Buduja meczet w Warszawie
Napisane przez letme » 8 wrz 2010, 13:36 Re: Buduja meczet w Warszawie
Agaa napisał(a):I co mi teraz napiszesz? HMM mam trzy opcje pasujace do twojego schematu:
1. zapytasz sie: skoro Ci tak dobrze to czemu narzekasz?
2. powiesz: najpierw mi zarzucasz ze uwazam sie za lepszego a teraz sama sie wywyzszasz piszac gdzie mieszkasz i gdzie pracujesz.
3. ponownie zaproponujesz mi odwiedzenie forum polskich muzulmanow.
Nic ci nie napiszę bo mówię nie tyle personalnie do ciebie co do ogółu "antyciapakowych" polaków którzy mieszkają nie w solihull ale w erdington, handsworth itd. Ty sobie mieszkaj w solihull na zdrowie.
[ Dodano: Sro Wrz 08, 2010 14:48 ]
mahol napisał(a):ewela119 napisał(a):powstaje normalny meczet, który jak każdy inny ma jedno zadanie... zwerbować jak największą liczbę wiernych...
w Polsce tego nie widzimy... bo islamistów jest mało, ale po doświadczeniach zachodu do różnych wniosków możemy dojść...
Podstawowe zadanie meczetu jak i każdej innej świątyni to służenie potrzebom religijnym istniejącej społeczności i takie też jest zadanie meczetu w warszawie który powstaje bo istniejący do tej pory jest za mały. Jasne, będą konwersje polaków na islam, zawsze były, już od czasów romantyzmu i zawsze będą ale mówienie że meczet ma tylko jedno zadanie a mianowicie sekciarski werbunek to nic więcej jak bezpodstawna opinia. Przestań straszyć zalewem muzułmanów w polsce bo meczety są w niej stawiane od lat i żadnego zalewu to nie spowodowało. Jedyną rzeczą jaką mogłaby taki zalew spowodować byłoby to gdyby polska była socjalno-ekonomicznym rajem jak te kraje zachodnie o których mówisz do których legną nie tylko muzułmanie ale i wszyscy z nami włącznie. a to się u nas nigdy nie stanie więc nie ma większych obaw.
[ Dodano: Sro Wrz 08, 2010 14:54 ]erka napisał(a):letme, Nie wiesz ze pieniadz robi pieniadz? A pozyczke by zainwestowac nie jest latwo wziasc jesli sie ktos np uczy lub pracuje przez agencje i niekoniecznie na magazynie. Jesli nie zarabiasz kokosow to raczej jest trudno kase zaoszczedzic, a takie 5 tys napewno by sie przydalo.A te "zlote czasy" ci..a to byly 30 lat temu, wiec jedno pokolenie wstecz, wcale nie tak dawno.
Jesli chodzi o drugie pytanie , to o czym wlsciwie tu piszesz? My nie mamy nawet nadziei na taka szanse. I tak nam na kazdym kroku tu robia problemy.
erka, nie wiem, może ty siedzisz cały czas gdzieś w sparkbrook i widzisz tylko jeden model ci***ak ale jeśli to co mówisz jest prawdą i zyja oni sobie wszyscy z socjali, procentów i przekrętów to powiedz mi co w takim razie robi cała ich masa w dosłownie wszystkich szanowanych i dobrze płatnych zawodach? Przejdź się choćby do sądu i zobacz jaki procent prawników to pakistańczycy.
A to drugie pytanie zadałem retorycznie bo mówiłeś tak jakbyś miał jakieś pretensje do ci***ak że zrobili to co zrobiłby każdy włącznie z tobą a mianowicie wzięli kasę którą ktoś im za darmo zaoferował.
-
- letme
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez ewela119 » 8 wrz 2010, 19:50 Re: Buduja meczet w Warszawie
mahol napisał(a):cytat ten oznacza (przynajmniej wg teologów, Ty ich najwidoczniej podważasz), abyśmy stronili od NIEUZASADNIONEJ krytyki i oszczerstw...
Wiec wytlumacz mi jak krowie na miedzy jakie sa UZASADNIONE przeciwskazania do budowy meczetu w tym miejscu? My tutaj mozemy sobie rozmawiac ze ci***ak, ze to ze tamto bo my tu zyjemy miedzy nimi na codzien wiec mamy do czynienia z tymi normalnymi i z tymi mniej uczciwymi ale nie oszukujmy sie w polsce na ulicy jak zobacza muzulmanina, faceta w "sukience" to szczeki ludziom opadaja do chodnika i patrza jak na ufo bo tam takich ludzi nie ma zbyt wielu, jedni patrza z zaciekawieniem inni i tych jest niestety najwiecej z przerazeniem bo naogladali sie w tv ze muzulmanie to terrorysci i kazdy z nich pod ta "sukienka" nosi kalacha i dodatkowo pare granatow w turbanie, talko taki obraz kreuja polskie media.
I jeszcze tak na koniec ja uwazam ze protesty przeciwko budowie meczetu dla ilus tysiecy wiernych tylko przez to ze parunastu poparancow wysadzilo sie w powietrze to jest wlasnie NIEUZASASNIONA krytyka i oszczerstwo ogolu muzulmanskiej spolecznosci ktore katolikom nie przystoi
mahol napisał(a):szerzenie wiary, nadziei i miłości, wiara w życie wieczne... to jest "elementarz" katolika...
Akurat z tym to wiekszosc polakow zarowno tu w UK jak i w PL ma spore problemy ostatnimi czasy :roll:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez mahol » 8 wrz 2010, 21:25 Re: Buduja meczet w Warszawie
ewela119 napisał(a):Wiec wytlumacz mi jak krowie na miedzy jakie sa UZASADNIONE przeciwskazania do budowy meczetu w tym miejscu?
mam pisać ciągle to samo? nie neguje wszystkich religii świata tylko tą jedną...dlaczego? powtórzę się:
islam za bardzo koliduje z szeroko pojętą wolnością Europy... państwa islamskie nie podpisują się pod wieloma traktatami, choćby prawami człowieka (co tam mogę strzelić żonie w łeb, bo kolega powiedział, że się puściła z innym)...
w Polsce tego nie widzimy... bo islamistów jest mało...
...i patrząc na doświadczenie zachodu lepiej ukrócić to na początku:
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU
I jeszcze tak na koniec ja uwazam ze protesty przeciwko budowie meczetu dla ilus tysiecy wiernych tylko przez to ze parunastu poparancow wysadzilo sie w powietrze to jest wlasnie NIEUZASASNIONA krytyka i oszczerstwo ogolu muzulmanskiej spolecznosci ktore katolikom nie przystoi
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że do ataków terrorystycznych na tle religijnym (czytaj islam) dochodzi codziennie, zresztą to nie tylko bomby, ale również porwania, gwałty itd...
dlaczego nie protestują ludzie jak powstaje kolejny dom modlitwy Świadków Jehowy, dlaczego nie ma protestów jak kolejny kościół budują zielonoświątkowcy...?
dlatego, bo nie ma agresji... a islam? Nowy York 2001 - 2602 zabitych, Madryt 2004 - 191 zabitych, Londyn 2005 - 52 osoby zabite - Warszawa 2030????????
czytaj dalej ten Koran, może sama coś zrozumiesz... ale nie obudź się kiedyś z myślą, że Twoja trzynastoletnia córka właśnie wyszła za mąż...
Akurat z tym to wiekszosc polakow zarowno tu w UK jak i w PL ma spore problemy ostatnimi czasy :roll:
dziewczyno... między polakiem a katolikiem znaku równości już dawno nie można wstawiać, szczególnie tutaj w Anglii...
pozdrawiam
-
- mahol
- Stały Bywalec
- Reputacja: 44
Napisane przez letme » 8 wrz 2010, 22:44 Re: Buduja meczet w Warszawie
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że do ataków terrorystycznych na tle religijnym () dochodzi codziennie, zresztą to nie tylko bomby, ale równieżczytaj islamitd...porwania, gwałty
A wiesz co się jeszcze dzieje codziennie?
A na przykład kara smierci dla gejów w imię chrześcijaństwa (Uganda)
A na przykład przymusowe nawracanie na chrześcijaństwo pod groźbą śmierci w Indiach (ugrupowanie rebeliantów w Tripura)
Masakry dokonywane w imię chrześcijaństwa przez Lord's Resistance Army
Akty rasistowskiej przemocy w wykonaniu chrześcijańskich prawicowych milicji w USA i innych ugrupowań powiązanych z tzw. Christian Identity Movement
Zabijanie lekarzy aborcjonistów przez chrześcijańskich fanatyków
i można dalej wymieniać przykłady i na każdy będziesz miał odpowiedź że to nie prawdziwe chrześcijaństwo, że nie tego uczy biblia, że to bardziej polityka i różne inne wytłumaczenia - i oczywiście wytłumaczenia te będą prawdziwe. Jednocześnie odmówisz jakichkolwiek wytłumaczeń muzułmanom - według ciebie wszystko co robią muzułmanie wynika bezpośrednio z koranu i islamu.
Chętnie zobaczyłbym jakieś fragmenty koranu mówiące o tym że muzułmanin może gwałcić lub kogoś porwać. Albo na to że można "strzelić żonie w łeb" bo kolega coś powiedział.
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez ewela119 » 8 wrz 2010, 23:47 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):i można dalej wymieniać przykłady i na każdy będziesz miał odpowiedź że to nie prawdziwe chrześcijaństwo, że nie tego uczy biblia, że to bardziej polityka i różne inne wytłumaczenia - i oczywiście wytłumaczenia te będą prawdziwe. Jednocześnie odmówisz jakichkolwiek wytłumaczeń muzułmanom
Dokladnie. Tego co sie wyprawia w imie chrzescijanstwa nikt nie widzi i malo kto o tym wie bo nie jest to tak szeroko ukazywane w mediach jak zamachy dokonywane przez muzulmanow.
Z reszta co tu duzo gadac, sam Jan Pawel II, najwiekszy autorytet wsrod katolikow i polakow wielokrotnie wzywal do pokoju i porozumienia miedzy wszystkimi religiami, z muzulmanami wlacznie, jako pierwszy i zapewne ostatni przywodca kosciola katolickiego odwiedzil meczet, okazywal im szacunek i muzulmanie odwdzieczyli sie tym samym, jak widac potrafia
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez letme » 9 wrz 2010, 08:14 Re: Buduja meczet w Warszawie
Ja generalnie interesuje się wszystkimi religiami, stąd i moje zainteresowanie islamem, dlatego mam do ciebie jeszcze jedno pytanie Mahol - mówiąc o swoim rozumieniu tego podanego wersu biblijnego powoływałes się na jakiś niesprecyzowanych "teologów" - możesz mi wskazać którzy to teologowie katoliccy rozumieli ten wers tak jak ty nam to wyłożyłeś? Którzy teologowie twierdzili, że chrześcijanin nie musi traktować każdej osoby (bez względu na wyznanie) indywidualnie tak jak sam chciałby być traktowany? Którzy konkretnie teologowie twierdzili, że odpowiedzialność zbiorowa jest zgodna z naukami Jezusa?
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez mahol » 9 wrz 2010, 16:05 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):A na przykład kara smierci dla gejów w imię chrześcijaństwa (Uganda)
...pokaż taki zapisek w ich prawie... prawda jest taka, że jeden pastor w Ugandzie, podkreślam jeden, wpadł na taki pomysł, który od razu okazał się fiaskiem, więc nie manewruj faktami... już wcześniej pisałeś, że takie sytuacje mają miejsce, choć nie jest to prawdą...
A na przykład przymusowe nawracanie na chrześcijaństwo pod groźbą śmierci w Indiach (ugrupowanie rebeliantów w Tripura)
...walczą, ale o niepodległe państwo Tipura, na dodatek to nie jest ugrupowanie chrześcijańskie, bo jak takie może być skoro nie każdy z członków jest chrześcijaninem? do tego są to protestanci, a dokładniej baptyści, więc chyba daleko im do katolików?
Masakry dokonywane w imię chrześcijaństwa przez Lord's Resistance Army
... w skrócie, dwójka ludzi uważa się za proroków i przekabaca na swoją stronę innych... sorki, ale nie przypominam sobie z Biblii proroków Auma i Kony... to z chrześcijaństwem ma tyle wspólnego co Polska z Omanem...
Akty rasistowskiej przemocy w wykonaniu chrześcijańskich prawicowych milicji w USA i innych ugrupowań powiązanych z tzw. Christian Identity Movement
...podaj przykłady, artykuły...
Zabijanie lekarzy aborcjonistów przez chrześcijańskich fanatyków
... znów puste słowa...
Jan Paweł II nie tylko wzywał do porozumienia i "odwiedził" meczet. On się w meczecie modlił, muzułmanów nazywał swoimi braćmi, w niemal każdym kraju do którego pielgrzymował spotykał się z muzułmanami - również w polsce z tymi, którym wy odmawiacie meczetu a nawet całował koran kiedy dostał go od muzułmanów w prezencie. No ale Mahol widocznie jest bardzo dosłownym przykładem powiedzenia "świętszy od papieża"
właśnie dlatego wolałem zabierać głos jako nie katolik... po prostu uważam, że w przyszłości nie tylko Polska, ale cała Europa może zatracić swoją tożsamość, zabrzmi to trochę jak samobój, ale laickość również, przykłady też mogę mnożyć a kilka podałem w poprzednich postach...
Ja generalnie interesuje się wszystkimi religiami, stąd i moje zainteresowanie islamem
...brawo... to tak jak ja...
mówiąc o swoim rozumieniu tego podanego wersu biblijnego powoływałes się na jakiś niesprecyzowanych "teologów" - możesz mi wskazać którzy to teologowie katoliccy rozumieli ten wers tak jak ty nam to wyłożyłeś?
...ależ oczywiście: ksiądz Michał Kaszowski...
i jeszcze jeden dodatek:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_zama ... ych_w_2010
pozdrawiam
-
- mahol
- Stały Bywalec
Napisane przez letme » 9 wrz 2010, 16:51 Re: Buduja meczet w Warszawie
No nie żartuj sobie, nic ci nie wiadomo ani o prawicowych chrześcijańskich milicjach w usa i innych post-kukluxklanowskich popłuczynach powołujących się na biblię? O serii zabójstw lekarzy aborcjonistów też nic nie słyszałeś? ostatniego zabili ledwie z zeszłym roku. to wszystko jest niemalże common knowledge, poczytaj po prostu. tak samo z ugandą - to nie żaden pomysł jednego świra (swoją drogą każdy muzułmański akt terroru można zbyć mówiąc że to dzieło paru świrów), on był tylko autorem projektu ustawy którą popiera teraz większośc chrześcijańskiego, jak i również muzułmańskiego establishmentu Ugandy. Dość powszechnie też wiadomo że inspiracją do tegoż wniosku są fundamentalistyczni pastorzy amerykańscy prowadzący działalność misyjną w Ugandzie. I jest to tylko propozycja rozszerzenia już funkcjonującego prawa w którym bycie gejem jest nielegalne i grozi karą 14 lat więzienia.
w Tripurze ci niby nie mający nic wspólnego z chrześcijaństwem rebelianci są oskarżani przez organizacje praw człowieka o zmuszanie do przechodzenia na chrześcijaństwo. są artykuły na ten temat, nawet głupia wikipedia ci to powie. Władze Tripury oficjalnie orzekły o związku tamtejszego koscioła baptystycznego z separatystami. Udokumentowane są też liczne przypadki ataków na święta hinduskie kończące się masakrami.
a to że ty nie uważasz takiej czy innej grupy za chrześcijańską bo czegoś tam nie ma w biblii to znowu tylko udowadnia to co mówiłem - bo pierwszą odpowiedzią większości muzułmanów na każdy atak terrorystyczny też jest "to nie prawdziwy islam". sam fakt że ktoś dokonuje takich aktów powołując się na biblię świadczy że można ją tak samo wykorzystać do czego się chce jak i koran.
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez mahol » 9 wrz 2010, 18:00 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):No to jak to jest panie katolik, jakiś Kaszowski jest większym autorytetem czy Jan Paweł II?
co Ty piszesz człowieku? ten cytat jest tak rozumiany przez wszystkich katolików, również przez śp. Jana Pawła II... coś chyba za mało się tymi religiami interesujesz... mniejsze o to...
piszesz, że rok temu zabili jakiegoś lekarza... faktycznie, dobry kontr-argument... a 5 lat temu też kogoś zabili... ilu? też jednego?...
to wszystko jest niemalże common knowledge, poczytaj po prostu. tak samo z ugandą - to nie żaden pomysł jednego świra (swoją drogą każdy muzułmański akt terroru można zbyć mówiąc że to dzieło paru świrów), on był tylko autorem projektu ustawy którą popiera teraz większośc chrześcijańskiego, jak i również muzułmańskiego establishmentu Ugandy.
dowód, cytat, artykuł, daj mi coś na potwierdzenie...
Dość powszechnie też wiadomo że inspiracją do tegoż wniosku są fundamentalistyczni pastorzy amerykańscy prowadzący działalność misyjną w Ugandzie.
jak powszechnie, to znów cytat, artykuł itd...
bycie gejem jest nielegalne i grozi karą 14 lat więzienia.
widzisz jacy chrześcijanie są tolerancyjni, bo np w Iranie, Arabii Saudyjskiej, Sudanie czy Jemenie grozi za to kara śmierci... jak to? przecież to kraje islamskie... oj...
nie porównuj organizacji terrorystycznych chrześcijańskich z islamskimi, bo to jest bez sensu, to tak jakby porównywać Watykan do USA...
są niegroźni? normalni? pokojowi? przykład?
Londyn - http://www.youtube.com/watch?v=B_kyNIevsIs
-
- mahol
- Stały Bywalec
Napisane przez Agaa » 10 wrz 2010, 00:38 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):swoją drogą każdy muzułmański akt terroru można zbyć mówiąc że to dzieło paru świrów
hihihi paru swirow hihih moze dwoch, trzech no maksymalnie pieciu! ilosci osobnikow dokonujacych terroru w imie chszescijanstwa nawet nie jest kropla w morzu w porownaniu z iloscia terrorystow dzilajacych w imie islamu, juz nawet pomijajac tych ktorzy nic nie robia a jedynie to popieraja. twoje argumenty sa jak tonacego co sie chwyta brzytwy, i ze niby ci polscy muzulmanie sa pokojowi? no niech Ci bedzie niech sobie beda pokojowi, ale jak juz ci mniej pokojowi zislamizuja europe zachodnia i nastepnie wkrocza na wschod to w Polsce juz beda na nich czekaly meczety, baa ten w warszawie to nawet bedzie z minaretem, napewno sie troche zakurzy do momentu jak pierwszy imam na niego wlezie by zwolac wiernych na modlitwe.
-
- Agaa
- Początkujący
- Reputacja: -6
Napisane przez AdamBoltryk » 10 wrz 2010, 05:21 Re: Buduja meczet w Warszawie
Agaa napisał(a):letme napisał(a):swoją drogą każdy muzułmański akt terroru można zbyć mówiąc że to dzieło paru świrów
hihihi paru swirow hihih moze dwoch, trzech no maksymalnie pieciu! ilosci osobnikow dokonujacych terroru w imie chRZescijanstwa nawet nie jest kropla w morzu w porownaniu z iloscia terrorystow dzilajacych w imie islamu,(...)
Zakładam, że swoją wiedzę czerpiesz z szeroko rozumianych mass mediów. Wierzysz im?!
Gratuluję.
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez letme » 10 wrz 2010, 08:08 Re: Buduja meczet w Warszawie
Agaa ty też powinnaś porządnego google-searcha zrobić jak ci sie wydaje że rzeczywiście 3-5 świrów.
Ale Mahol, to że Jan Paweł II uznawał odpowiedzialność zbiorową i uważał, że trzeba zatrzymać islamizację przez odmawianie muzułmanom tak prostych praw jak prawo do meczetu to jednak będziesz musiał mi jakiś cyctat podać bo to raczej nie prosty google-search. Raczej mission impossible :)
[ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 10:48 ]
Agaa napisał(a):letme napisał(a):swoją drogą każdy muzułmański akt terroru można zbyć mówiąc że to dzieło paru świrów
hihihi paru swirow hihih moze dwoch, trzech no maksymalnie pieciu! ilosci osobnikow dokonujacych terroru w imie chszescijanstwa nawet nie jest kropla w morzu w porownaniu z iloscia terrorystow dzilajacych w imie islamu, juz nawet pomijajac tych ktorzy nic nie robia a jedynie to popieraja. twoje argumenty sa jak tonacego co sie chwyta brzytwy, i ze niby ci polscy muzulmanie sa pokojowi? no niech Ci bedzie niech sobie beda pokojowi, ale jak juz ci mniej pokojowi zislamizuja europe zachodnia i nastepnie wkrocza na wschod to w Polsce juz beda na nich czekaly meczety, baa ten w warszawie to nawet bedzie z minaretem, napewno sie troche zakurzy do momentu jak pierwszy imam na niego wlezie by zwolac wiernych na modlitwe.
Jeśli moje argumenty to chwytanie się brzytwy przez tonącego to twoje brzmią bardziej jak argumenty panikarza zaglądającego pod łózko zanim pójdzie spać czy się tam brodacz w turbanie nie chowa. Lodówkę też się pewnie obawiasz otworzyć.
A to że obecnie jest więcej takich aktów w wykonaniu muzułmanów niż chrześcijan? Kiedyś było odwrotnie, może się jeszcze kiedyś odwróci a może pojawi się jakis zupełnie nowy gracz na "scenie" religijnego fanatyzmu. Ilamskich ataków też było o wiele mniej zaledwie 10 lat temu. Co to mówi o samej religii? Że muzułmanie dopiero teraz zaczęli dobrze praktykować koran a wcześniej sie ociągali? A chrześcijanie kiedy dobrze praktykowali biblię? Jak wyrzynali wszystkich w pień czy jak już im sie odechciało? Czy serbscy chrześcijanie którzy dokonali na muzułmańskich bośniakach największego ludobójstwa w europie od czasów wojny to była grupka fanatycznych świrów czy może było to słuszne nawiązanie do prawdziwych ideałów chrześcijaństwa o których większośc chrześcijan zapomniała od czasów średniowiecza krucjat inkwizycji i stosów? :) Głupie pytania ale nie do końca - pokazują że religia - KAZDA religia - może być wykorzystana jak nóż - i chleb ukroisz i zabijesz. A to że w danym okresie historycznym jedna więcej kroi chleba a druga więcej zabija to świadczy tylko o zmiennych tendencjach historii. Świat islamu kiedyś kroił więcej chleba. Świat chrześcijański więcej zabijał. Teraz jest odwrotnie w wyniku całej masy róznych powodów historycznych, politycznych, ekonomicznych itd Nikt nie neguje zagrożenia. Nikt nie wybiela muzułmańskich ekstremistów. a na pewno nie ja. Ale nie będę zaglądał do lodówki w obawie że mi terrorysta wyskoczy i nie będę odmawiał praw pokojowej i bardzo zasłużonej dla polski społeczności w ramach odpowiedzialnosci zbiorowej za czyny ludzi z którymi ta społeczność nie ma nic wspólnego.
Gdyby się nawet spełniły te twoje bajeczki to nie będzie miało żadnego znaczenia czy stoją już w polsce jakieś meczety czy nie. twój dom zmienią na meczet w 5 minut. i twoja lodówkę :) jeśli byłaś kiedykolwiek w jakiś krajach muzułmańskich to wiesz że ten meczet co powstaje w warszawie to w kraju muzułmańskim byłby co najwyżej jak malutki meczecik osiedlowy. a właśnie, ktoś z was w ogóle był w jakis krajach muzułmańskich czy wszystko bazujecie na internecie i powierzchwonej znajomości z kilkoma ci***ak w pracy?
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez ewela119 » 10 wrz 2010, 11:18 Re: Buduja meczet w Warszawie
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez letme » 10 wrz 2010, 11:24 Re: Buduja meczet w Warszawie
[ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 12:30 ]
ta sama religia:

-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez Agaa » 10 wrz 2010, 12:13 Re: Buduja meczet w Warszawie
AdamBoltryk napisał(a):Zakładam
zle zakladasz
letme napisał(a):Agaa ty też powinnaś porządnego google-searcha zrobić jak ci sie wydaje że rzeczywiście 3-5 świrów.
Widac nie czytasz uwaznie. To byl sarkazm dotyczacy twojego okreslenia ze islamski terror to dzielo "paru" ludzi.
letme napisał(a):Gdyby się nawet spełniły te twoje bajeczki
Udowodnij mi ze sa to bajeczki! zgoogluj sobie statystyki demograficzne europy i napisz wreszcie jakies istotne argumenty.
letme napisał(a):a właśnie, ktoś z was w ogóle był w jakis krajach muzułmańskich
Nie, nikt nigdy nie byl, tylko Ty byles.
-
- Agaa
- Początkujący
- Reputacja: -6
-