Z uslug ktorego providera kozystacie
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Szukam dostawcy internetu i chcialbym Was prosic o Wasze opinie.
Na jakich warunkach podpisaliscie swoje umowy - jakie sa koszty i jaki okres wypowiedzenia umowy?CZy jestescie zadowoleni z uslug Waszego dostawcy internetu?
Strasznie boje sie podpisywania wszelakich umow po angielsku, niuansow i kruczkow , ktorych do konca nie rozumiem....
Co bedzie jesli bede musiala sie przeprowadzic itd...
Z gory serdecznie dziekuje za Wszystkie porady
Ktoska
-

-
ktosienka
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 65
ja mam internet z telewest, place 17.99 co miesiac za lacze 1mb. sprawdz sobie cene na teraz bo czesto robia promocje i obnizaja cene lub do netu daja dekoder na 6 miesiecy i masz tv za darmo. umowa na 12 miesiecy ale jak sie przeprowadzasz w trakcie umowy to po prostu dzwonisz do nisz i przenosza ci neta na nowa chate. ja bedziesz dzwonic do nich to mow od razu ze mieszkasz w angli min 1.5 roku. nikt tego nie sprawdza a jak powiesz mniej to kaza ci wplacic 100 depozytu(sam konsultant dal mi do zrozumienia przez telefon zebym sie zastanowila drugi raz ile jestem w anglii i odpowiedziala jeszcze raz na pytanie). musisz miec karte platnicza i ostatni wyciag z banku. sciagaja bezposrednio z kata co miesiac kase za neta
-

-
reniatom
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Ja tez mam NTL i jestem zadowolony ... 4MB za 25F.. zadnych limitów na pobieranie.. jedynie na podłaczenie troszke czekałem (kilka tyg. - po czesci z mojej winy), ale jak juz poznałem goscia który to podłanczał wcale sie nie dziwie ze troche zajmowało mu to - zamiast robic swoje gwizdał i zagadywał przez okno kobiety przechodzące ulicą, dokładnie obejrzał wiszacy na scianie kalendarz z MAXIM-a ( ot taki sobie luzak po 40-tce), a do ciagniecia kabla (bez skojarzen prosze) wcale sie nie palił - w koncu na godziny ma :wink:
-

-
x.x.x...x.x.x
- Rozeznany
-
-
Witam ja tez mam Telewest.Place 14.99 za 2Mb.Na net czekalem tydzien, samo podlaczenie trwalo 15 minut, wynikalo to z faktu ze mam wi-fi i koles nie musial sie bawic z kablem.Serdecznie polecam.
Pozdrawiam
-

-
sasiadstar
- Początkujący
-
-
Telewest jest ok jednak sie zastanawiam na zmiane na
bethere
24Mb za 24 funty o ile linia pozwoli na taka predkosc.
CZy ktos moze kozysta z uslug tego providera?
sasiadstar napisał(a):wynikalo to z faktu ze mam wi-fi
Czy to oznacza ze telewest dal ci modem-router wi-fi?
-

-
Adam
- Administrator
-
-
- Reputacja: 33
-
witam,
zobacz ten link
http://www.broadband.co.uk/ wpisz kod pocztowy i otrzymasz informacje na temat dostępności netu w miejscu zamieszkania.
-

-
tecko
- Przyczajony
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI