Monika witam

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

KobietaPostNapisane przez monass » 14 wrz 2010, 10:44 Monika witam

Dzien dobry,nazywam sie Monika a w czwartek przylece do Birmingham.Mam nadzieje ze zaczne cos nowego a potem dolaczy do mnie monja rodzina.Juz jakois czas czytam wasze wrazenia na forum a mam nadzieje ze bede mogla z wami lepiej sie poznac.Nie jestem juz najmlodsza mam 2 synow 15 a 9 lat a oczywiscie meza.Czytalam ze w piatek chcecie sie spotkac na Broad Steet a nie wiem cza ja tez moge dolaczyc czy tylko ludzie ktorzy sie dluzej znaja.W kazdym badz razie pozdrawiam wszystkich a zycze milego dnia

monass
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez oXide » 14 wrz 2010, 10:53 Re: Monika witam

Nie w piątek, lecz w sobotę 25 września. Wszystkim pasuje ten termin. Wiec jak masz ochotę dołącz do nas!
oXide
Stały Bywalec

Reputacja: 2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Acid Drinker » 14 wrz 2010, 17:29 Re: Monika witam

Witaj Moniko. Te spotkania sa wlasnie po to, zeby sie poznac, wiec zapraszamy serdecznie. Powodzenia zycze i jeszcze raz witamy w 'naszym' miescie ;)
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Julek » 14 wrz 2010, 18:25 Re: Monika witam

Dokladnie Moniko,my wlasnie sie poznajemy,tak ze wpadaj bez obaw.Czym wiecej ludzi Tym lepiej.Zawsze wiecej tematow do rozmow.
I oczywiscie witamy w Bham :-)

Julek
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Beata » 14 wrz 2010, 18:34 Re: Monika witam

Pewnie, że witamy. I to nawet chlebem i solą. Jak powiedział Julek, wszyscy dopiero się poznajemy. Można powiedzieć, że znamy się tylko z widzenia. :) My tez już młodzi nie jesteśmy, więc nie przejmuj się faktem, że masz już dzieciaki i męża. Skoro jesteś nowa w Birmingham, na pewno masz masę pytać. Jak każdy z nas na początku. To dobra okazja, aby uzyskać na nie odpowiedź.

Do zobaczenia w sobotę Moniko. ;)
Beata
Stały Bywalec

Reputacja: 8
Neutralny

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ