sky vis Virgin (TV+internet+tel)
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Zastanawiamy sie nad zrobiebiem sobie prezentu swiatecznego w postaci pakietu TV+tel+internet. Chetnie uslyszalabym opinie i sugestie osob kozystajacych z tych uslug z Virgin i sky.
Mamy od kilku lat internet z Virgin. Internet dziala bez zarzutu, niemniej mielismy wiele problemow z obsluga klienta, omylkowo (?) sciagneli mi poprzez direct debit kilkanascie razy kase(poza normalna co miesieczna platnoscia) i pomimo wielu telefonow i kilku listow wyslanych recorded delivery mialam problemy ze zwrotem tych pieniedzy. Do dzis nie udalo mi sie ich przekonac o tym aby uzywali mojego imienia i nazwiska w jego poprawnej wersji...
Uslugi Virgin sa duzo tansze niemniej zastanawiam sie czy chcialabym znowu z ich overseas consultants wlaczyc o zalatwienie najprostrzych spraw.
Bylabym szczegolnie wdzieczna za opinie dotyczace wsparcia technicznego i obslugi klienta w Sky
pozdrawiam
-

-
ktosienka
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 65
Customer service w Virginie jest do bani ale za to usluga pierwsza klasa. Podstawowa TV jest dosyc bogata, internet szybki aczkolwiek ma limity predkosci (no chyba ze ma sie laze 50mb to nie ma zadnych limitow) Co do sky'a to drogi za drogi i jeszcze raz ZA DROGI.
-

-
Fok@
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
Sky ma ciekawszy pakiet sportowy! Zalezy co lubisz.
-

-
pulo
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Wybieram sie do Sky w przyszłym miesiącu. Net+TV+tel 32 funty.
Virgin'a mam od 3 lat. Było fajnie, lecz kiszka zaczęła się ostatnio. Często w weekendy brak neta. Telefon do obsługi, dużo gadania, i nic więcej.
-

-
rad
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 25
Powrót do SZUKAM INFORMACJI