Playgroup west bromwich

Rodzina, dzieci i ich wychowanie, sprawy związane z codziennym życiem rodziców.

KobietaPostNapisane przez hankas » 26 maja 2011, 15:11 Playgroup west bromwich

Witam :)

Poszukuję playgroup na west brom dla mojego synka (2 latka). Mógłby ktoś coś polecić? Chętnie też spotkałabym się z polskimi mamami i ich dziećmi :) Gdzie chadzacie drogie mamy? Pozdrawiam!

hankas
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez technikuk » 29 maja 2011, 19:10 Re: Playgroup west bromwich

jedna jaka znam jest ba beacon view road jest ona codzienie ale nie pamietam ceny

technikuk
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Nikita » 30 maja 2011, 14:11 Re: Playgroup west bromwich

Hej.
W kosciele All Saints Church na All Saints Way w West Bromwich (niedaleko szpitala) jest playgroup 2 razy w tygodniu. Jeszcze tam nigdy nie bylam wiec nie wiem jak jest ale sasiadka mi polecala (ja sie tam wybieram juz od dawna ale jakos jeszcze nie udalo sie :)). Jesli ta lokalizacja ci odpowiada to moge sie dokladnie dowiedziec w jakie dni i o ktorej. Wyslij mi tylko wiadomosci na priv. Pozdrawiam

Nikita
Początkujący

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez zuzia:) » 30 maja 2011, 14:23 Re: Playgroup west bromwich

Witam ja także bym była zainteresowana informacjami na temat play group na west bromich albo jakimś spotkaniami matek z dziećmi Prosze o informacje Co ?? Gdzie ?? Kiedy ??
Pozdrawiam

zuzia:)
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez hankas » 9 cze 2011, 15:03 Re: Playgroup west bromwich

Dzięki za odpowiedzi. Pewnie wypróbuję to playgroup na All Saints Way bo to niedaleko mnie. Trochę szkoda, że tak mało osób się wypowiedziało. W Sandwell są (przypuszczam) nawet setki takich mam jak ja ale chyba niechętne do nowych znajomości ;) W każdym razie dzięki jeszcze raz :roza:

hankas
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez martka » 23 cze 2011, 20:03 Re: Playgroup west bromwich

Huntingdon Road West Bromwich B71 2RP, tam tez jest Play Group. Ja chodze tam z corcia na wazenie, ale pytalam sie kiedys o Play Group'y i wiem, ze sa rozne. Dla dzieci, ktore juz chodza i dla maluszkow raczkujacych tez:) Zapewne na miejscu dowiedzialabys sie wiecej. Bardzo mile panie tam pracuja, wiec na pewno udziela Ci informacji

Dodano: -- 23 cze 2011, o 20:07 --

Sa tez bawialnie na West Bromwich. Jedna niedaleko Adsy (to juz w sumie Great Bridge), a druga przy Hill Top. Tej przy Asdzie nie polecam, osobiscie mi sie nie podobalo, ale ta druga calkiem sympatyczna. tu wiecej informacji http://www.spacehoppas.com/

:)
martka
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez WESOLACZARNULKA » 24 cze 2011, 11:44 Re: Playgroup west bromwich

martka napisał(a):Huntingdon Road West Bromwich B71 2RP, tam tez jest Play Group. Ja chodze tam z corcia na wazenie, ale pytalam sie kiedys o Play Group'y i wiem, ze sa rozne. Dla dzieci, ktore juz chodza i dla maluszkow raczkujacych tez:) Zapewne na miejscu dowiedzialabys sie wiecej. Bardzo mile panie tam pracuja, wiec na pewno udziela Ci informacji<br /><br />Dodano: -- 23 cze 2011, o 20:07 --<br /><br />Sa tez bawialnie na West Bromwich. Jedna niedaleko Adsy (to juz w sumie Great Bridge), a druga przy Hill Top. Tej przy Asdzie nie polecam, osobiscie mi sie nie podobalo, ale ta druga calkiem sympatyczna. tu wiecej informacji <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.spacehoppas.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.spacehoppas.com/</a><!-- m -->

witam a czy sa playgrupy moze na smethwicu lub gdzies tu w poblizu cos zeby isc z dzieckiem zeby moglo sie dziecko pobawic,,nie jestem zorientowana w tych sprawach gdyz jestem tu od miesiaca..bardzo prosze o jakies info...a gory dzieki :)

Dodano: -- 24 cze 2011, 12:46 --

martka napisał(a):Huntingdon Road West Bromwich B71 2RP, tam tez jest Play Group. Ja chodze tam z corcia na wazenie, ale pytalam sie kiedys o Play Group'y i wiem, ze sa rozne. Dla dzieci, ktore juz chodza i dla maluszkow raczkujacych tez:) Zapewne na miejscu dowiedzialabys sie wiecej. Bardzo mile panie tam pracuja, wiec na pewno udziela Ci informacji<br /><br />Dodano: -- 23 cze 2011, o 20:07 --<br /><br />Sa tez bawialnie na West Bromwich. Jedna niedaleko Adsy (to juz w sumie Great Bridge), a druga przy Hill Top. Tej przy Asdzie nie polecam, osobiscie mi sie nie podobalo, ale ta druga calkiem sympatyczna. tu wiecej informacji <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.spacehoppas.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.spacehoppas.com/</a><!-- m -->

witam a czy sa playgrupy moze na smethwicu lub gdzies tu w poblizu cos zeby isc z dzieckiem zeby moglo sie dziecko pobawic,,nie jestem zorientowana w tych sprawach gdyz jestem tu od miesiaca..bardzo prosze o jakies info...a gory dzieki :)

WESOLACZARNULKA
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 24 cze 2011, 17:20 Re: Playgroup west bromwich

WESOLACZARNULKA,tu masz stronke i tam jest adres do playgroupy: http://www.sandwell.gov.uk/info/53/fami ... ens_centre
Wystarczy,ze wpiszesz w google Sure start children's centre i wtedy Twoja dzielnica i wyskocza Ci w poblizu :-) Pozdrawiam :-)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez hankas » 24 cze 2011, 23:24 Re: Playgroup west bromwich

Martka dzięki za informacje, na pewno sprawdzę to playgroup na Huntingdon Road. Szkoda tylko, że już niebawem są wakacje i pewnie takich zajęć nie będzie na czas letni (chyba..., a może są?). Ja też byłam w spacehoppas ale tak średnio mi się podobało. Wydaje mi się, że jemu bardziej odpowiadałoby miejsce gdzie są jakieś zabawki, a tam to tylko teren do skakania, turlania się itd. Ale nie jest źle, zawsze jakaś odmiana od zabaw w domu.

hankas
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez martka » 27 cze 2011, 11:54 Re: Playgroup west bromwich

zawsze mozna sie spotkac gdzies w parku z dziecmi :)
martka
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez zuzia:) » 28 cze 2011, 16:53 Re: Playgroup west bromwich

Witam !!! :)
Mam pytanie w związku z paly group na Huntingdon Road West Bromwich B71 2RP
W jakich godzinach są tam spotkania ??

zuzia:)
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez WESOLACZARNULKA » 28 cze 2011, 18:26 Re: Playgroup west bromwich

zuzia:) napisał(a):Witam !!! :)
Mam pytanie w związku z paly group na Huntingdon Road West Bromwich B71 2RP
W jakich godzinach są tam spotkania ??
kurde szkoda ze te play grupy sa tak daleko az na west bromie nio wsumie ja ze smethwica ale jednak kawalek jest odemnie:(
a przez lipiec chcialabym z malym pochodzic na takie spotkania bo od sierpnia zacznie chodzic nate darmowe 3h codziennie i obawiam sie ze bedzie plakal i zle sie czul bo nie zna ang.a tam tylko bedzie jezyk angielski:(

WESOLACZARNULKA
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez martka » 1 lip 2011, 04:59 Re: Playgroup west bromwich

Zuzia:) nie wiem dokladnie, ale kojarzy mi sie, ze od 9.30-10.00, ale nie dam sobie dlogy uciac za to :)

Dodano: -- 1 lip 2011, o 05:02 --

WESOLACZARNULKA, u Ciebie tez na pewno sa play grupy, mozliwe, ze nawet przy przedszkolu do ktorego zapisujesz sowje dziecko. http://www.findmyschool.co.uk/schooldet ... x?id=67871
tu masz na przyklad
martka
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Nikita » 4 lip 2011, 13:42 Re: Playgroup west bromwich

Podaje ponizej link do strony gdzie mozna po wpisaniu kodu pocztowego i odleglosci znalezc playgroup w swojej okolicy (w rejonie Sandwell).

http://www.early-years.sandwell.gov.uk/ ... archID=397

Okazuje sie, ze tych playgroups jest naprwde duzo i kazda z was napewno znajdzie jakas dla siebie.

Powodzenia

Nikita
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez WESOLACZARNULKA » 4 lip 2011, 20:26 Re: Playgroup west bromwich

DZIEKI NIKITA:)

Dodano: -- 4 lip 2011, 21:26 --

DZIEKI NIKITA:)
Ostatnio edytowano 4 lip 2011, 20:26 przez WESOLACZARNULKA, łącznie edytowano 1 raz

WESOLACZARNULKA
Początkujący

Neutralny

Następna strona