Handel

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez arekbe83 » 24 lis 2010, 14:34 Handel

Witam.przez kilkanascie tygodni pobytu w Anglii czasem mi sie troché nudzilo i w wyniku tego powstalo kilka rysunków w formacie A4,ktore tak myslalem zeby sprzedac.moze ktos mi poradzic gdzie najlepiej to zrobic?czy mozna tutaj normalnie stanac sobie na deptaku i sprzedawac,czy moze mnie ktos pogonic,jakie sá przepisy.dodam ze mieszkam w Wolverhampton. jezeli ktos chcialby zerknac to zapraszam http://arekbe83.digart.pl/digarty/ .chce sprzedac kilka z ostatnich+jeszcze te ktore mam niedokonczone.nie licze na kokosy ale chiciaz na pozegnalne piwo moze starczy bo niedlugo spadam:-) z góry dziéki za odpowiedz

arekbe83
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 24 lis 2010, 17:28 Re: Handel

fajne prace sprubuj na ebayu:) pozdrawiam
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 24 lis 2010, 18:14 Re: Handel

Mój koleżka z byłej pracy (Anglik) też coś w tym stylu sieka, daje do powielenia w drukarni na fajnym papierze i smiga z teką po jakichś sklepach i galeriach, umawia się co do ceny ze sprzedawcą i polowe bierze in polowe sprzedawca. Trochę mu tego schodzi.
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez arekbe83 » 24 lis 2010, 19:32 Re: Handel

bogini8 napisał(a):fajne prace sprubuj na ebayu:) pozdrawiam

dzieki za pomysl, ale ta opcja odpada,poniewaz nie mam konta na ebayu,zresztá za 2 tygodnie wracam do Polski i nie chce mi sie w to bawic. chodzi mi glównie o to, czy za handel w miejcach publicznych ktos moze sie do mnie przyczepic(czyt.tutejsi stróze prawa....).stanálbym w sobote w centrum z tym na jakiejs laweczce i juz. nie chce jednak wracac z jakims mandatem na chate.....

arekbe83
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 25 lis 2010, 18:46 Re: Handel

W centrum B'ham jest taki sklep, który sprzedaje tylko prace lokalnych artystów.
http://wearebham.com/
Możesz tam wstawić swoje prace.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

Powrót do HYDE PARK