami. :wink:

Z pozostałymi punktami zgadzam się w 100%.
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 5 lip 2010, 20:26 Re: Co was drazni w uk??

- mi się gniazdka podobają :) Właśnie włączniki i bezpieczniki we wszystkim co się da. Plus ochrona antydzieciowa - u nas tylko w specjalnych za dopłatą :P
- w Polsce też się jeździło lewą stroną przed wojną... No i szacunkowo min 30% świata - jak nie więcej - jeździ lewą stroną.
- ci..a są ludnością napływową, tak jak my - nie rdzennymi mieszkańcami
- właśnie kosze nie są potrzebne w dużej ilości w typowo angielskich dzielnicach i jakoś jest czysto. Pewnie krasnoludki sprzątają :D
- promocje mi się podobają :D sam tak kupuję i nie narzekam. Szampon/mydło raz na pół roku - tyle by wystarczyło do następnej promocji :D
- nie tylko anglicy nie mają pojęcia o świecie. A że wielu jest zapatrzonymi w siebie dupkami - no cóż :D
- co do alkoholu - taki jest nasz stereotyp. Możesz go zmienić w najbliższym sobie otoczeniu padając pod stół po 1szym drinku/kieliszku :D
- all right? sorry.. no cóż - tak mają :) Nie wkurza mnie ani nie irytuje.
- po warzywka się chodzi do.. ci..a sklepów :)
- spam - u nas tez tego jest w pytę - takie czasy.
- mnie tam częściej nawiedzają gryzonie niż pająki :)
- ee tam - pogoda jest świetna. Odkąd tutaj jestem (3 lata) to częściej "angielska pogoda" była w kraju niż tutaj...
- de gustibus non disputandum est, czy jak to tam było....
- to sie nazywa "zimny wychów". I wówczas w późniejszych latach paracetamol pomaga na wszystko, a nie najsilniejsze antybiotyki na byle g..o

A żeby nie było off-topa. Co mnie drażni? całkowity brak profesjonalizmu u 99% operatorów telefonicznych 99% firm/urzędów :) Wszystko da się załatwić przez telefon (to mi się podoba), tylko ile się trzeba nadzwonić :D

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 5 lip 2010, 22:20 Re: Co was drazni w uk??

Kitty, oooppsss wtdalo sie uaaahaaaaa
KA i PE, nie nosze papilotow,nie jestem les,nie jestem czarna ani wyznania konfu cos tam :D..
AdamBoltryk, VA, to byl temat odnosnie,,co nam sie nie podoba w uk,, a nie ,,skrytykuj inna osobe i jej poglady,...:PP

[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 23:22 ]
AAA i chlopakinie hodzi mi o wlaczniki w kontaktach ( chociaz to upierdliwe i raczej male zabezpieczenie przed dziecmi i tak trzeba kupic specjalna wtyczke do gniazdka i tak:) chodxi mi o to ze sprzety z koncowkami tymi nie pasuja w pl a z pl tutaj..a przejsciowki sie psuja non stop i sa upierdliwe... chodzi o to ze anglicy musza miec wszystko inne:D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez VA » 5 lip 2010, 22:31 Re: Co was drazni w uk??

bogini8, a gdzie była ta krytyka?
VA
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 5 lip 2010, 23:20 Re: Co was drazni w uk??

VA, w co 2 wymienionym przeze mnie punkcie a przez was skomentowanym ;))) dobrej nocy:)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez mahol » 5 lip 2010, 23:49 Re: Co was drazni w uk??

dokładnie, bogini napisała co ją wnerwia, a Wy ją zjurgaliście... :P
mahol
Stały Bywalec

Reputacja: 44
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez VA » 6 lip 2010, 08:56 Re: Co was drazni w uk??

bogini8, nie bardzo widzę gdzie Ty tam widzisz krytykę. Skomentowałem, owszem, ale to jest forum dyskusyjne, więc dyskutujemy. I nie szukamy kłótni w każdym poście cytującym nasze wypowiedzi. To się nazywa wymiana poglądów. Gdyby każdy miał takie same poglądy, to by nie było potrzeby zakładania takich forów. Więc nie szukaj na siłę czegoś do zwady.
VA
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 6 lip 2010, 09:44 Re: Co was drazni w uk??

A mnie nic w UK nie drazni :-P ludzie sympatyczni usmiechnieci nikt z laska mnie jeszcze nigdy nie obsluzyl,do dwoch kranow juz sie przyzwyczailam szznureczek nad lozkiem lubie bo nie musze wstawac by swiatlo gasic przez zasnieciem :) no jedynie te gumy swieze rozdeptane na chodnikach :evil: ale staram sie je omijac juz ... ;)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 6 lip 2010, 11:59 Re: Co was drazni w uk??

Anastazja, sznureczek nad lozkiem? to wypas dopiero:P ja mam w lazience tylko od swiatla i 2 od prysznica elektrycznego:P
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Kitty » 6 lip 2010, 12:48 Re: Co was drazni w uk??

Anastazja, tez sznureczka nad lozkiem jeszcze nie widzialam :-D :-D
U mnie tak jak u bogini8, dwa sznureczki w lazience i tyle ;)

Musze Wam powiedziec, ze mnie mniej zaczelo denerwowac jak sie przeprowadzilismy z bardzo ponurego miasta na piekna wies :-D takze teraz to wszedzie widze wiecej plusow niz minusow :-D :-D
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 6 lip 2010, 12:57 Re: Co was drazni w uk??

My tez mielismy sznureczek nad lozkiem do gaszenia swiatla i nie przeszkadzal mi a nawet byl dosc wygodny, ale tylko dopoki corka go nie odkryla, jak chciala sie na nim bujac jak tarzan trzeba bylo go zlikwidowac :-)

Mnie denerwuja te bezpieczniki we wtyczkach i przejsciowkach, jak tylko przyjechalam myslalam ze zepsula mi sie prostownica, pozniej zostalam oswiecona ze to bezpiecznik sie spalil, a ostatnio wlasnie we wtyczce od piekarnika poszedl bezpiecznik i tez nie wiedzialam o co chodzi
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Anastazja » 6 lip 2010, 13:59 Re: Co was drazni w uk??

hmmm jaki bezpiecznik? :roll: ja nie zauwazylam zadnych bezpiecznikow eehh a moze dlatego ze jeszcze zaden sie nie popsul ;)

HEHE dziewczyny no w lazience sznureczek tez mam oczywiscie :) ale mowie Wam miec go nad lozkiem to dopiero piekna sprawa jest :grin: takie wlasne intmne NO
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

PostNapisane przez Guest » 16 sie 2010, 12:04 Re: Co was drazni w uk??

to, ze ludzie na pocztach bankach agencjach mieszkan i innych biurach maja cwierc mozgu i zawsze jest problem z zalatwieniem czego kolwiek

Guest

KobietaPostNapisane przez Luiza » 29 sie 2010, 12:45 Re: Co was drazni w uk??

To że listonosz znów złożył na pół list z napisem "DO NOT BEND".
I tak oto wszystkie certyfikaty które posiadam są zgięte :evil:

Tych bez napisu nie zgina złośliwa gnida.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDE PARK