Witam wielbicieli tatuazu

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez tatart » 18 sie 2010, 19:16 Witam wielbicieli tatuazu

Czterdziesci lat zycia, z czego ponad polowa poswiecona sztuce, wiadomo, zajoba trzeba jakiegos miec. Duzo tu ludzi traktujacych tatuaz, jak sztuke?
Pozdrawiam

tatart
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kamix1234 » 18 sie 2010, 19:56 Re: Witam wielbicieli tatuazu

tatart napisał(a):Czterdziesci lat zycia, z czego ponad polowa poswiecona sztuce, wiadomo, zajoba trzeba jakiegos miec. Duzo tu ludzi traktujacych tatuaz, jak sztuke?
Pozdrawiam

O sobie piszesz?

kamix1234
Raczkujący

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tatart » 18 sie 2010, 20:36 Re: Witam wielbicieli tatuazu

Miejsce do przedstawienia sie w koncu to i o sobie pisze
:)
sie przedstawiam

tatart
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Acid Drinker » 19 sie 2010, 02:36 Re: Witam wielbicieli tatuazu

No to witam. Tatoo lubie, ale nie mam. Sztuke mam, ale nie lubie :P
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tatart » 19 sie 2010, 13:15 Re: Witam wielbicieli tatuazu

hehe, ja lubie oba :P

tatart
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Tasia » 29 sie 2010, 16:37 Re: Witam wielbicieli tatuazu

Zdecydowanie tatuaż jest dla mnie sztuką, planuję zrobić sobie kilka z tych cud, niestety nie jest to takie proste, bo w Anglii kosztuję to dużo pieniędzy, więc poczekam, aż kolega tatuażysta z Polski przyleci. ;)
Tasia
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tatart » 15 wrz 2010, 21:50 Re: Witam wielbicieli tatuazu

Zalezy, gdzie mieszkasz, tu czasem taniej niz w Polsce, choc przyznam, ze tu trudniej o wysoki poziom. Nie chce koledze umniejszac, bo nie znam przeciez, ale doswiadczenie mnie nauczylo, ze najczesciej w dzikich warunkach robione tatuaze nie osiagaja poziomu, jaki jest udzialem czesci starych wyjadaczy. Ale to tylko dygresja mala.
Pozdrawiam
Acid, to gowno uzaleznia, jeden masz i ciezko sie zatrzymac, jesli do tego jakosc zrobi swoje to dupsko zbite

tatart
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Tasia » 16 wrz 2010, 01:19 Re: Witam wielbicieli tatuazu

Kolega robi dobrze akurat, po prostu nie ma własnego studia i tyle. Pójdę pod jego maszynkę lub koleżanki, zależy czy będę robić w Polsce czy tutaj. A mieszkam na West Bromie, nie wiesz jak tu z cenami? Z resztą, nawet i centrum może być, interesują mnie ceny tatuaży mniej więcej 10 cm, kolor oczywiście. :)
Tasia
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Sony200 » 18 lis 2010, 12:24 Tatuaz.... Achhh tak :D

Witam... Co do tatuazy to jestem jak najbardziej zaaaa....:) Wiadomo sa ludzie ktorzy robia tylko po to aby miec sie czym pochwalic, trudno ich sprawa. Sa tez tacy dla ktorych tatuaz jest sztuka i w pewien sposob przedstawia charakter 'wlasciciela'. Szanuje tych i tych bo kazdy ma jakies swoje poglady.

Widzialem pytania gdzie jakies dobre studio. Ja polecam tatuazyste w Handsworth (chyba dobrze napisalem:P) a dokladniej w sklepie vitamin-shop ulica Rokkery Road. Bylem,zrobilem i polecam:) ceny przystepne...

Pytania? Sluze pomoca...

Sony200
Przyczajony

Neutralny

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ