OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

KobietaPostNapisane przez Olineczka » 28 mar 2011, 20:34 OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Witam !!! Chciałam ostrzec wszystkich przed bardzo nieuczciwym człowiekiem, który sprzedaje samochody. Nazywa się Jacek Wxxxxxxxx. Odradzam wszelkie interesy z tym panem!!!!
Kod: Zaznacz cały

Nazwisko zostało usunięte przez moderatora
Proszę się zapoznać z regulaminem forum.
Zabronione jest podawanie danych osobowych lub adresowych osób trzecich lub firm bez ich wyraźnej zgody.
Ostatnio edytowano 28 mar 2011, 21:12 przez Olineczka, łącznie edytowano 1 raz

Olineczka
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Jendrek » 28 mar 2011, 21:03 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Witam!!! ja równiez mialem té NIEprzyjemnosc spotkac tego Pana i nawet kupowac od niego auto. Komis z ktorego by samochód nazywa sié ENGLAND i miesci sie przy Kingsbury road na Erdingtonie - to jedno WIELKIE OSZUSTWO!!!!!
Ale jeeli ktos lubi gdy mu sie mydli oczy i na pooczekaniu wymysla historie to jest on naprawde dobry.
Jako bajko pisarz mialby ogromne weziecie.
pozdro
Jendrek
Przyczajony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 28 mar 2011, 21:03 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Olineczka, nie wolno na forum podawać czyiś danych osobowych więc lepiej naprowadź nas co Ci zrobił, gdzie sprzedaje te samochody itd bo i tak Ci zaraz admin usunie tego posta i dostaniesz czerwoną kreskę :-P
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Olineczka » 28 mar 2011, 21:10 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

No proszę, więc jednak nie jestem sama.. Dokładnie to samo mogę o nim powiedzieć - wspaniały bajkopisarz, potrafi doskonale wymyślać ciekawe historie na poczekaniu. Już prawie rok czasu czekam na zwrot pieniędzy za auto, a J.W. tylko ciągle zwodzi mnie i oszukuje :( A nie są to małe pieniądze...

Olineczka
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez monique » 28 mar 2011, 21:35 re

Olineczka napisał(a):No proszę, więc jednak nie jestem sama.. Dokładnie to samo mogę o nim powiedzieć - wspaniały bajkopisarz, potrafi doskonale wymyślać ciekawe historie na poczekaniu. Już prawie rok czasu czekam na zwrot pieniędzy za auto, a J.W. tylko ciągle zwodzi mnie i oszukuje :( A nie są to małe pieniądze...

Prawie rok Cię zwodził? Wybacz, ale zwodzic to można miesiąc. Potem nazywa się to robieniem w ch...a.
Tutaj obowiązuje Sale of Goods Act 1979, ale teraz i tak już po ptokach.

Tyle osób już pisało że nie kupuje się aut od rodaków i ci..a, a rodacy nadal to samo robią.
Może napisz coś wiecej.

monique
Rozeznany

Reputacja: 34
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Olineczka » 28 mar 2011, 21:50 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Dobrze, można i tak to nazwać, ale w każdym razie robi to po mistrzowsku- tak, że myślisz, że tym razem odda dług i tak w kółko... Co więcej chciałabyś wiedzieć ?

Olineczka
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Jendrek » 29 mar 2011, 01:24 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Dokladnie!!!!! Jest tak jak pisze Olineczka. A najbardziej popularny tekst, który od niego slyszé to "dobrze. niech pan do mnie dzisiaj przyjedzie i zalatwie to bo nie chce tego ciagnac w nieskonczonosc... zalatwimy to dzisiaj..." i jedzie czlowiek do goscia to jak juz trafi ze on jest w domu ( bo najczesciej umawia sie i go nie ma)to dzowni gdzies niby rozmawia z kims kto juz do niego jedzie i wiezie pieniadze lub papiery od auta lub cokolwiek po czym okazuje sie ze ten ktos nie dojedzie z roznych powodów i tak w kólko. Straszny BURAK - nie obrazajac burakow oczywiscie.
Jendrek
Przyczajony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Olineczka » 29 mar 2011, 05:54 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

No dosłownie wszystko się zgadza Jendrek !! Mi ciągle mówi, że przelew już idzie heh a ja nadal nie mam pieniędzy na koncie. I ten jego tekst, że ''załatwimy sprawę..'' ile razy już to słyszałam. Czasami jak nie uda mu się wymyślić wymówki na poczekaniu, to odbiera telefon i mówi, że zadzwoni za godzinę, a w tym czasie wymyśli nową, na tyle dobrą historię, by znowu odwlec sprawę w czasie. Strasznie żałuję, że akurat na niego trafiłam. Typowy oszust !

Olineczka
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 29 mar 2011, 08:09 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Olineczka, Ja rozumiem że ktoś jest mistrzem w zwodzeniu , ale ty również możesz być mistrzynią w uprzykrzaniu mu pracy :) Jedź do niego do komisu zażądaj pieniędzy od ręki jak zacznie ściemniać przelewem powiedz że może wybrać z konta na czek a ty poczekasz w komisie a jak nie to cały dzień będziesz prosić go przy klientach o zwrot pieniędzy, odstraszając potencjalnego nabywcę , stanowczo musisz zażądać że chcesz pieniądze już , jak nie to przygotuj kartki z napisami , uwaga oszust, uwaga złodziej itp oczywiście w języku angielskim :) i koczuj tam cały dzień niech widzi że nie żartujesz ...
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez artkor » 29 mar 2011, 08:42 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Jakość mam wrażenie ze całe to ostrzeganie to jakaś ściema. Może jesteś z konkurencji ?
Może Jendrek i Olineczka to ta sama osoba?

Czekasz rok na pieniądze??? i dopiero teraz się obudziłaś?

Spisujesz umowę z kolesiem jak jej nie dotrzymuje to zgłaszasz do trading standards i nie ma problemu.
Jak tego nie zrobiłaś to miej pretensje tylko do siebie.

Oczywiście nie bronie kolesia bo oszustów trzeba tępić, tylko uważam ze jak ktoś się nie da oszukać to go nikt nie oszuka.

artkor
Raczkujący

Reputacja: 16
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Maciej 25 » 29 mar 2011, 09:05 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

artkor
mi też w tych wątkach coś tu nie pasi. Ale nawet jeśli to wszystko prawda to masz racje , pozno się obudzili. Ciekawe czemu czekali aż rok czasu , może cały czas się łudzili że odda kase.
malaroksi
- też ma racje , na co czekasz idz do dziada komisu i zrób dym, przecież sama piszesz że to nie małe pieniądze.
Maciej 25
Rozeznany

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Olineczka » 29 mar 2011, 09:33 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Miałam na celu tylko ostrzec ludzi przed tym facetem. Nie będę się nikomu tłumaczyła. I nie jest to żadna ściema.

Olineczka
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez cokacola » 29 mar 2011, 10:04 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

moze poprostu ten pan nie wie ze zeby nie rosna 3 razy i moze trzeba mu wytlumaczyc pewne sprawy tak poprostu po POLSKU

cokacola
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez aloain » 29 mar 2011, 13:50 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

dokladnie, jezeli to jest prawda,,, to JW. ! dym to juz powinien byc zrobiony pare miesiecy temu... a jakby nie poskutkowalo.. to tzreba by bylo obciąć gosciowi conajmniej palce u dloni aby przez jakis czas dopoki nie nauczy sie pisac bez palcow nie mogl podpisywac umów ;]

aloain
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez lorakusa » 29 mar 2011, 19:25 Re: OSTRZEGAM !!! Ważne !!!

Znam tego Pana i mam juz trzecie auto od niego --nie mam klopotow o ktorych tu mowa -- to pewnie konkurencja tutaj dziala -------pozdrawiam

lorakusa
Przyczajony

Neutralny

Następna strona