Powitac wszystkich forumowiczów
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
wiatam wszystkich i pozdrawiam...
-

-
premt
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
-

-
malpa3000
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 17
Siemanko :mrgreen: również pozdrawiam ale może tak kilka słów o sobie na początek ;)
-

-
eric27
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 18
Jeszcze raz witam , a wiec krotko i konkretnie na wyspe dotarłem na zime 2007 w poszukiwaniu lepszego zycia ktore jak narazie okazało sie strzałem w dziesiatke , mam 26 lat pochodze z centralnej polski( Warszawa) w tym momencie posiadam rodzine z 16-to miesieczna coreczka, posiadam stała prace i moje zycie sie kreci w kołko, uwielbiam jak praktycznie kazdy mezczyzna adrenaline,szybkie samochody, dobra muzyke, dobra kuchnoe no i oczywiscie piłke nozna. Moj zawod wykonywany to operator wozkow widłowych przed przyjazdem do birmingham byłem cukiernikiem i szefem kuchni jednej z sieci restauracji Sphinx , nie ukrywam ze mi tego nie brakuje ale moze w niedalekiej przyszlosci moze sie cos wymysli swojego. W birmingham zamieszkuje okolice Bromford, niedaleko dzielnicy Hodge Hill to bybyło tak w skrocie jakies jeszcze pytania, prosze bardzo jesli bede cos wiedzial na temat pytan zamieszczonych na forum napewno pomoge, jeszcze raz pozdrawiam wszystkich forumowiczow:)
-

-
premt
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
No tak lepiej :mrgreen:
Powodzonka i pozdrawiam :mrgreen:
-

-
eric27