gdzie poznac Polakow w Birmingham

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

KobietaPostNapisane przez nelly.n » 24 sie 2010, 15:09 gdzie poznac Polakow w Birmingham

Czy ktos sie orientuje gdzie mozna spotkac Polakow, w jakich pubach czy klubach. Moze sa jakies polskie imprezy w birmingham i okolicach., szczegolnie wednesbury?

nelly.n
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Nadijka » 24 sie 2010, 15:18 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

Nie slyszalam o miejscu gdzie sie Polacy spotykaja wWednesbury ale wiem ze w jednym z pubow maja polskie piwo w ofercie :) to zawsze jakis poczatek.
Nasuwa mi sie Explosion, West Bromwich, tam pewnie sie znajdzie paru Polakow ale nie bylam wiec tylko przypuszczam.

Nadijka
Rozeznany

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mistrz_ceremoni » 24 sie 2010, 17:34 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

Jakis miesiac temu rowniez chcialem poznac jakis ludzi w Bham,tzn polakow i wyladowalem w Explosion.Osobiscie nie polecam.Najgorsze miejsce w jakim w zyciu bylem.Jest to dyskoteka polsko rosyjska,gdzie bez dresu wyglada sie jak ufo:).Oczywiscie to tylko i wylacznie moja opinia.
Pozdrawiam.

ps jak ma ktos namiary na jakis inny pub lub miejsce to poprosze info.

mistrz_ceremoni
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez ketrab26 » 25 sie 2010, 17:27 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

Kiedys jak pamietam mozna bylo spotkac naszych w centrum a dokladnie w klubach np. Rococo lub Sport Cafe wsumie polecam ten drugi bo mozna potanczyc i pograc w bilarda to chyba tyle pozdro... :mrgreen:

ketrab26
Początkujący

Reputacja: 2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez letme » 1 wrz 2010, 15:06 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

w każdym klubie są...na zmywakach :D

letme
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Acid Drinker » 2 wrz 2010, 00:05 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

W Wednesbury to tylko ja jestem ;) Klubów w około nie ma...tylko typowe puby. Najbliżej Wolverhampton i zach. Birmingham. Polaków nie spotykałem w klubach, ale polecam Yates's w Wolver... MAPKA

.:EDIT:.

Polaków jest oczywiście dużo w Polish Millenium House TU
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez vxbasiaxv » 3 gru 2010, 21:55 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

ostatnio organizowano polskie imprezy chyba dwie dokladniej na sutton coldfield w o'neill czy cos takiego :) na jednej bylam ale niestety frekwencja kiepska moze ze wzgledu na niedziele choc podobal mi sie i lokal i ogolnie kultura miejsca bo na poziomie z tego co slyszalam explosion nie bardzo ale to tylko s;lyszalam wiec sama nie oceniam ;)

vxbasiaxv
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Baku » 4 gru 2010, 17:45 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

Jest plecak jest Polak, jest ci..a jest Polka

Baku
Początkujący

Reputacja: -2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez vxbasiaxv » 5 gru 2010, 16:03 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

straszne uogolnienie ;/ nie cierpie ci***ak jestem polka cos ze mna nie tak ?

vxbasiaxv
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez oXide » 5 gru 2010, 16:08 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

Zraszam na spotkania Polonii :D organizowane przez nas samych czyli forumowiczów.. więcej info w temacie Towarzyskie

Pozdrawiam
oXide
Stały Bywalec

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez vxbasiaxv » 5 gru 2010, 16:16 Re: gdzie poznac Polakow w Birmingham

bardzo chetnie sie kiedys na takie spotkanie wybiore ;)

vxbasiaxv
Początkujący

Neutralny