VI Spotkanie forumowiczow !!!

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

Ktory dzien spotkania wam odpowiada?

26
10
31%
27
4
13%
28
18
56%

Liczba głosów : 32

KobietaPostNapisane przez Lola » 24 sty 2007, 17:57 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

Lee napisał(a):Lola, pewnie ze tak ;-)
"plik sciagnieta 1 raz(y) - tak bylo wczesniej ...teraz jest juz 16 razy...
ile bedzie jutro ??? :)

Musze powiedziec ze Lola robiusz furore tym .... tancem ;)

Hmmm dobra dobra wszyscy tacy chetni zobaczymy jak to wyjdzie, ale jak przyjde to Wam pokaze jak to sie robi :mrgreen:
Załączniki
hasacz.gif
hasacz.gif (12.43 KiB) Przeglądane 15916 razy
Lola
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lee » 24 sty 2007, 22:40 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

Zapowiada sie bardzo ciekawie i smialo moge juz teraz powiedzec ze pobijemy liczebnosc z IV spotkania !!!!:)

Zapraszam !!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lee
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez rondzik » 24 sty 2007, 22:52 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

Lee napisał(a):Zapowiada sie bardzo ciekawie i smialo moge juz teraz powiedzec ze pobijemy liczebnosc z IV spotkania !!!!:)

no to moga byc problemy ze zdjeciem grupowym :)

do zobaczyska
rondzik
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tomi09pl » 24 sty 2007, 23:56 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

co do butow i wogole ubioru to moze mi ktos powiedziec dlaczego niby jeansy mialy by byc nieodpowiednie? ja chyba nie lapie tego klubowego klimatu;] buty ble, spodnie ble, bluza z kapturem pewnie tez odpada co? a kurtka? mozna miec kurtke typu flyer czy tez ble?;d cholerna rewia mody;] w razie czego to wam tylko przez szybke popukam.
tomi09pl
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez rondzik » 25 sty 2007, 00:09 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

tomi09pl napisał(a):co do butow i wogole ubioru to moze mi ktos powiedziec dlaczego niby jeansy mialy by byc nieodpowiednie? ja chyba nie lapie tego klubowego klimatu;]

Stary, zalezy jakie dzinsy i co do nich wlozysz. jezeli kurtke typu flyer, to nie wiem. Ja bylem w sobote w dzinach, do tego zwykly tshirt i koszula na krotki rekaw (luzna, zwykla, prasowana :) i wpsucili.

Pozdro
rondzik
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lee » 25 sty 2007, 07:00 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

tomi09pl, hej! spokojnie. choci tylko i wylacznie o obuwie.
Nigdzie nie wpuszcaja w trampkach lub "adidasach"

i to wszystko...
Lee
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tomi09pl » 25 sty 2007, 22:46 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

luz blues, ja tylko troche sie nabijam;] chociaz dalej nie rozumiem tych niepisanych zasad...
tomi09pl
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 26 sty 2007, 20:16 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

a ja mam fajne khaaki undergrandowe trampeczki i wchodze wszedzie.Fakt z paskami adasia na spodniach to nigdzie nie wejdziesz, ale trampeczki naprawde sa trendy. do tego git koszulka fajne wloski na zeliku, banan na ryjku i do klubiku. Nie bujta sie bouncera to tez czlowiek . Ja mam dla was wszystkich jedna rade jak wasz ubiór pasuje do Fiata 126p ze spojlerami i napisem pionier na szybie to was na pewno nie wpuszcza. Ja sie chwalil nie bede ale moje trampeczki to pasuja do komara na pedaly , ale komar na pedaly jest cool i wchodze wszedzie. ( ja i moje trampeczki) . A tak na serio chodzcie wpadniemy stadem na konkurencyjna bibe i zobaczymy czy nas wpuszcza bez placenia. Jedyne miejsce jakie znam gdzie trzeba placic w niedziele to Risa ( ale warto ) wiec jak to nie jest w risie to nie wiem jaki idiota bedzie chcial palacic za wjazd do podlego baru .

Jak ktos sie bedzie chcal wybrac poweszyc u konkurencji to niech midropnie newsa na gg 3390917

lee ja sie pojawie ale tylko na moment bo sie szkole na weekendzie i sie intelektualnie musze rozwijac . ale piwko sobie z taba strzele ( bezalkoholowe oczywiscie ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez te-ha » 27 sty 2007, 10:42 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

i w ogóle jestem taki super i kull

tylko mnie kochać

bo mam

undergroundowe trampeczki :wink:

te-ha
Zaangażowany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez beskidenluchs » 27 sty 2007, 15:57 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

C Z E S C B I R M I N G H A M

bardzo zaluje ze znowu mnie nie bedze,
sprobuje choc ubarwic Wasze wypowiedzi,
ale jesli spotkanie bedzie po 20 lutego to wspolnie piwko wypijemy,

Na razie na uslugach German,
pocieszajace ze z tad (Essen) do Holandii 50 km :wink:

MILEJ ZABAWY

beskidenluchs
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 27 sty 2007, 16:53 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

jeszcze nie jestem taki super i cool , bo komara na pedaly jeszcze nie odremontowalem. Jak go skoncze malowac w zólto-niebieslie osialki to wtedy bedzie odjazd. Moje trampeczki i skuter na pedaly w osialki, przemiezajacy ulice Birminghowa. Klasyka i odjazdowosc zapakowana w ulotny ped powietrza, zapach swiezej farby przycmi perfumy versace. I bede Ja , Trampeczki i Skóter Na Pedaly. Mazenie kazdego oldschoolowca. Delikatna konstrukcja mojej maszyny bedzie mnie przenosic e czasie i przestrzeni. Niepostrzezenie a jednak bardzo zauwazalnie. Trapeczki beda spoczywac na czarnych pedalach i beda twozyc jedosc na wieki. Khaki kolor trampeczek bedzie sie kochal z czarnym kolorem pedal u komara, widok bardzo erotyczny i pobudzajacy do szlenczych nocnych zapomnien. Komar zawiezie swojego wlasciciela wszedzie i bedzie sobie stal,dumnie pod Lloyds bar o 18:00 w niedziele na Broad Str.

czus i oczekujcie komara zapakowanego w wiatr

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lee » 28 sty 2007, 09:16 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

Do zobaczenia !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lee
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez emcia04 » 28 sty 2007, 09:36 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

marcin.p ....:):) :) fajnie sie twoje wypowiedzi czyta

ja bardzo na spotkanie chcialam przyjsc ale nie wiem jak to bedzie...:( mam nadzieje ze w ostatnim momencie cos sie wyklaruje

emcia04
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lee » 28 sty 2007, 11:50 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

a i jeszcze jedno!

Spotykamy sie juz w srodku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lee
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 28 sty 2007, 19:13 Re: VI Spotkanie forumowiczow !!!

no to se poszedlem na spotkanie...wlasnie sie obudzilem i ciagle jestem nawalony. Porzadzilo sie w sobote :blant: :koncert: :jabol:
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona