ja tylko na chwilkę. odpowiem letme na jego post z piątej strony... ja staram się wszystkie moje argumenty podeprzeć czy cytatami czy linkami... Twoją odpowiedzią na moje zarzuty... zresztą nie tylko moje ale też innych jest magiczny zwrot:
nie będę za ciebie prostych google-searchów robił
...wysil się, my to robimy za Ciebie, więc nadal czekam na potwierdzenie Twoich argumentów...
śmieszne jest to, że nie potrafisz przyznać się do porażki... podajesz przykład Ugandy, gdzie homoseksualizm ma być przestępstwem, a milczysz na temat Iranu, Arabii Saudyjskiej, Sudanu czy Jemenu, w którym grozi za to kara śmierci... przykłady można mnożyć...
...powtórzę się, nie jestem przeciw islamowi, mają swoją tradycję, poglądy, które szanuję, jednak nie oszukujmy się, nie pasują one do Europy, ciągle powstają nowe zgrzyty, manifestacje, czy ataki terrorystyczne, które odbijają coraz większe piętno na naszym kontynencie... wyobraźmy sobie, że z Europy nagle znikają wszyscy muzułmanie... kurcze staje się to naprawdę bezpieczne miejsce do życia...
nie chcę w przyszłości, pewnie już jako starszy człowiek, wyobrażać sobie, że znikają z Polski...
pozdrawiam