Test IQ

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

PostNapisane przez Guest » 6 mar 2011, 05:01 Test IQ

http://16.narodowytestinteligencji.pl/

moj wynik:

Twoje IQ to 125
Inteligencja wyższa niż przeciętna

ktos ma ochote sie sprawdzic? :)

Guest

KobietaPostNapisane przez claudia » 6 mar 2011, 07:46 Re: Test IQ

Strata czasu, żeby otrzymać wynik trzeba wysłać sms na płatny numer z polskiego telefonu.

claudia
Raczkujący

Reputacja: 6
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez r.obert » 6 mar 2011, 10:40 IQ

Twoje IQ to 130 :)

Nie jest ze mna az tak zle :)

r.obert
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 6 mar 2011, 10:48 Re: Test IQ

Człowiek inteligentny nie potrzebuje dowodów swojej inteligencji, wrogowie i tek mi nie uwierzą a przyjaciołom nie jest to potrzebne

Z regulaminu:
"5. Użytkownik, który chce skorzystać z Usługi, wysyła wiadomość SMS na wskazany w Serwisie numer o wskazanej w Serwisie treści. W odpowiedzi na wysłaną wiadomość SMS Użytkownik otrzymuje jednorazowe hasło (Kod Dostępu), które po wpisaniu w serwisie umożliwia uzyskanie wyniku testu. Koszt wysłania wiadomości SMS na numer 92505 wynosi 25 zł netto (30.75 zł z VAT) / za 1 SMS jeśli test rozpocznie się i zakończy w godzinach 06:00 - 05:00, oraz 1 zł na numer 7138 netto (1.23 zł z VAT) jeśli test rozpocznie się i zakończy w godzinach 05:00 - 06:00."

Ja jestem za głupi bo nie wiem jak z angielskiej komórki wysłać sms premium do PL

samotny
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

PostNapisane przez Guest » 6 mar 2011, 15:15 Re: Test IQ

no tak, zapomnialem, ze mieszkamy i pracujemy w anglii i nie stac nas na 1 pln sms :)

[ Dodano: |6 Mar 2011|, o 15:17 ]
samotny napisał(a):Człowiek inteligentny nie potrzebuje dowodów swojej inteligencji,

wiec dlaczego zaczales czytac regulamin i wycofales sie dopiero, gdy okazalo sie, ze kosztuje az 1zl? :P

Guest

KobietaPostNapisane przez claudia » 6 mar 2011, 15:22 Re: Test IQ

Draco napisał(a):no tak, zapomnialem, ze mieszkamy i pracujemy w anglii i nie stac nas na 1 pln sms

Mieszkamy w Anglii i nasze sieci telefoniczne nie obsługują polskich płatnych sms, bynajmniej moja.

claudia
Raczkujący

Reputacja: 6
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 6 mar 2011, 16:13 Re: Test IQ

claudia napisał(a):
Draco napisał(a):no tak, zapomnialem, ze mieszkamy i pracujemy w anglii i nie stac nas na 1 pln sms

Mieszkamy w Anglii i nasze sieci telefoniczne nie obsługują polskich płatnych sms, bynajmniej moja.

claudia masz rację ale kolega widać przewyższa mnie inteligencją i wie jak to zrobić

Draco wycofałem się od razu jak zobaczyłem że strona nie ma formy adresu http://www.16.nar..... a post edytowałem ku przestrodze innych co mają jeszcze jakieś aktywne telefony w polskich sieciach, apropo 1pln to chyba nie doczytałem bo w oczy wpadło mi 30 cośtam pln. Pomijając wszystkie aspekty tej dyskusji człowiek oszczędny jest dlatego że ma na tyle inteligencji że wie o tym że to tylko zarobek dla właścicieli serwisu, a nie rzetelny test na IQ. Osobiście wolę 30 funtów na hazard wysłać niż komuś kasą nabijać a jak ktoś jest innego zdania to mogę nr konta podać (mojego) oczywiście by dokonać wpłaty dobrowolnej a w zamian wyślę email z informacją jaki to on inteligentny :)

samotny
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

Powrót do HYDE PARK