JAK TO JEST??
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
• Strona 1 z 1
Napisane przez zgredek » 13 lip 2010, 12:01 JAK TO JEST??
CHCIALEM SIE DOWIEDZIEC JAK TO JEST ZE POLSKA AGENCJA,, GB, ZATRUDNIA OD PONAD ROKU TZW ci..a KTORA JEZDZI CODZIENNIE DO PRACY A ZWYKLY POLACZEK AZ 1DZIEN W TYG. ci..a OWA MA AZ 8 FLTOW A NA PYTANIE CZEMU ONA JESZCZE PRACUJE TO ODPOWIADA Z USMIECHEM ZE MAZ NIEPRACUJE!!
LUDZIE GDZIE TU JEST SPRAWIEDLIWOSC?? :cry:
LUDZIE GDZIE TU JEST SPRAWIEDLIWOSC?? :cry:
-
- zgredek
- Przyczajony
- Reputacja: 0
0
Napisane przez Cava » 13 lip 2010, 15:32 Re: JAK TO JEST??
Po pierwsze co to jest
Po drugie
Kto odpowiada? Agencja czy ona?
To co maja ja zwolnic/ona ma sie zwolnic? Widocznie ten Twoj "zwykly polaczek" jest gorszym pracownikiem i wola ja zatrudniac.
A to ze to jest polska agencja, nie znaczy ze wszyscy zatrudnieni maja byc Polakami.
Chyba kazdy powinien sie martwic swoimi sprawami, a nie wtykac nos w nie swoje sprawy i interesowac sie cudzym zyciem. To jest chyba sprawa miedzy nia a agencja ile dni pracuje.
??zgredek napisał(a):MA AZ 8 FLTOW
Po drugie
zgredek napisał(a):NA PYTANIE CZEMU ONA JESZCZE PRACUJE TO ODPOWIADA Z USMIECHEM ZE MAZ NIEPRACUJE
Kto odpowiada? Agencja czy ona?
To co maja ja zwolnic/ona ma sie zwolnic? Widocznie ten Twoj "zwykly polaczek" jest gorszym pracownikiem i wola ja zatrudniac.
A to ze to jest polska agencja, nie znaczy ze wszyscy zatrudnieni maja byc Polakami.
Chyba kazdy powinien sie martwic swoimi sprawami, a nie wtykac nos w nie swoje sprawy i interesowac sie cudzym zyciem. To jest chyba sprawa miedzy nia a agencja ile dni pracuje.
-
- Cava
- Początkujący
- Reputacja: 1
0
Napisane przez Guest » 13 lip 2010, 18:25 Re: JAK TO JEST??
Agencja Gb nie jest polska agencja tylko pracuje tam parę polek agencja jest anglika ale rządzą ciapci. Co do pracy to tam są układy układziki jak w samej agencji tak i w fabrykach do których zatrudniają jeśli pracujesz w MWW to agencja simpli rec.tez tera tam zatrudnai ale pracujesz cały czas ponoć
-
- Guest
0
Napisane przez Guest » 13 lip 2010, 21:29 Re: JAK TO JEST??
dla mnie osobiscie praktycznie kazda agencja w ktorej pracuja Polacy lub jedna polska osoba jest odrazu do uspienia i lepiej ja omijac szerokim lukiem
-
- Guest
0
xxxx napisał(a):dla mnie osobiscie praktycznie kazda agencja w ktorej pracuja Polacy lub jedna polska osoba jest odrazu do uspienia i lepiej ja omijac szerokim lukiem
prawda...prawda...
-
- erka
- Rozeznany
- Reputacja: -7
0
Napisane przez partizano » 19 lip 2010, 06:39 Re: JAK TO JEST??
witam wszystkich forumowiczów ,praca przez G.B to totalna porazka ,kasują za szafki,odzież ochronna ,karty .A jeszcze dodajac prace w Majnorze to juz klęska .Supervaizerzy nie obsługujący sie językiem angielskim,zle traktujący ludzi ,krzycza ,daja offy za byle co .Polacy są najgorzej traktowani ,jak tania siła robocza .
-
- partizano
- Początkujący
0
Napisane przez Danielos » 19 lip 2010, 07:28 Re: JAK TO JEST??
Ludzie zrozumcie jedno... jeżeli macie do czynienia z polakiem np. przy poszukiwaniu pracy to jesteście na kiepskiej drodze. Polak ma tendencje do tego że się niczym nie przejmuje i chce z każdego wycisnąć najwięcej ile się tylko da żeby zarobić na chleb dla siebie a się nie narobić :) A jak trafi na drugiego Polaka to już nie ma żadnych skrupułów, pewniejszy anglik jest przy załatwianiu roboty niż polak :)
-
- Danielos
- Początkujący
0
Napisane przez partizano » 19 lip 2010, 07:48 Re: JAK TO JEST??
DANIELOS- to co napisałes to wszyscy juz od niemowlaka wiedza ,morał jest krótki Polak jest w Anglii traktowany gorzej niz sługa ciapola .A póki Polacy sie nie zjednocza to nic dobrego nie bedzie.Ale co sie dziwic jak znam Polaków ktorzy wola siedziec na brejkach z ciapolami bo polacy im smierdza i kapuja na Polaków .
-
- partizano
- Początkujący
0
Napisane przez KA i PE » 19 lip 2010, 08:39 Re: JAK TO JEST??
widze ze tegoroczny import bydla trwa...................
byle do pazdziernika :-)
pe
byle do pazdziernika :-)
pe
-
- KA i PE
0
Napisane przez Przemek78 » 19 lip 2010, 17:31 Re: JAK TO JEST??
partizano napisał(a):A póki Polacy sie nie zjednocza to nic dobrego nie bedzie
partizano, nie łudź się, Polacy odczuwają wyraźną niechęć do jakiegokolwiek jednoczenia się. Nie od dziś wiadomo, że Polak Polakowi wilkiem. Przykre ale już tak jest i trzeba pokoleń aby to zmienić.
-
- Przemek78
- Rozeznany
- Reputacja: 21
0
Napisane przez myszka22 » 8 lut 2011, 20:14 Re: JAK TO JEST??
Ludzie powiedzcie mi proszę ile osób od stycznia pracuje a ile nie i nie ważne czym się zajmuje?!Bo chyba w tym roku to lekko nie jest nawet w takiej agencji jak tu wcześniej czytałam neonie(ponoć najlepsza z waszych opisów)...tak ciekawość mnie zżera..Pozdrawiam;)
-
- myszka22
- Początkujący
0
Napisane przez Guest » 9 lut 2011, 07:47 Re: JAK TO JEST??
myszka22, liczylas wszystkich w roku poprzednim aby miec porownanie?
-
- Guest
0
• Strona 1 z 1