Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

KobietaPostNapisane przez aqtina » 25 sie 2010, 20:15 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

Zle z nami a bez nas jak? To nie jest pytanie retoryczne, mozesz smialo odpowiedziec:]

Strasznie nie lubie takiego generalizowania, my kobiety - wy faceci, nie prowadzi to do niczego dobrego :mrgreen: pozwol ze pozostane poza i pokontempluje troszke moja nature wojownika :]
aqtina
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez michas2525 » 25 sie 2010, 22:10 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

Widze, ze obudzilem wulkan :) to bylo w nawiazaniu do pewnego kawalu "ze kobieta jest jak pocisk, wpada w oko, rani serce, dziurawi kieszen i wychodzi bokiem" :D ale oczywiscie nie ma co generalizowac, kazda robi to na wlasny sposob;)

Aqtinka, po co te nerwy od razu (teraz to juz napewno mnie utlucze), wlasnie widze, ze masz nature wojowniczki, podoba mi sie to, przynajmniej juz cos o Tobie wiem :D
michas2525
Rozeznany

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 26 sie 2010, 06:17 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

.. no i w tym odcinku nasz główny bohater znowu nie posiuda, acz się stara zawzięcie ;]

witam autorkę i powodzenia w Englandowie życzę
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez aqtina » 26 sie 2010, 11:44 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

A gdzie tam od razu wulkan, najwyzej maly gejzerek:]

Masz szczescie Michas, kontuzjowana jestem, takze na razie nie masz sie czego obawiac ;)

A pan Plazermen jak widze z zacnej generacji Transformersow pochodzi? :mrgreen: taki maly dowcip, niekoniecznie udany...
aqtina
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez michas2525 » 26 sie 2010, 18:10 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

Takie małe gejzerki sa najgorsze, nigdy nie wiadomo kiedy wybuchnie jak duzy wulkan :D
Aqtinka kontuzjowana? A co sie stalo? Mam nadzieje, ze nie utuklas swojego faceta na amen :D heh
michas2525
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez aqtina » 26 sie 2010, 20:25 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

Ach dziekuje za zainteresowanie:) maly wypadek mialam w pracy, strasznie mi sie to podoba w sumie, podwozke do pracy zapewniona mam teraz, pilnuja zebym sie nie przemeczala,zyc nie umierac:) a faceta pozbylam sie zanim utluklam, oszczedzilam sobie kilkuletniej odsiadki:]
Gdybym byla geografem podjelabym interesujaca dyskusje dotyczaca gejzerow przeobrazajacych sie w wulkany, niestety w obecnej sytuacji wymagaloby to ode mnie zagladniecia w google...nie uda sie to,bo wlasnie swietuje zdanie przez moja sister prawa jazdy, a wiec badz pozdrowiony Michasiu :twisted:
aqtina
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez michas2525 » 26 sie 2010, 23:28 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

Uuu no to niedobrze, jak to mowia...? <mysli> niech zyje zgrabnosc... i Ci ktorzy jej nie maja :D czyli w razie czego smialo mozesz parkowac na miejscu dla niepelnosprytnych:)
Mowisz, ze faceta sie pozbylas? Chyba nie chce wiedziec jak, wy ninja macie te swoje sztuczki:D
No coz gejzery raczej w wulkany sie nie przeobraza, troche wybieglem za bardzo, ale rownie gwaltownie wyrzucaja wode o temp wrzenia na ok 30-70 m;) mam nadzieje, ze Ty nie jestes az tak wybuchowa!
Ok czas chyba zaczac pracowac, milego swietowania, dla siostry gratulacje, chciaz tutaj nie jest ciezko zdac, wiem cos o tym, a dla Ciebie szybkiej regeneracji zranionej kosteczki;) bez nie raczej nie poprzemieszczasz sie bezszelestnie jak prawdziwy ninja:)

ps musze przyznac, ze na zdjeciach wychodzisz sympatycznie, zupelnie nie wygladasz jak huligan albo osoba co nagminnie kogos tlucze:) ... no i ten usmiech :)
milego wieczoru/nocki ;)
michas2525
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez aqtina » 27 sie 2010, 11:52 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

Niepelnosprytna czasem jestem, i owszem, ale w tym wypadku to nie byla moja wina...nie bede zanudzac szczegolami...

a gdzie pan Michal moje zdjecia wykopal..? Szpieg Z Krainy Deszczowcow..?
aqtina
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez michas2525 » 27 sie 2010, 15:22 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

Aha czyli po prostu, bylas w zlym miejscu w zlym czasie? a co z instynktem ninja? Spokojnie, nie zanudzasz... w nocy bede mial duzo czasu, to moge poczytac co nieco :D

Oj aqtinka, czy to wazne? :D no widzialem i juz :D 1:0 dla mnie ;) szpieg? ze niby ja etam... karamba :D
michas2525
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez aqtina » 28 sie 2010, 19:15 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

Chyba mam wersje demo bycia ninja, instynkt nie wliczony w pakiet...
W nocy to sie spi Michalku a nie glupoty na forum czyta :mrgreen:
Nie wiedzialam, ze to zawody:] a o co gramy?
aqtina
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez michas2525 » 29 sie 2010, 04:08 Re: Oto ja. Karykatura istnienia, nic wiecej.

A jak dlugo wazna ta wersja demu? bo z tego co widze to juz dziala jakis czas :D Wiesz w nocy mozna robic wiele roznych ciekawych badz nie, rzeczy :D
No ja tez w sumie nie wiedzialem, ale tak jakos sie zlozylo, ze jestem jeden krok przed Toba, nagrody... hmmm <mysli> powiedzmy, ze kto wygra to sobie wymysli swoja nagrode, co Ty na to? :D
michas2525
Rozeznany

Neutralny

Poprzednia strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ