czy to możliwe?

Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;

PostNapisane przez pizmak » 3 sty 2011, 14:24 czy to możliwe?

Witam!
Mam taki mały problem..ponieważ zauważyłęm podczas sprawdzania konta w necie,że sciągnięto mi z konta dokładnie wczoraj czyli 02.01.2011 pewną kwotę,chodzi dokładnie o o2,ale z datą 04.01.2011 czyli jutrzejszą.Czy to możliwe,że z takim wyprzedzeniem może wyjść coś takiego?poza tym wczoraj była niedziela,a z tego co wiem,banki nie robią takich przelewów w weekendy..Poszło wszystko na minus i co teraz,pewnie będzie kara,tylko dlaczego mam płacić za coś takiego?Żenada ;/

pizmak

MężczyznaPostNapisane przez wypasiony » 3 sty 2011, 19:41 Re: czy to możliwe?

To mozliwe,ale nie bedzie kary jesli do jutra przynajmniej wyzerujesz saldo. Tak bywa jesli reguluje sie platnosci za pomoca Direct Debit.

;)
wypasiony
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 3 sty 2011, 20:57 Re: czy to możliwe?

pizmak, jest to bardzo dziwne. Ja mam na 1 stycznia ustawioną płatność za czynsz. 1wszy wypadł w sobote i nie ściągli mi tej płatności ani w sobote , ani w niedziele i również dzisiaj wciąż pieniądze leżą na koncie. W pierwszy roboczy dzień wezmą czyli jutro. U ciebie pobrali 2giego z datą 4tego :??? Twój Bank wybiega w przyszłość :mrgreen:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany