Buduja meczet w Warszawie
Napisane przez letme » 10 wrz 2010, 12:19 Re: Buduja meczet w Warszawie
I to ty nie czytasz uważnie - mówiąc o świrach miałem na myśli to tak jak Mahol zbywa przypadki terroru powołującego się na biblię na jakiś świrów którzy ogłosili sie prorokami, tak też i muzułmanie każdy akt terroru powołującego się na koran mogą zbyć mówiąc "to nie prawdziwy islam, to jakies radykalne świry"
-
- letme
- Raczkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez eric27 » 10 wrz 2010, 18:53 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):Akty rasistowskiej przemocy w wykonaniu chrześcijańskich prawicowych milicji w USA i innych ugrupowań powiązanych z tzw. Christian Identity Movement
To mi się akurat podoba Amerykanie mimo,że żyją na obczyźnie mają swoją dumę,nie po to wybili Indian,żeby teraz pozwolić się panoszyć ci..a i Czarnym.
-
- eric27
- Stały Bywalec
- Reputacja: 18
Napisane przez AdamBoltryk » 11 wrz 2010, 05:27 Re: Buduja meczet w Warszawie
Agaa napisał(a):(...)zgoogluj sobie statystyki demograficzne europy i napisz wreszcie jakies istotne argumenty.
Wszystko to przez to, że Wy - porządne chrześcijanki, nie dajecie nam - porządnym chrześcijanom tyle co porządne muzułmanki dają porządnym muzułmanom.
Ot i cała filozofia :D:D
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez letme » 11 wrz 2010, 12:55 Re: Buduja meczet w Warszawie
eric27 napisał(a):letme napisał(a):Akty rasistowskiej przemocy w wykonaniu chrześcijańskich prawicowych milicji w USA i innych ugrupowań powiązanych z tzw. Christian Identity Movement
To mi się akurat podoba Amerykanie mimo,że żyją na obczyźnie mają swoją dumę,nie po to wybili Indian,żeby teraz pozwolić się panoszyć ci..a i Czarnym.
dobre :) my polaczki w anglii poszliśmy na skróty - jeszcze nie wybiliśmy angoli a kraj już uważamy za swój i narzekamy na panoszenie się ci..a i czarnych :)
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez Thomas » 11 wrz 2010, 14:15 Re: Buduja meczet w Warszawie
Chociaż ekspansja na Polske już sie zaczeła.
ci..a są przebiegli, zarywają naiwne polki i już są w polskiej rodzinie:-)
A polka w siódmym niebie bo ma "podróbke latynosa"
Może ten filmik przekona obrońców muzółmanow że te oszołomy myślą tylko o świętej wojnie.
Filmik nakręcony jest w Moskque Birmingham itp.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 120245843#
"Nie każdy muzółmanin jest terrorystą ale każdy terrorysta jest/był terrorystą"
-
- Thomas
- Zaangażowany
- Reputacja: 67
Napisane przez letme » 12 wrz 2010, 08:08 Re: Buduja meczet w Warszawie
Nie mam nic do ci***ak niech sobie żyja, byle nie w Polsce
hehe, ja tam rasistą nie jestem ale bambusy wypieprzać z Polski?
ci..a są przebiegli, zarywają naiwne polki i już są w polskiej rodzinie:-)
tak tak, dniami i nocami snują plany jak tylko wydostać się z tej strasznej anglii, zamienić hańbiące obywatelstwo brytyjskie na polskie i przeprowadzić się z birmingham do słupska :)
"Nie każdy muzółmanin jest terrorystą ale każdy terrorysta jest/był terrorystą"
haha, ty, poważnie? każdy terrorysta jest terrorystą? no to rzeczywiście, ten argument mnie ostatecznie przekonał :)
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez Thomas » 12 wrz 2010, 12:28 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):hehe, ja tam rasistą nie jestem ale bambusy wypieprzać z Polski?
Mniej wiecej.
Nie jestem rasistą, nie mam nic do czarnych ale ci***ak jakoś cieżko mi tolerować.
Mieszkam obok ci***ak, gadamy ze sobą, przynosimy sobie na przemian tradycyjne dania, oni różnej maści masale i curry a ja zmodyfikowane (urzyte halal mieso) polskie dania.
Ale to tyle, nie zapraszam do siebie, nie palimy trawy razem, chce zachować dystans.
Mam nadzieje ze dystansem dla nich i dla mnie pozostanie Polska.
Nie potrafie sie pogodzić z tym co robią zachodnioeuropejskie kraje.
Nie zaakceptowałbym tego żeby w grudniu w Polsce nie było przybranych choinek itp. Żeby policyjną czapke zastąpić policyjnym turbanem. Post boxy chodzące po ulicy itp.
Skoro ktoś decyduje sie mieszkać w danym kraju powinien sie dostosować do panującego prawa i obuczajów a nie domagać sie zmiany pod pretekstem nadwrażliwości na punkcie swojego wyznania.
Mam taką skrytą nadzieje że znajdzie sie w PL jakiś piroman amator który wypróbuje swój wynalazek pod osłoną nocy na tym meczecie.
-
- Thomas
- Zaangażowany
- Reputacja: 67
Napisane przez letme » 12 wrz 2010, 13:00 Re: Buduja meczet w Warszawie
Różne jazdy związane ze świętami choinkami itd wynikają akurat nie z jakiś ządań muzułmanów tylko z idiotyzmu angielskich urzędników którym się wydaje że to może kogoś obrazić. Może gdybyś się zdobył na odwagę rzeczywiście poznać swoich sąsiadów zamiast tylko wymieniac się żarciem to mógłbyś się ich zapytać czy przeszkadza im widok choinki.
A jeśli rzeczywiście życzysz polskim muzułmanom spalenia ich meczetu to kolego jesteś w tym momencie większym ekstremistą niż większośc muzułmanów i swoje gadki o dostosowaniu się i szanowaniu obyczajów stają sie po prostu smieszne.
[ Dodano: Nie Wrz 12, 2010 14:46 ]
Na marginesie to poczytajcie sobie ile w ogóle jest prawdy w tym rzekomym zakazywaniu choinek i świąt oraz co o takich pomysłach sądzą sami muzułmanie:
http://archive.catholicherald.co.uk/fea ... 0337.shtml
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/ ... slims.html
Kolejny po tym filmie Dispatches dowód że łykacie wszystko jak młode pelikany. Ale tak to jest jak się wierzy we wszystko co poda jakiś szmatławiec albo w telewizji powiedzą a ma się możliwość sprawdzenia choćby poprzez otwartą i szczerą rozmowę z sąsiadami ale niee, trzeba "trzymać dystans" i dwulicowo zyczyć sąsiadom smacznego w duchu życząc im wysadzania ich świątyń w powietrze. Polak wie najlepiej.
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez Agaa » 12 wrz 2010, 19:53 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):dostowanie sie do obyczajów do jakiego stopnia? jesli normą obyczajową jest w anglii spędzania mnóstwa czasu w pubach
Jeśli większośc brytyjskich dziewuch idąc na broad street wygląda jak prostytutki
Ciekawe masz stereotypy o Anglikach, chyba ktos tu jest uprzedzony, moze to wynika z zazdrosci?
letme napisał(a):Kolejny po tym filmie Dispatches dowód że łykacie wszystko jak młode pelikany. Ale tak to jest jak się wierzy we wszystko co poda jakiś szmatławiec albo w telewizji powiedzą
Litosci HAhaha! osadzasz kogos o czytanie szmatlawcow i zaraz po tym dajesz linka do telegraph.co.uk az trudno uwierzyc ze lyknales ta propagande jak "mlody pelikan"
[ Dodano: Nie Wrz 12, 2010 21:03 ]
letme napisał(a):A jeśli rzeczywiście życzysz polskim muzułmanom spalenia ich meczetu to kolego jesteś w tym momencie większym ekstremistą niż większośc muzułmanów
czyli zgadzasz sie ze wiekszosc muzulmanow to ekstremisci.
Thomas napisał(a):Mam taką skrytą nadzieje że znajdzie sie w PL jakiś piroman amator który wypróbuje swój wynalazek pod osłoną nocy na tym meczecie.
A moze tego piromana trzeba wspomoc finansowo, ja bym chetnie dolozyla troche funtow na ten cel, milionerzy od nafty od dawna wspomagaja islamskich terrorystow.
-
- Agaa
- Początkujący
- Reputacja: -6
Napisane przez letme » 12 wrz 2010, 20:28 Re: Buduja meczet w Warszawie
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez Agaa » 12 wrz 2010, 21:31 Re: Buduja meczet w Warszawie
letme napisał(a):może zacznij wreszcie podawać jakieś konkretne argumenty, np. co jest niezgodne z prawdą w linku z telegraph?
Ty pierwszy udowodnij dlaczego wszyscy inni czytaja tu propagande no chyba ze swoje cool powiedzonko: "lykac cos jak mlody pelikan" uwazasz za argument.
letme napisał(a):snuj marzenia o wysadzaniu meczetów
Oj powiem Ci ze mam duzo ciekawsze marzenia niz wysadzanie meczetow :smile:
letme napisał(a):uważaj tylko z ich publicznym wyrażaniem bo nie mieszkasz już w polsce ale w kraju, w którym za to co mówisz możesz mieć kłopoty z prawem.
a jednak masz poczucie humoru!
-
- Agaa
- Początkujący
- Reputacja: -6
Napisane przez letme » 13 wrz 2010, 08:27 Re: Buduja meczet w Warszawie
-
- letme
- Raczkujący
Napisane przez Kitka » 13 wrz 2010, 11:07 Re: Buduja meczet w Warszawie
http://www.youtube.com/watch?v=2GpRfaav ... =1&index=6
-
- Kitka
- Zadomowiony
- Reputacja: 41
Napisane przez agg » 13 wrz 2010, 13:19 Re: Buduja meczet w Warszawie
ostatnio tez ogladalam dokument "zony allaha".
nie wiem co napisac... jedyne co czuje to strach :sad:
nasuwa mi sie tylko jedna mysl. muzulmanie w koncu dopna swego. zobaczcie jacy oni sa silni w swojej wierze... zauwazylam, ze teraz jest straszna "moda" na ateizm. rodzice nie praktykuja swojej wiary, nie chrzcza dzieci, bo chca dac im prawo wyboru... moze kiedys zostana muzulmaninami :roll:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez letme » 13 wrz 2010, 14:35 Re: Buduja meczet w Warszawie
[ Dodano: Pon Wrz 13, 2010 15:40 ]
agg napisał(a):obejrzalam juz czesc dokumentu i nie wiem czy chce wiedziec wiecej...
ostatnio tez ogladalam dokument "zony allaha".
nie wiem co napisac... jedyne co czuje to strach :sad:
A powiedz ile tych "żon allaha" poznałaś osobiście że aż tak się boisz? Ale tak naprawdę poznałaś jako człowieka a nie gdzieś powierzchownie w pracy? Myślę że Twoje zdanie, że coś tam obejrzałaś i to już ci wystarczy, nie musisz wiedzieć więcej dobrze podsumowuje główne powody twojego strachu. Coś tam jakiś mądrala kiedyś powiedział.. że ludzie się boją tego czego nie znają...czy jakoś tak... no ale widocznie to takie mądre nie było, polak wie najlepiej.
-
- letme
- Raczkujący
-