Uwaga oszust

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MężczyznaPostNapisane przez Machina » 28 kwi 2011, 14:45 Re: Uwaga oszust

omegaaaaAAA jazde po kims? chlopie tutaj ludzie chca ostrzec aby ktos sie nie dal zrobic w konia! gdyz ten caly daniel to niezly manipulant... 25f tylko w ogloszeniu... bo szuka zdesperowanych, w innych ogloszeniach pisal ze 150f na tydzien. W czym rzecz w tym ze jak dzwonisz on mowi, ze za dzien masz 40f, wiec nie wiem na ile twoj rozum jest rozwiniety, ale mialem troche psychologii, filozofii i metod. Gdyby napisal 300f na tydzien jednoczesnieslyszac ze muszis dac 100depozytu, od razu zrozumialby a przynajmniej powinien, ze nie ma w tym logiki za ulotki 250f od polaka?pisze 150bo na poloniuszu tydzien wczesniej tyle "dawal", i gdy ktos dzwoni a on mowi ze wychodzi 250f z sobota to od razu dziala to na czlowieka, a jednoczesnie on ma swiadomosc ze znalazl desperata ktory bardzo potrzebuje pracy wiec wie ze jest duza szansa ze ta osoba da te 100f, jak on to mowi za uczciwa dystrybucje :) Mnie on nie oszukal, ale znam wiele osob, ktore zrobil w konia. I poznajac nowych polakow w tym miescie niejednokrotnie slyszalem, ze wiedza kim jest pan daniel i ze wisi im kase, depozyt to nie wszystko, oszukuje takze przy wyplacaniu tygodniowek. Tyle. Pozdrawiam

Machina
Początkujący

Reputacja: -2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez omegaaaa » 29 kwi 2011, 10:35 Re: Uwaga oszust

machina........psycholog? mnie to sie wydaje ze ty nie psycholog jestes a raczej ktos kto zemsty i poklasku tu szuka - zadziwiajaco duzo i zadziwiajaco szczegolowych informacji posiadasz na temat tego rzekomego oszusta -- a moze to jest tak ze gosc z interesu cie wykluczyl lub to ciebie na kantach zlapal no i obrales sobie metode -najlepsza obrona jest atak -ZALOGOWALES SIE Z KILKU ADRESOW mailowych POD ROZNYMI nickami I ROZGORZALA NIBY NAGONKA / DYSKUSJA ---- latwy , prosty SPOSOB NA ZALATWIENIE SWOICH INTERESOW/PORACHUNKOW ..........................sam piszesz ze niezly psycholog jestes - :wink: ;)

[ Dodano: |29 Kwi 2011|, o 11:39 ]
podsumujmu......... nick JACK ktory rozpoczal ten temat tutaj --DOLACZYL DO NAS CZYLI ZALOGOWAL SIE PIERWSZY RAZ 24 KWIETNIA ................nastepnie wturuje jemu MACHINA nick zalozony 26 kwietnia ---- NIE TRZEBA BYC PSYCHOLOGIEM

[ Dodano: |29 Kwi 2011|, o 11:41 ]
..........HIENKA nick zalozony 25 kwietnia ----- BRAVO hahaha

[ Dodano: |29 Kwi 2011|, o 11:43 ]
manitou -- nick stary z 2007 roku - spojzmy na wypowiedz --- MANITOU SZACUNEK -GRATULUJE SPOSTRZEZENIA - TAK TO JEST WLASNIE

omegaaaa
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez photographereq » 29 kwi 2011, 17:23 Re: Uwaga oszust

potwierdzam oszust !!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro wkleję skan jego paszportu bo posiadam !! :)

photographereq
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Machina » 29 kwi 2011, 22:02 Re: Uwaga oszust

omegaaaa, wybacz, ale to Ty dołączyłeś do grona forumowiczów 26 kwietnia, jakbyś był nieco bardziej spostrzegawczy, ja dołączyłem 07 marca, więc jeszcze przed założeniem tematu :)

Co do Twoich przypuszczeń o jakichkolwiek moich interesach z tym panem- są równie błędne jak Twoje założenia co do pisania pod kilkoma nickami. To da się z łatwością sprawdzić, ponadto jest to na forum zabronione- odsyłam do regulaminu. Forum mi służy i korzystam z niego na wiele sposobów, więc nie chcę mieć tu problemów z administracją.

Odchodząc od oskarżeń- niech każdy się przekona, jeżeli ma taką wolę, jednak przestrzegam przed podejmowaniem pracy za jakiekolwiek pieniądze płacone przed jej rozpoczęciem potencjalnemu pracodawcy.

Co do depozytu jak ktoś pytał- miał to być depozyt za ulotki które miało się roznosić ( aż 100f - odważna oferta), pan Daniel utrzymywał, że ma tak ustalone ze wspólnikiem, bo wiele ludzi których zatrudniał wyrzucało ulotki i on na tym tracił.

Machina
Początkujący

Reputacja: -2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez xyz1977 » 19 maja 2011, 22:36 Re: Uwaga oszust

Machina, daj sobie spokój i nie tłumacz. Napisałeś raz i wystarczy. Też jestem nowy i od naszych wspaniałych rodaków nie otrzymasz tu pomocy, ale na słowa krytyki zawsze możesz liczyć. No jest parę wyjątków. Większość Ci będzie klepać że jak nie znasz języka to spadaj do Polski. Po co tu przyjechałeś? Egoiści.

xyz1977
Przyczajony

Neutralny

Poprzednia strona